Faʻafefea ona fesoʻotaʻi ma fetuunai vai o le vai

Anonim

A fuafua le suavai o le vai, o le fale e manaʻomia lava le pamu, ae o le otometi ona mautinoa ai lana galuega. Tasi manaʻoga manaʻomia - vai faʻamalosi. O lenei tamai masini e aofia ai se pamu pe a pa'ū le mamafa i le system ma liliu ese pe a taunuu le faitotoa. O le tau o le i luga ma fafo o parameter e mafai ona fetuunai. Faʻafefea ona faʻatulaga lenei masini, faʻafefea ona e fesoʻotaʻi ma faʻafefea ona fetuunai - i le tusitusiga.

Faamoemoega ma masini

Ina ia mafai ona tausia le fale tumaoti i le vai, o le uunaiga faifai pea, e lua masini e manaʻomia - o se hydrocumulator ma faʻamalosi ki. O nei mea uma o nei masini e ala i le paipa e fesoʻotaʻi i le pamu - o le mamafa o le mamafa o loʻo maua i le ogatotonu i le va o le pamu ma le hydrocumulator. E tele ina masani ona i ai i le lata ane o lenei koneteina, ae o nisi faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻapipiʻiina i luga o le pamu fale (e sili atu le malamalama). Sei o tatou vaʻai i fafo i le mea na faia ai nei fomaʻi ma le auala e galue ai le faiga.

Faʻafefea ona fesoʻotaʻi ma fetuunai vai o le vai

Tasi o le pamu sootaga fuafuaga

O le Hydrocumustoctor o se atigipusa ua vavaeeseina e se ie mama po o se membrane i lua itu. I se tasi, o le ea i lalo o le mamafa, o loʻo tuiina le vai i le lona lua. Suavai e faʻamalosi i le hydroculamulator ma le aofaʻi o le vai, e mafai ona laʻuina mai iina, e faʻatonutonuina e le aofaʻi o le ea. E sili atu le ea, o le maualuga maualuga o le mamafa o loʻo tausisia i le faiga. Ae i le taimi lava e tasi, ma o le vai i totonu o le koneteina e mafai ona downloadina itiiti. E masani ai, e mafai ona download le sili atu nai lo le afa o le tusi i totonu o le konateina. O lona uiga, o le 100 litter hydrocumuctoctor o le a alu e download le sili atu nai lo le 40-50 lita.

Mo le masani masani gaioiga o le aiga o le aiga, o le tele o le 1.4 ATM e manaʻomia - 2.8 ATM. Ia tausisi i sea faʻavaʻa ma manaʻomia le mamafa o le tau. E lua le faʻauiga o tapulaʻa - pito i luga ma lalo. A taunuʻu le tapulaʻa tapulaa, o le toe faʻavae mai le pamu, na pa ai le vai i le hydrocamulator, i ai (ma i le tino) faʻateleina le mamafa. A oʻo i le omiga i totonu o le system e oʻo atu i le pito i luga tapulaʻa, o le toe faʻamatalaina o le pamu.

I le ata ma le graderocucumulator, mo sina taimi e faʻaumatia ai le vai mai le tane. A lava le numera o loʻo lafoina ina ia mafai ai le faʻamalosi ona paʻu i le pito i lalo maualalo, o le a ki le pamu. O lea e galue ai lenei faiga.

O le mamafa o le masini

O lenei masini e aofia ai vaega e lua - eletise eletise ma sosolo. O le eletise eletise o se vaega o fesoʻotaʻiga e tapunia ma tatala e aofia ai / tape le pamu. O le itu sone o le hymbrane e tuu ai le faʻamalosi i luga o le uʻamea faʻavae ma vaipuna (lapoʻa ma sina faʻamalosiʻau i luga o le ulagia.

Faʻafefea ona fesoʻotaʻi ma fetuunai vai o le vai

Vai o le mamafa

O le tatalaina o le keneraulic vaega o loʻo i le pito i tua o le teuga. Atonu o se faʻaoʻo atu ma le filo i fafo poʻo se mea o le a Amerika. O le filifiliga lona lua e sili atu le faigofie pe a faʻapipiʻi - i le tulaga muamua, e manaʻomia le faʻaaogaina o se fetuunaiga ma se foliga talafeagai o le lapoa poʻo le siʻosiʻomaga i luga o le filo, ma e le o le mea masani ai i le filo, ma o lenei e le mafai i luga o le filo, ma e le mafai i luga o le filo, ma e le mafai i luga o le filo, ma o lenei e le mafai i taimi uma.

Mataupu i luga o le autu: o le a le mea e fufulu ai le satia o fulafula ma se uamea faitotoa: tulaga faapitoa

O mea o le eletise eletise o loʻo i tua o le pito i tua o le mataupu, ma le '' poloka lava ia lava, o loʻo feoaʻi ai le uaea ma le uaea i lalo o le tapuni.

