Fulufulu Masini Afioga Tan-IT-Oe-AE: Mea, Fausia Tekinolosi

Anonim

Lisi o mea e fai: [SIGOFIE]

  • Meafaigaluega ma Mea
  • Faapipii le Taitai Faafoega Faafoega
  • Gagau nofoa
  • O le galuega a le Tabarret

Faigofie, faʻamafanafana ma mafai ona faʻavaivai le tele, faʻasaʻoloto le avanoa o le tino - O lenei mafai ona taʻua o uiga o le lapotopoto. O lenei mafuaʻaga e masani ai ona faʻaaoga e tagata nofoa faʻataʻavalevale i totonu o nofoaga tetele, i le umukuka, aʻo asiasi i fale. O lea nofoa e mafai ona faʻatauina i totonu o faleoloa, ae mafai ona faia ma tutoʻatasi mai le faʻaaogaina o Tekinolosi faʻamatala atu i lalo. O le iʻuga o faʻataʻitaʻiga o le a mafanafana e le gata mo le fale, ae e fetaui lelei foʻi i tuutuuga o le fale. O le mea e mafai ona vaaia o se ata lea. O le autu muamua o le tapenaina o mea e aoga tele ile auala e galue ai ile sui ole nofoa.

Fulufulu Masini Afioga Tan-IT-Oe-AE: Mea, Fausia Tekinolosi

Gagau nofoa ata.

Meafaigaluega ma Mea

  • pane pa ma le kolosi vaega o 30x30 mm;
  • laupapa ma le mafiafia o le 20 mm;
  • Lototele;
  • Steel toʻotoʻo ma se vaega o le vaega o le 10 mm (360 mm);
  • fao ma le lapoa o le 5 mm (umi 70 mm);
  • nati;
  • papala;
  • lava-lipping scw;
  • moa;
  • vaai;
  • Pv kulue.
O se nofoa laupapa o loʻo iai se mamanu e aofia ai le 4 vae, 2 o loʻo i ai le umi tele le umi, 2 isi - puʻupuʻu.

O le faʻaavanoaina o mea e tatau ona e faʻaogaina le 900 mm uumi pa, mo le gaosia o pupuu o le a manaʻomia ni pa o 550 mm. O le nofoa o loʻo i ai le koluse-Lugy mo 2 uumi vae, o le mea lea e tatau ona e faʻaogaina ni nai vaega o le laupapa ma le numera o le 400x50202020 mm.

Rake, o le mea e tatau ona i ai le 400x70x15 mm lapoa, o le a fausia se toe faaleleia. Lua sili atu tipi o le laupapa ma tulaga o le 280x50x20 MM o le a faatinoina i le sao o le Crossbar o le tuufaatasiga vae vae. E lua poloka ma tulaga o le 290x3030 mm o le a manaʻomia e fai se nofoa ma se nofoa e tatau ona vili mai le 6 vaitafe, taʻitasi o le 340x40x15 mm.

Mataupu i luga o le autu: mafanafana fola ma ou lava lima i totonu o le fale mautotogi i le 1st fola

Toe foi i le vaega

Faapipii le Taitai Faafoega Faafoega

Faaputuputu o polokalame.

Amata le galuega i luga o le Fono a le Fono Aoao mai le nofoa. O le faia o lenei mea, ave lau lagolago, tuu i o outou luma. Faatasi ai ma se solomuli o 40 mm mai luga o pito, vili pu o le a aoga mo le sreal lita. O pu e tatau ona faʻaseʻe i luga o lapisi e lua ma se solomuli i le isi itu o le 70 MM lagolagoina e fausia ai pu na fuafuaina mo le faopau.

Ona e manaʻomia lea e faʻamau ai nofoa i le lagolago e faʻaaoga ai le fao. Muamua, o loʻo tulaʻi i tua o le pito i tua e tatau ona tosoina i le pito i fafo ina ia aveʻesea pa lagolago e 340 mm. Ona tatau lea ona e avea le nofoa lona lua e faapipiiina ai ma le tagata lava ia. E faia lenei mea, restat 3 cm mai le pito o le nofoaafi mai le 2 itu. A maeʻa ona e faia le mea o totoe o loʻo totoe e fai ai le nofoa. O le faʻatumuina o nofoaga o totoe e tatau ona faia i le va o le muamua ma le sekone i latou o se auala lea o le 1 cm o loʻo tumau pea i le pu o le Steeli.

Le isi, alu i le gaosiga o vae uumi. O le pito i luga o vae e tatau ona faʻaogaina i pu i lalo o le punou, ma le 110 mm e tatau ona toe faʻaputu mai le pito i luga. Lenei o le a manaʻomia mo le faʻasaʻoina o le transverse boundle ma le umi o 340 mm. I lalo o le pito i tua e manaomia ona faailogaina. Mai i pu e tatau ona e solomuli 40 mm. Lenei e manaʻomia le faʻamalosi ma se vaʻaiga. O pulu o vae i itu vaega e tatau ona faʻaauʻuina ma Godoves, lea e tatau ona tipiina e se vaʻai, o le a savali ai le toʻotoʻo agai i ai. O faʻaiuga manino e tatau ona fufuluina ma le faʻaaogaina o le ata, o le a fesoasoani ia maua se tasi fale loloto mai le amataga e oʻo i le amataga e oʻo i le amataga e oʻo i le amataga.

