Instalacija bitumenskih pločica. Video

Anonim

Instalacija bitumenskih pločica. Video
Instalacija bilo kojeg krova zahtijeva instalater posebnog znanja i vještina, međutim, pokriti krov fleksibilne pločice vlastitim rukama neće biti mnogo poteškoća čak i za osobu daleko od izgradnje, pogotovo jer postoji detaljna uputa za ugradnju u svakoj paket.

Bitumensku pločicu se nanosi na krovove s nagibom do 11.3 °. Ako je nagib manji, pridržavanje dodatnih uputa za ugradnju.

Alati i materijali

Od materijala koje će vam trebati: obloge i električni tepih, metalne trake, bitumenski ljepilo, krovne nokte, vijke, red i klizač-kardinični pločica, kao i zaključci. Potrebni alati: nož, čekić, metalne škare, rulet, lopatica. Ako se instalacijski rad provodi u hladnom vremenu, to će uzeti pištolj za ljepilo i građevinsku kosu.

Ugradnja bitumenske pločice to učiniti sami

Instalacija bitumenskih pločica. Video

Za ugradnju fleksibilne pločice potrebno je pripremiti tvrdo dno listova šperploče otporne na vlagu ili OSB pločama. To će zaštititi instalacijski rad, doprinosi pouzdanijim brtvljenjem zaključaka, a također će učinkovito nadoknaditi moguću vlažnost kondenzacije. Ploče su složene na grede, stvarajući čvrstu propast.

Instalacija bitumenskih pločica. Video

Preduvjet pri instaliranju fleksibilne pločice je korištenje obloge tepiha koji štiti krov od vlage i jamči trajnost cijelog dizajna. Stručnjaci preporučuju korištenje U-EL ili K-EL rufflees kao obloge. Polaganje tepiha na bazi ljepila neće uzrokovati nikakve poteškoće. S velikim krovnim nagibom, oblaganje tepih je prikladno ležati okomito u smjeru od klizaljke do strehe, počevši od krajnjeg dijela klizaljke. Prvi koji će biti prekriven endoncima. Platno na tepihu nalazi se uz dno endanda, ostatak platna se naslagaju za 15 cm. Mjesta izbjeljivanja pažljivo su klizili. Tepih obloge je montiran s dobrim rastezanjem, koji neće dopustiti njegovo deformaciju i opuštanje u toplom vremenu. Mount se izrađuje na krovnim noktima, počevši od gornjeg kraja.

Članak na temu: Tekuće pozadine: Fotografije, recenzije, nedostaci, što je, sastav, prednosti i kontra, video, vrste, što izgleda, svojstva, prednosti

Uz manje cool, krovni padinu je moguća vodoravna polaganje službi tepiha, počevši od dna klizaljke duž strehe. Uz bilo koju izvedbu obloge ispod bitumenske pločice, rub tepiha trebao bi ići na 2,5-3 cm preko ruba drvenih podova, koji se mora pretući unutra kada ugradite metalnu kurezicu.

Instalacija bitumenskih pločica. Video

Montirali su daske vijenca na strehe i krajeve nagibanog krova iznad obloge tepiha. Kako bi se izbjegla termička deformacija, metalne daske su fiksirani vijcima ili krovnim noktima sa širokim korakom. Slate su zaglavljene s 5 cm. Mjesta su čvrsto vezana s dva nokta.

Instalacija bitumenskih pločica. Video

Nakon što je montirao obloge tepih i letvice za kuneze, prednji dio rada se ponovno kreće do endonera. Štava tepih, 70 cm širok i boja odgovarajuće boje odabrane fleksibilne pločice, zalijepljen je na dnu završetka između šavova obloge i prikovan s noktima duž rubova u koracima od 10 cm.

Instalacija bitumenskih pločica. Video

Polaganje fleksibilne pločice počinje s kornističnim pragovima. Ne zaboravite ukloniti zaštitni film iz svakog elementa fleksibilne pločice prije instalacije. Elementi kornjača ploča su zalijepljeni u ravnoj liniji. Ako se instalacijski radovi provode u hladnom vremenu, onda se ljepljiva površina mora zagrijati s montažnom sušilom za kosu ili popraviti gornji rub pločica s dva nokta.

