Space Garm Drive: Action Aiatusi

Anonim

Space Garm Drive: Action Aiatusi

O le fola mafanafana o le vai o se fou ma o aso nei ituaiga o vevela. O lenei vevela o le system system e faʻapipiʻi i totonu o fale eseese o fale nofomau ma nofoaga e nonofo ai.

Oona mafanafana vai o se tulaga faigata, lea e le gata i le mugaatalia elemene o paipa.

E aofia ai le tino sili ona taua - o se aoina, lea, i le taimi lena, o loʻo faʻatagaina foi i se numera o masini taua, o se tasi o loʻo mafanafana galuega.

Tautua ma ona ituaiga

Space Garm Drive: Action Aiatusi

Servo aveina tulafono faatonutonu vai inu

E pei ona taʻua i luga, o le server o se isi mea e faʻapipiʻi ai i luga o le CMMHAS mo le mafanafana vai fola.

O le masini e faʻaaoga e faʻatonutonu ai le tafe o le vai ulufale i luga o le faʻamafanafana elemene. O lenei faiga o loʻo faʻatautaia i le faʻaaogaina o le tatalaina ma le faʻaiʻuina o tulafono faʻatonutonu ai Asvede, o loʻo i ai i luga o le flowus.

Inisinia servo

Space Garm Drive: Action Aiatusi

O lenei masini o le faigofie filifiliga.

Inisinia ituaiga servo o le faigofie filifiliga o lenei masini.

E le faigata le mamanu ma se tau talafeagai.

O le vevela o loʻo faia saʻo i luga o le masini ma le liliuina o se uili faʻapitoa e faʻaititia pe faʻateleina le vevela.

O le faʻatonutonuina o le masini lava ia e le manaʻomia, o le mea autu o le faʻatuina lea o le taua taua, ma o le servo aveina o lenei ituaiga o le a pulea le vevela.

O masini masini e le tuʻufaʻatasia ma le le lelei o le susu

O sea masini e le tuʻufaʻatasia ma se lagona vevela ma le mafai ona otometi galue (liliu i luga ma fafo) ma le faʻateleina o le vevela o le fola mai le faʻapipiʻiina o le fola mai le faʻapipiʻi.

O le masini e manaʻomia ai le puleaina masani o le tau o le tau pe a tuua le fale ma e oʻo lava i luma o le moe, ae o le olaga o auaunaga e le manaʻomia puipuiga ma isi tausiga.

Tusitusiga i luga o le autu: suʻisuʻi pupuni: mamanu o tamai paseloa ma fausiaina

Eletise eletise eletise tautua

Space Garm Drive: Action Aiatusi

O le masini eletise e maua ai faʻamatalaga mai le fale moe

O le faʻaeletonika o le vai mafanafana o le vai o loʻo avea ma ni mea faigofie tele, lea e mafai ona faʻapipiʻiina le tafe o le fusi i le tagi mataga o le afu.

Space Garm Drive: Action Aiatusi

Aoina polokalame ma le servo

O le masini ei ai se taimi faatulagaina o le faaeletoroni tumau ma le vevela, o le faitaaga o le faiʻai. O le Horruptat poʻo le lauʻeleʻele o loʻo o gatasi ma le vevela o le vevela, lea ua faʻapipiʻiina latalata i le faʻamafanafana o elemene i le fusi o le fola mafanafana.

E tusa ai, le thermostat ua faaalia ai tulaga faatauaina tuaoi vevela lea o le a tatala taavale le servo ma tapuni loa le alatoto ma faʻafetauina mo le tuuina atu o le vai vevela i le matagaluega faʻavevela. O se tasi o filifiliga mo le faʻafesoʻotaʻi o le hormat i le servo drive e mafai ona vaʻaia mai le laulau addma.

Space Garm Drive: Action Aiatusi

O le masini komipiuta e mafai ona tutoʻatasi atoa le gaosia ma faʻatonutonu le faʻaola o le fusi i le malutaga, ae e faʻatau, taʻitasi e tatau ona faʻapipiʻiina ai le tele o tupe.

E tatau ona manatua pe a filifilia se eletise eletise, e manaʻomia le amanaia o uiga o le potu lava, poʻo le paoa o loʻo sapalaiina. E tatau foi ona tatou faʻaeteete i le tele o taimi e tutupu ai i faʻalavelave ma le eletise eletise.