Ituaiga ma ituaiga

Suavai omiga o loʻo malamalama e lua ituaiga: inisinia ma faʻaeletise. O le inisinia e sili atu le taugofie ma fiafia i le masani ai, ma o le eletise e tele na aumaia e okaina.
IgoaFaʻasao le FaʻasaoFale gaosi tulagaGaosi oloa / atunuuVasega masiniTau
Rdm-5 dzhelex1- 4.6 ATM1.4 - 2.8 ATMDzhelex / rusiaIP 44.13-15 $
Igaltencnica rm / 5g (m) 1/4 "1 - 5 ATM1.4 - 2.8 ATMItaliaIP 44.27-30 $
Ialtencnica pt / 12 (m)1 - 12 ATM5 - 7 ATMItaliaIP 44.27-30 $
Grondfos (Broor) MDR 5-51.5 - 5 ATM2.8 - 4.1 ATMSiamaniIp 54.55-75 $
Ialtencnica pm53w 1 "1.5 - 5 ATMItalia7-11 $
Gebrebre 3781 1/4 "1 - 4 ATM0.4 - 2.8 ATMSpain7-13 $

O le eseesega i tau i faleoloa eseese e sili atu nai lo le taua. E ui lava, e pei ona masani ai, faʻatau o mea taugofie, e iai le lamatiaga o le tamoe i luga o le pepelo.

Faʻafesoʻotaʻi le vai o loʻo aʻafia

O loʻo iai le suavai e faʻamatala mo le pamu e fesoʻotaʻi i le lua faiga e lua: i le eletise ma vai. E faapipiiina le mapusaga, pei ona le manaʻomia le aveina o le masini.

Eletise eletise

Ia faʻafesoʻotaʻia le aofia ai omiga, o le laina tuʻumau e le manaʻomia, ae e manaʻomia - tele avanoa e galue ai le masini o le a umi. Mai le talita e tatau ona avea ma uaea ma le comple compper convel cross vaega o le sili atu 2.5 sikuea mita. mm. O le faʻapipiʻiina o le fusi o le masini + Uzo poʻo le eseʻesega e manaʻomia. O loʻo filifilia tapulaʻa mo le taimi nei ma faʻalagolago sili atu i le uiga o le pamu, talu ai o le vai o loʻo faʻamalosia fua i le taimi nei. I le ata, e manaʻomia le iai o se faʻavae - o se tuʻufaʻatasiga o le vai ma le eletise e fausia ai se sone o le faʻateleina o lamatiaga.

Faʻafefea ona fesoʻotaʻi ma fetuunai vai o le vai

Fesoʻotaʻiga ata o le vai o le suavai ki luga o le eletise eletise

Ua faamaaʻia le uaea i le faʻaaogaina faʻapitoa i le pito i tua o le mataupu. I lalo o le tapuni e i ai le poloka poloka. E tolu paga o fesoʻotaʻiga i luga:

  • Faʻaititia - o le 'aufaʻasalaga o loʻo o mai mai le faʻasologa ma mai le pamu e fesootai;
  • Teadeals laina poʻo le "laina" - e faʻafesoʻotaʻia vaega ma leai se uaea mai le talita;
  • O le faapolopolo mo na o le uaea mai le pamu (e masani lava i luga o le poloka o loʻo i luga).

Faʻafefea ona fesoʻotaʻi ma fetuunai vai o le vai

Nofoaga o Tereals i luga o le vai o le

Sootaga Faʻatasi - O loʻo faʻamamaina le au faipule ma le faʻamalosi, faʻaofi i totonu o le fesoʻotaʻiga, lipine ma se fusi tauaso. I luga tupe mo le avetaavale, siaki pe malupuipuia. Ina ua maeʻa le 30-60 minute, e mafai ona toso le bolts o le apamemea - mea vaivai ma fesootaiga e mafai ona malolo.

Fesootai i paipa

E eseʻese auala e faʻafesoʻotaʻi ai le vai o loʻo mafaufau ai i le vai sapalai. O le mea sili ona talafeagai filifiliga o le faʻapipiʻiina o se faʻapitoa faʻapitoa ma mea uma manaʻomia o loʻo i ai-pito i tua. O le faiga lava e tasi e mafai ona aoina mai isi sologa lelei, naʻo se filifiliga ua uma ona faia e pisi.

O loʻo 'ave i tua o le fale o le fale i tua, o loʻo totoe o loʻo fesoʻotaʻi ma le hydrocumula o loʻo fafaga le homp mai le pamu ma le alatanu, e alu i le fale. E mafai ona faʻapipiʻi se isi palapala ma le faʻamalosi tino.