I luma, o le pito i lalo o vae o loʻo sapalaiina ma pu, lea o le a faʻamalosia ai le lona lua o le tragverse e ala i tusi faʻapipiʻi. Ina ia faia lenei mea, e apalai i vae, o le a fesoasoani i ai i le aua e viliina pu o loʻo fuafuaina mo le faʻaaogaina o le au o ia, 2 fusua ma itu taʻitasi. Ina ia mafai ona aloese mai le faʻaliliuina aʻo leʻi tafana, o na nofoaga o le a paʻi i ai mea, e tatau ona e fufuluina ma kulimi. Ona mafai lea ona e agaʻi i le faʻatasiga o le faʻavaʻa vae o vae umi. O le faia o lenei mea, o le le mautonu o loʻo faʻaofi i totonu o avanoa, lea na faʻaauau pea i le nofoa, faʻaleleia vae ma ligists. E tatau ona misia uma le fesoʻotaʻiga ma le kelu. O le pito i tua e tatau ona faʻasaʻoina e le tagata lava ia i le pito i luga o vae.

1. O faʻapefea le autu: Faʻafefea o le ata o le taualuga ma o latou lava lima?

Fulufulu Masini Afioga Tan-IT-Oe-AE: Mea, Fausia Tekinolosi

Ituaiga o le gagau nofoa.

O lenei e mafai ona e alu i le gaosia o vae laiti. Ina ua maeʻa le ogatotonu o vae na fuaina, o pu ia o loʻo tuʻufaʻatasia vae o le a tuʻufaʻatasia vae. Mai luga, e tatau ona e viliina pu mo le fao o le a nonoa ai le nofoa ma le puʻupuʻu vae. E faʻatagaina ona viliina pu ina ia nana ai le fao.

I luga o le le talafeagai, e manaʻomia le faʻasaʻoina o siʻomaga, o mitiafu, o le 280 mm. E tatau foi ona misia e pa puipui uma le kelu. E tatau ona faʻamalosia se tasi i lalo o le tusi, ma le lua - luga aʻe o fesoʻotaʻiga ma vae umi.

I le taimi lea tulaga, e mafai ona e taunuʻu atu i le Fonotaga a le Nofo. Faatasi ai ma le fesoasoani o fao, e tatau ona faamalosia le nofoa i vae. O lea, o le nofoa pupuni o le a mauaina faʻafefe fesoʻotaʻiga. O lenei o le nofoa ma o ou lava lima, sauniuni.

Meafaigaluega ma Mea mo Taufauga Mea faigaluega:

  • tamai;
  • Lobzik;
  • sikulukalaiva;
  • Valea;
  • kolama;
  • rofautte;
  • penitala;
  • Pepe pepe;
  • fulufulu;
  • Lototele;
  • Pnva kelu;
  • vangnish irnish;
  • Beech talita;
  • Fale.

Toe foi i le vaega

Gagau nofoa

I le tuʻuina atu o le faʻaliliuga tobabrette ma tele uma.

Muamua, ose liʻo, o le lapoa o le 350 mm, ma le talita e tatau ona faʻaaogaina. O le a foliga o se gagau. E mafai ona vaaia o loʻo iai se 'au i le nofoa o se ata o sea mamanu. Aua o lona gaosiga, e mafai ona e faʻaogaina le le fiafia, o le lapoa o le 22 mm, e tatau ona latou fealuaʻi 2 pu i le nofoa, ma o le a talafeagai e tetee ai i le isi laa. O le mamao i le va o le ogatotonu o togi e tatau ona 120 mm. Le isi, o pu e manaʻomia le fesoʻotaʻi ma le alualu i luma e ala i le mauaina o se 'au.

Aveʻese vaega mai itu e lua e mafai ona tipi. O avetaʻavale ma faʻamatalaga o vae mai totonu e le tatau.

O le fale saʻo o le 8.5 mm, talafeagai mo le fausiaina o se avanoa i totonu o le pito i lalo o vae, talu mai le faʻafitauli, talu ona faigata ona maua se ata faʻatau atu. E i ai le 2 isi filifiliga mo le faaitiitia o le va. O le tasi Embodim e aofia ai le faʻavaeina o pu mo le umi o le vale ma se isi itu mulimuli ane e lavea i lalo o le jumpel faʻaaogaina le ata. O le filifiliga lona lua e saunia mo le faʻavaeina o 2 pu flaeate, e pei o le faʻagaioiga o fale gaosi, ma faʻasolo atu i le va o ala, e tatau ona faʻaaogaina le jugsik. I lea tulaga, o le a e manaʻomia se vae, lea o le a fesoasoani e faʻatino ai le faʻapolotiliti uumi.

Tusitusiga i luga o le autu: faitotoʻa faitotoʻa ma ona lava lima: Laina o le Laʻau, ie

O vae i luga o le pito i luga e tatau ona mamanuina e ala i le fausiaina o se tulimanu tutusa i le 30 tikeri. Mai le pito i lalo, o le vae e sili atu ona taamilo. O le igoa i le va o latou o loʻo faʻamauina i luga o le fusi, faʻapipiʻi ma kelu. O auiliiliga o vae e tatau ona faʻamalosia e alalaulau, ma pe a uma ona tuʻua ae leʻi mago.

Toe foi i le vaega

O le galuega a le Tabarret

Pe a faʻaputu se paʻu mata, e tatau ona e faʻamau ma le fao o 3.5x16 mm. Ae o vae e tatau ona taofiofi le nofoa i luga o le matasele. I le faʻaaogaina o le talimalo e teuteu, e tatau ona e toso le paipa o le a tapunia le ogatotonu o lauulu. I le auala, e tatau ona faʻaogaina se tamaʻi laititi ae e aofia ai le isi tali e aofia ai le feʻaveaʻi o se faʻaagaga i se vaega.

Ina ia mafai e le tagata ona i ai le auvae le lanu, e mafai ona e susu i le tele o taimi, mamago uma auiliiliga. A maeʻa ona togafitia i le papaʻu papaʻe, ufiufi i le lua i lua vaega pe sili atu foi, pe a na o le 'au o le a le mafai ona nofo lelei.

Faitau atili