Suamalie mamanu ma ou lava lima

Anonim

Suamalie mamanu ma ou lava lima

O le upu "suamalie" na oʻo mai ia i matou mai le Igilisi (suamalie) ma lona uiga latou te le o se mea a o latou "suamalie". O le mea lea, tumau le tomai o le sauniuniga o uluai faiga faʻavae mai ituaiga uma o suamalie, tele lava, mai lole. Se afu e taofia atoatoa le maota, ae sili atu o ia o se meaalofa mo soo se isi mea. O ni lole o lo oi ai nei i le tumutumu o lauiloa, e tele naua fai togafiti taulima. Peitaʻi, o le tau o ituaiga meatotino e masani ona faʻaʻoʻuʻomia. Afai e te fuafuaina, Le Foafoaga o sea leaga e le o se mea faigata. O loʻo mulimuli i le fausiaina o se fale talafeagai, ma ou lava lima, o le ae le gata sefuluaʻi aʻu mea, ae tele foʻi le fiafia.

Suamalie suamalie teuteuga

E masani ona matou faʻatauina le lelei o le 'ava o se meaalofa. Ae peitai, malilie, tuʻuina atu se fagu uaina poʻo le chmpagigne aulelei e le fiafia. Seʻio latou iloiloina le auala e avatu ai se fagu faʻamanatu ma foliga matagofie. Faatasi ai ma le fesoasoani o se mamanu faʻatinoina, e mafai ona tatou puipuia e le gata i se fagu mo se meaalofa, ae faapea foʻi ma se fagu mo lo tatou laulau.

Mo galuega, o le a matou manaʻomia le laʻau sukalati o sukalati i moli lanumeamata lanumeamata (tusa o le 30-40 fasi). E le gata i lea, ia saunia se tiʻetiʻe lipine lipine, uaea, lulu o viiali ma pe faʻafefea ona alu ese pupunime pape. O le a matou suʻesuʻeina le faiga o gaioiga ma ou lava lima i luga o sitepu.

  1. Ia amata i le, o lole uma e tasi le "sipi" ma le mataua o kelu e pa i le pito i lalo o le lole.
  2. Ia ave le lole ma pipii i le pito i luga o le uaea. O isi mea o loʻo totoe kelu ma le leai o se lua pe tolu fasi.
  3. Suia o lole (lua ma le tolu fasi), tilotilo i le uaea, mafua ai grape sldanch.
  4. Ina ua maeʻa ona fausia le faaputuga, punou le uaea o totoe i totonu o le mama (faʻatasi ai, tatou te maua ai le fili i luga o le fagu) ma ave le mama ma lanumeamata lipe libbon.
  5. Teuteu le oloa o se paga o le faia o laʻau vine vine alu ese, e tatau foi ona faʻapipiʻi i luga o le auʻaunaga.
  6. Uma Grape pupupuni faamau i luga o le fagu. O mea uma lava lena na faia ma ou lava lima.

Mataupu i luga o le autu: o le mamanu o le potu o tamaiti i Khrushchev (45 ata)

Suamalie mamanu ma ou lava lima

Luxurves sukalati iris

King Sweet mamanu o se Iris mai lole mai lole. Ina ua faia nisi o lagona i ou lava lima, e mafai ona e fausiaina se poto masani o le a avea ma meaalofa tumau-uma, mo se fafine ma se fafine. Ioe, ia fai se ata faapena, o le a e mauaina teisi ane pe a talitonu i ai, e tatau ona aoga.

Saunia mea nei e alesu: O le tasi moli moli e sili ona pupula, o se lau o le palasitika pepa lanu viole, lanumeamata lipine, samasama samasama (ata tifaga ma fulufulu. A uma ona sauni mea uma, e mafai ona e agaʻi i le faiga ma ou lima.

  1. Ave le polysilk ma tipi le sikuea fasi mai ai. Puck le lole faataamilo i le tino o lenei fasi ata.
  2. Mai le laupepa o le lanu uliuli o loʻo tipiina pepa iriis. Mo o tatou tagata mamanuina, o le a tatou manaʻomia le iva o la alauni. Mo sili atu natura, e mafai ona e tipiina pito o pefu i le lanumoana.
  3. O lenei ua tatau ona e ave ni moli e tolu, faapipii i latou i se laupapa skeleton ma le saogalemu le uaea.
  4. I le ogatotonu o le fugalaau, matou te faapipiiina ma lole, ona oso ai lea ma le faaeteete uma o afitusi i le ogatotonu.
  5. O lenei matou te ave le fulufulu lanumoana, faʻataʻitaʻiga, samasama ma faʻalua foi i fasi mea laiti. Matou te faapipiiina fasi fasi laau i ponaivi uma.
  6. Matou te faapipiiina uma ni pefu uma o loʻo totoe i paga ma le le lelei. Ou te soloi i fafo ma kelu i la matou Iris.
  7. Wooden skeleton afifi ma le faaeteete le lipine lipine e avatu ai se ituaiga o le stem. E mafai foi ona e faʻaopopo i le matou taofi o oe lava lima, taʻi tele o Iris lau. E mafai ona e faʻatau ni lau-faia o mea faʻapitoa pe vavae ese mai i fafo o le lanumeamata faʻapipiʻi pepa.

Suamalie mamanu ma ou lava lima

Suamalie mamanu mo tagata amata

Afai o oe o le taimi muamua mo le fausiaina o se oloa i le sitaili o le suamalie o le suamalie, ona ono vave faia se iris ma ou lava lima o le a faigata o oe. O lea ia tatou vaʻai atu i laasaga o se faigofie faigofie o le teuteuga o se laulau poʻo se meaalofa. O le a matou faia le matagofie o leoleo mai sukalati sukalati.

Mataupu i luga o le autu: Country Wailet mo aso e tolu e fai oe lava mai valeria KazyUtuna

A o mea, o le a tatou manaʻomia tele lava. Saunia soʻo se lapotopoto sukalati sukalati. E mafai ona e avea se tele o lole, e fuafua i le tele o sieli e te manaʻo e alu i le iʻuga. Peitai, mafaufau i le aofaʻi o lole e tatau foʻi. Ia saunia foi le ata o le sima Blossiom lanu, lanumeamata lipine lipine, o se mea faigofie lanumeamata manifinifi ma uaea.

  1. O lole e tatau ona tatou afifi i se sikuea fasi o le ata o le cherry. E taua tele le tosoina o le ata le ata ma liligi le fufusi siusiu.
  2. Faatasi ai ma le fesoasoani a le vaipuna o le vevela, faamaumau lole i totonu o se uaea. Matamata i le uaea ituaiga lipine.
  3. O lenei ua matou ave ni sikauti na faia e lua ma le fesoasoani i le tutusa o le faapipiiina uma o le faapipiiina faapipiiina i latou i tua.
  4. Mai se lipine manifinifi, nonoa se tamaʻi aufana laiti ma faʻamau i le pito i luga o le tele o a tatou siura. Pau lava lena. O lau uluai ma faigofie le malaia ua sauni.

Suamalie mamanu ma ou lava lima

Faitau atili