Instalacija bitumenskih pločica. Video

Ponekad je materijal u pakiranju s fleksibilnim pločicama malo drugačiji u boji. Da bi bio u gotovom krovu, to nije bilo u oku, pomiješajte triju iz nekoliko paketa prije polaganja. Prvi red zahtijeva najveću pozornost na polaganje obične pločice. Izbočine ohoona potrebno je pokriti šavove između pločica pločica, a rubovi običnih šindre trebaju biti u ravnoj liniji od 2 cm od donjeg ruba vijenca. Nokti ili vijci koji pričvršćuju fleksibilnu pločicu moraju pouzdano proći kroz drvene podove. Nedovoljna duljina materijala za pričvršćivanje može doprinijeti kašnjenju popločanog premaza. Za pričvršćivanje šindra, dovoljno 4-noktiju, prikovan preko reznica uzorka duž površine ljepila do donje desetine. Podsjećamo vas da instalacija fleksibilnih pločica u toplo vrijeme omogućuje da ne učinite bez uporabe noktiju.

Članak o temi: Kako se razmnožavati i kako primijeniti tekuće pozadine?

Na istom načelu je slagala cijela obična pločica. Dijelovi snimaka koji strše na vrhu klizaljke su odsječeni.

U endujevima, sjaje su zalijepljene ne bliže od 15 cm od dna kraja. Širina kodiranog ruba trebala bi biti najmanje 10 cm. Kao i na krajevima, nema potrebe za montiranjem gerova u obdare s noktima. Brtvljenje ljepila bit će dovoljno.

Instalacija bitumenskih pločica. Video

Za visokokvalitetnu prilagodbu bazi dimnih cijevi i drugih vertikalnih izbočina preporuča se koristiti Enda tepih Pintari. Četiri segmenta krajnjeg tepiha su hermetički postavljeni oko perimetra prema uputama, podižući rub do visine od više od 30 cm. Na gornjem rubu dimne cijevi, komadići beskrajne platnene su zalijepljeni na dimnjak, i na fleksibilnu pločicu, dok ostaje pod okidačima. Ako je potrebno, možete ojačati dizajn noktiju. Tek nakon toga možete vidjeti dimnjak s metalnim limom.

Ako je fleksibilna pločica montirana na krov kuća log strukture, susjedni dimnjak mora biti pričvršćen na pre-montiran šperploče. To će osigurati sedimentaciju dodatka istovremeno s sedimentacijom crkve.

Instalacija bitumenskih pločica. Video

Plastične prirubnice ili pečat iz EPDM gume, koji se koriste za opremu otpadnih voda i drugih zaključaka, uzorkovani su i prikovani na obloge tepih. Polje zupčanici izrezati strogo duž izlazne konture i ljepilo oko cijelog prirubnice.

Instalacija bitumenskih pločica. Video

Posljednji stupanj instalacije fleksibilne pločice postavlja ploče s klizanjem. Doći do toga kada su sve cijene krova u potpunosti pokrivene. Rukovanje pločicama od skate-karđice se razdvoji u tri jednaka dijela i složena preko šipke od 5 cm. Pločice su pričvršćene s noktima na lijepljenju ruba, a rub svake kasnice treba pokriti nokte prethodnog.

Instalacija bitumenskih pločica. Video

Bitumenska pločica ima veliki broj boja i oblika, što mu omogućuje skladno kombiniranje s bilo kakvim materijalima i elementima strukture. Gruba tekstura pločica čini da ne pokvari pojavu krova snježnih ploča, jer jednostavno će jednostavno biti potrebno. Čvrsto sušenje u kombinaciji s čvrstim tepihom fleksibilnih pločica pokazuje izvrsne kvalitete zvučne izolacije, koje pruža udoban i udoban smještaj. Rufleh pločica ima požar potvrđujući svoju visoku sigurnost požara. Pravilno postavljene bitumenske pločice će dati zgradu uglednim pogledom i učinkovito služi nekoliko desetljeća.

Članak na temu: Kabinis za zid kanisa, strop i klasični tip

Ugradnja bitumena crijepa. Video

Čitaj više