Slatki dizajn s vlastitim rukama

Anonim

Slatki dizajn s vlastitim rukama

Riječ "slatko" došla nam je s engleskog (slatkog) i znači da nisu ništa drugo nego "slatkoća". Dakle, dizajn retinue je priprema izvornih kompozicija iz svih vrsta slatkiša, najčešće, od slatkiša. Takav dekor savršeno uređuje kuću, ali čak i bolji on djeluje kao dar za svaku prigodu. Buketi slatkiša sada su na vrhuncu popularnosti, tako da se nude mnogi obrtnici. Međutim, troškovi takvih buketa je doslovno preveden. Ako shvatite, stvaranje takvog dekor nije tako teška stvar. Nakon stvaranja dizajnerskog odijela, s vlastitim rukama ne samo da ćete uštedjeti novac, već i dobiti puno zadovoljstva.

Dekoracija slatkih boca

Često kupujemo dobar alkohol kao dar. Međutim, slažem se, dajte bocu vina ili šampanjca prilično dosadno. Shvatimo kako dati takvu svečanu bocu i elegantan izgled. Uz pomoć dizajnerskog odijela možemo ukrasiti ne samo bocu za dar, već i bocu za naš svečani stol.

Za posao, trebat će nam okrugle čokoladne bombone u tamno zelenim slatkišima (oko 30-40 komada). Osim toga, pripremite vrpcu trake, žice, termokon i kako lišće umjetnog grožđa. Analizirat ćemo proces rada vlastitim rukama na koracima.

  1. Za početak, svi bomboni imaju jedan "rep" i kap ljepila ga staviti u podnožje slatkiša.
  2. Sada uzmite jedan slatkiše i držite ga na vrh žice. Preostale bombone ljepilo s besplatnim repovima u dva ili tri komada.
  3. Alternativni zalijepljeni bomboni (dva i tri komada), pogledajte žicom, stvarajući tako grožđe.
  4. Nakon što se formira gomila, savijte preostalu žicu u prsten (s njim, dobivamo dekor na bocu) i uzmite prsten s zelenom trakom.
  5. Ukrasite gotov proizvod par umjetnih lišća grožđa, koji se također moraju pričvrstiti na termokoni.
  6. Završena grožđa učvršćuje bocu. To je sve dekor s vlastitim rukama.

Članak o toj temi: Dizajn dječje sobe u Hruščov (45 fotografija)

Slatki dizajn s vlastitim rukama

Luksuzna čokoladna šara

Kralj slatki dizajn je šarenica od slatkiša. Nakon što je napravio neke takve šarenice vlastitim rukama, možete stvoriti šarmantni buket koji će biti punopravni dar, i za ženu i za čovjeka. Naravno, da bi se napravio sličan dizajn retinue, morat ćete malo odvojiti, međutim, vjerujete da je to vrijedno toga.

Pripremite sljedeće potrošne: Jedan veliki svijetli slatkiši, list valovitog papira ljubičaste boje, zelena traka, žuti polisilk (film), ražanj za kebab, termoklay i pero. Kada je sve spremno, možete nastaviti s radom s vlastitim rukama.

  1. Uzmite polisilk i izrežite kvadratni komad. Pak bombon oko perimetra ovog filma.
  2. Od lista ljubičastog valovitog papira izrezali su latice irisa. Za naše dizajnere trebat ćemo devet takvih latica. Za veću prirodnost možete izrezati rubove latica u plavoj boji.
  3. Sada trebate uzeti tri latice, zalijepiti ih na drveni kostur i dodatno osigurati žicu.
  4. U središtu cvijeta ljepilo smo slatkiše, a onda pažljivo savijte sve latice do centra.
  5. Sada uzimamo svijetlo pero, na primjer, žuto i podijelite ga na male komadiće. Lijepimo komade štapa na sve preostale latice.
  6. Zalijepimo sve preostale latice na parovima s offset. Obrišim ih i zalijepim u našu šalicu.
  7. Drveni kostur pažljivo omotajte vrpcu za vrh kako biste ga dali neku vrstu stabljike. Također možete dodati naš dizajn retinue stvorio vlastitim rukama, nekoliko irisa ostavlja. Možete kupiti gotove umjetne lišće ili ih izrezati iz zelenog valovitog papira.

Slatki dizajn s vlastitim rukama

Slatki dizajn za početnike

Ako ste prvi put za stvaranje proizvoda u stilu slatkog dekor, onda najvjerojatnije odmah napravite šarenicu vlastitim rukama koje ćete biti komplicirane. Dakle, pogledajmo korake vrlo jednostavne verzije ukrasa stola ili dara. Napravit ćemo šarmantne trešnje od čokoladnih čokolada.

Članak o temi: Country WC za tri dana to sami iz Valeria azlutina

Što se tiče materijala, trebat ćemo vrlo malo. Unaprijed pripremite okrugle čokoladne čokolade. Možete uzeti bilo koju količinu slatkiša, ovisno o tome koliko trešanja želite doći na kraju. Međutim, smatrajte da bi količina slatkiša za rad trebala biti čak. Također pripremite film boje cvjetanja trešnje, zelena traka za traku, jednostavnu tanku zelenu vrpcu i žicu.

  1. Svaki slatkiš moramo omotati u kvadratnom komadu trešnje. Vrlo je važno temeljito povući film i zategnuti uski rep.
  2. Uz pomoć termalnog odljeva pričvrstite slatkiše na komad žice. Pogledajte vrpcu vrste žice.
  3. Sada uzimamo dvije gotove trešnje i uz pomoć sve iste trake trake pričvrstite ih iza repova zajedno.
  4. Od tanke vrpce, vezati prekrasan mali luk i pričvrstiti ga na bazu naših trešanja. To je sve. Vaš izvorni i jednostavan dekor je spreman.

Slatki dizajn s vlastitim rukama

Čitaj više