Afai latou te tutupu i taimi uma, e manaʻomia le faʻapipiʻiina i le faʻapipiʻi o le UPS (Tagata Taʻitoʻatasi sapalai iunite) poʻo le filifiliga e faʻapipiʻi i luga o le masini masini. Mo nisi faʻamatalaga e uiga i le servo drive, vaʻai lenei vitio:

Mamao le tautua

O le fesuiaʻiga o le faʻatonutonuga o le faʻatonutonuga o faiga o se faigata faʻapitoa o masini faʻasolitulafono, lea e masani ona faʻaaogaina i totonu o potu vevela - ma le faʻavae o le mulumu o le fale mautotogi, e faʻapipiʻi i potu uma o le fale mautotogi, e faʻapipiʻi i potu uma o le mautotogi.

Space Garm Drive: Action Aiatusi

O le DEVERTRA e fetuunai ai le tafe o le malulu i le sosaiete o le matagaluega. O loʻo faʻamaopoopoina ma le Hermostat, faʻapipiʻi i potu eseese e mafai ona aveʻese otometi i luga o le vevela vevela, ma faamama potu taʻitasi i lona lava vevela (le talafeagai) tapulaʻa.

E ala i le faʻatulagaina o sea maulele, e toʻatele ai le poto masani fautuaina e mauaina le faʻatuatuaina o mea taua o le a tautua i le tulaga o le server, i le taimi o le tagata e ona le tulaga i potu taitasi. Mo nisi faʻamatalaga e uiga i masini mamao, vaʻai lenei vitio:

Tusitusiga i luga o le autu: Papatusi Laupepa

E tatau ona iloa e mafai ona faʻavasegaina e tautua tautua e oʻo lava i tulaga nei:

  • masani ona tapunia;
  • Tatala.

E masani ona tapunia masini pe a tuʻuina atu ma le eletise eletise e avea ma muamua (tapunia) tulaga.

I se setete, o le vai e le mafai ona tafe i le servo drive. Tatala tulaga o le tuufaafeagai o le faamatalaina o le faamatalaina i luga, ma, i se isi itu, okiki le galulue i totonu o le tino, lea e le aoga i taimi uma.

Masini ma Mataupu Faavae o le Tauagao o le Servo mo Vailaau Vai

Space Garm Drive: Action Aiatusi

Taitasi Servo, faapipiiina i luga o le mafanafana o le foloa o le foloa o le fola, ei ai se fausaga tutusa foliga:

  • Vaiaso o le tautoga Acchanism;
  • Tomai ma le sili ona lelei o le vai - tolu.

Toega i le vevela o aʻafiaga (vevela vai) i luga o puipui o le koneteina o le faʻalauteleina o le faʻamalosiʻau o le solo o le tormoclap. Ina ua toe foʻi le suavai, o le vaneina i lona tulaga sa i ai, na o le tatau ona manatua o le maʻa lea e mafai foi ona tufa atu i le vase.

Space Garm Drive: Action Aiatusi

Pe a faʻaalia i le vevela o le vevela e faʻalauteleina

E i ai le tautua tautua ma aunoa ma le toli. I lea tulaga, o le paʻu o le eleʻele o le supō poʻo le ipu, lea e suia lona tulaga i se tulaga o le tino faʻavae ma tatala le alatoto.

Toetoe o tautua uma o tautua ma se otometi puleaina faiga. I le tulaga o le masini o le masini o se vevela, ua tape le tautua, o le a tapunia ai le leaga. Ulufale i totonu o le galuega e ono mafai pe a masani ona masani ai le vevela.

E mafai ona e iloa o le servo e mafai ona faʻapipiʻi uma i luga o se isi nofoaga o le fale gaosi oloa ma le aoina galuega. E faʻamoemoe lava i le numera o faʻailoga o le faaputuga tino ma pe a le tele o potu ua salalau.

Afai ua faʻatulaga le faʻamafanafana i le potu lava e tasi, ma o le faʻamafanafana e tutusa ma le umi, ona lava lea o le tasi tautua.

Space Garm Drive: Action Aiatusi

A faʻamafanafana le fola o le vai e faʻamafanafana ai le fale atoa, ona faʻapipiʻi lea o le masini i luga o le alatoto.

Mataupu i luga o le autu: tu mo fugalaau ma o latou lava lima

Faʻavae i luga o le tusitusiga i luga, e mafai ona fai mai o le servo drive mo se vai suamalie o se masini e le o le faʻamalosi o se fale poʻo se fale mautotogi. O le "i lona tauau" e taitaia le puleaina o le Maota talafeagai. Filifilia o se masini mai i luga o filifiliga, e manaʻomia le amanaia o foliga o le potu ma faʻamautu manino galuega mo le servo.

Faitau atili