Søt design med egne hender

Anonim

Søt design med egne hender

Ordet "søt" kom til oss fra engelsk (søt) og betyr at de ikke er noe annet enn "søthet". Dermed er retinue design forberedelsen av originale komposisjoner fra alle slags søtsaker, oftest, fra candies. En slik innredning pakker perfekt huset, men enda bedre fungerer han som en gave til enhver anledning. Buketter av candies er nå på toppen av popularitet, så mange håndverkere tilbys. Kostnaden for slike buketter er imidlertid bokstavelig talt oversatt. Hvis du finner ut det, er etableringen av en slik innredning ikke så vanskelig. Etter å ha fulgt opprettelsen av en designdrakt, med dine egne hender, vil du ikke bare spare penger, men får også mye glede.

Sweet Bottle Decoration.

Vi kjøper ofte god alkohol som en gave. Men enig, gi en flaske vin eller champagne ganske kjedelig. La oss finne ut hvordan du gir en slik festlig flaske og elegant utseende. Med hjelp av en designdrakt kan vi dekorere ikke bare en flaske for en gave, men også en flaske for vårt festive bord.

For arbeid vil vi trenge runde sjokolade candies i mørkegrønne candies (ca 30-40 stykker). I tillegg må du forberede et båndbånd, wire, termokoner og hvor kunstig drue blader. Vi vil analysere arbeidsprosessen med egne hender på trinnene.

  1. Til å begynne med har alle candies en "hale" og en dråpe lim stikker den til bunnen av candy.
  2. Ta nå en godteri og hold den til toppen av ledningen. De resterende candies lim med gratis haler i to eller tre stykker.
  3. Alternativ limt candies (to og tre stykker), se med wire, skape dermed drue gjeng.
  4. Etter at gjengen dannes, bøy den gjenværende ledningen inn i ringen (med den, vi får innredningen på flasken) og tar ringen med grønt båndbånd.
  5. Dekorer det ferdige produktet av et par kunstige drueblader, som også må festes på termokonene.
  6. Ferdig Drue Cluster Fest på flasken. Det er all innredning med egne hender klar.

Artikkel om emnet: Design av barnas rom i Khrushchev (45 bilder)

Søt design med egne hender

Luksuriøs sjokolade iris

King søt design er en iris fra godteri. Etter å ha gjort noen slike iriser med egne hender, kan du lage en sjarmerende bukett som vil være en fullverdig gave, både for en kvinne og en mann. Selvfølgelig, for å gjøre en lignende retinue design, må du tinker litt, men tror det er verdt det.

Forbered følgende forbruksvarer: Et stort lyst godteri, et blad av bølgepapp Lilla farge, Green Tape Ribbon, Gul Polysilk (Film), Skewer for Kebab, ThermoClay og Feather. Når alt er klart, kan du fortsette til arbeidsprosessen med egne hender.

  1. Ta polysilken og kutt torget fra det. Puck candy rundt omkretsen av dette stykke film.
  2. Fra ark med lilla bølgepapp kuttet irisbladene. For våre designere vil vi trenge ni slike kronblad. For større naturlighet, kan du kutte kantene på kronbladene i blått.
  3. Nå må du ta tre kronblad, lim dem til et treskjelett og i tillegg sikre ledningen.
  4. I midten av blomsten limes vi med godteri, og deretter forsiktig bøy alle kronbladene til sentrum.
  5. Nå tar vi en lys fjær, for eksempel gul, og deler den i små biter. Vi limer biter av en pinne til alle resterende kronblad.
  6. Vi limer alle de resterende kronbladene på par med offset. Jeg tørker dem ut og lim til vår iris.
  7. Tre skjelett forsiktig viklet spiss bånd for å gi det en slags stamme. Du kan også legge til vår retinue design opprettet av dine egne hender, flere iris blader. Du kan kjøpe ferdige kunstige blader eller kutte dem ut av grønt korrugerte papir.

Søt design med egne hender

Søt design for nybegynnere

Hvis du er første gang for å lage et produkt i stil med søt innredning, så mest sannsynlig å umiddelbart lage en iris med egne hender, vil du bli komplisert. Så la oss se på trinnene i en veldig enkel versjon av dekorasjonen av et bord eller en gave. Vi vil lage sjarmerende kirsebær fra sjokolade sjokolade.

Artikkel om emnet: Land toalett i tre dager Gjør det selv fra Valeria Kazyutina

Når det gjelder materialene, trenger vi svært lite. Forbered noen runde sjokolade sjokolade på forhånd. Du kan ta noen mengde godteri, avhengig av hvor mange kirsebær du vil komme til slutt. Men vurder at mengden godteri for arbeid skal være jevn. Forbered også filmen til kirsebærblomstringen, grønt båndbånd, et enkelt tynt grønt bånd og ledning.

  1. Hver godteri vi trenger å vikle i et firkantet stykke kirsebærfilm. Det er veldig viktig å grundig trekke filmen og stram den stramme halen.
  2. Ved hjelp av en termisk avløp, fest godteri til et stykke ledning. Se Wire Type Ribbon.
  3. Nå tar vi to ferdige kirsebær og ved hjelp av alt det samme tapebåndet fest dem bak haler sammen.
  4. Fra et tynt bånd, knytt en vakker liten bue og fest den på undersiden av våre kirsebær. Det er alt. Din opprinnelige og enkle innredning er klar.

Søt design med egne hender

Les mer