Faʻafefea ona fesoʻotaʻi ma fetuunai vai o le vai

Faʻataʻitaʻiga o le mamafa o le mamafa

Mataupu i luga o le autu: decopupage o le kofe laulau e faia oe lava

Manmometer - o le mea saʻo o le pulea o le mamafa i le system, mulimuli i le toe faʻatulagaina. Mud - o le masini manaʻomia, ae e mafai ona faʻapipiʻi ese ese i luga o le paipa mai le pamu. E masani lava o le lautele o faʻavaeina o faʻamama mo le faʻamamaina o vai.

Faatasi ai ma se polokalame, ma le mataʻituina tele, o le vai e sapalai saʻo i le system - bypaset the hydrocumulator. O le a amata ona faʻatumuina uma penina i lea fale.

Suavai le mamafa fetuunaiga fetuunaiga

Mafaufau i le auala e fetuunai ai le sili ona lauiloa kopi - rdm-5. E faʻasaʻolotoina ese laʻau. O tapulaʻa o fetuunaiga o fetuʻunaʻi ua suia, talu mai eseʻese o faʻamalosi e manaʻomia i totonu o tamaʻi laʻau eseese. Mai le fale gaosi, o lenei masini e sau i fafo ma le faavae faatulagaina. E masani ona 1.4-1.5 ATM - o le pito i lalo o le pito i lalo ma 2.8-2.9 ATM - o le pito i luga o le tufuga. Afai e te le faʻamalieina i ni tapulaʻa, e mafai ona toe faʻafouina pe a manaʻomia. O le faiga e masani ona manaʻomia pe a faʻapipiʻiina se jacazzi: tulaga faʻapitoa i le 2.5-2.9 ATM mo le aoga talafeagai e le lava. I le tele o isi tulaga, e le manaʻomia le toe faʻaleleia o le aoga.

Faʻafefea ona fesoʻotaʻi ma fetuunai vai o le vai

I le tusi folau o loʻo i ai se faʻamatalaga atoa

I le PDM-5 Sea Soul Splay, e lua Springs na fetuunai mo se tuluiga / liliu i luga o le pamu. O nei manogi e eseʻese i le tele ma aʻoga:

  • Tele fetuunaiga o tapulaʻa (vave i luga ma lalo);
  • Laititi suia le delta - o le va i le va o le pito i luga ma lalo o tuaoi.

Suia o tapulaʻa o loʻo tupu pe a mimilo poʻo le le mafai ona i ai i le vaipuna. Afai o loʻo feosofi mai nati, o le mamafa e faʻateleina ai, pe a faʻavaivaia - pa'ū. E le manaʻomia le mimilo o nati. E leai se mea e manaʻomia mo le tasi taimi - o se suiga lea o le 0.6-0.8 ATM, ma e masani lava ona tele.

Faʻafefea ona fuafua le faʻaseʻe o le teuga

O le faʻaliliuga o le pito i luga (ma le maualalo maualalo o le uprevers i luga o le vai o loʻo faʻaaogaina) e fesoʻotaʻi ma le mamafa o le ea o le hydrocumtortoclator i le system e tatau ona 0.1-0.2 ATM luga. Faʻataʻitaʻiga, pe a fai o le mamafa o le 1.4 AMM, o le tamaʻi tapuni na manaʻomia le 1.6 ATM. Faatasi ai ma ia tapulaa, o le tane membrane o le a faamanuiaina umi. Ae ina ia galue le pamu i lalo o tulaga masani, vaʻai ae leʻo lona uiga. E i ai foi le maualalo o lona uiga maualalo. O lea, e le tatau ona maualuga atu nai lo le aoga filifilia (lalo pe tutusa). Faʻavae i luga o nei faʻailoga e tolu ma filifili le faʻaaogaina o le aofia ai.

I le auala, o le omiga i le hydrocucumulastorator ae e tatau ona siaki - e iai ni suiga taua mai le talosaga. I lalo o le tapuni tapuni (e foliga mai i ni faʻataʻitaʻiga eseese ma e tu i nofoaga eseese) ua nana. E mafai ona e faʻafesoʻotaʻia se faʻamalosi o le faʻamalosiʻau e ala i ai (e mafai ona e taʻavale pe o le tasi o loʻo ia te oe) ma vaʻai moni. O ia, i le ala, e ala i le tutusa puple e mafai ona faʻasaʻoina - ia faʻateleina pe faʻaititia pe a tatau ai.

Faʻafefea ona fesoʻotaʻi ma fetuunai vai o le vai

O le motusia o tagata e fuafua e fuafua i vaega o le faiga

O le pito i luga - tape le pamu - pe a suia le fetuutuunai. O le tala i le setete muamua o loʻo setiina i nisi o faʻamalosi tino (Delta). O lenei eseesega e masani ona 1.4-1.6 ATM. Afai e te tuiina le aofia ai, Faʻataʻitaʻiga, i le 1.6 ATM, o le malaga o le malaga o loʻo faʻaalia i le 3.0-3.2 ATM (e faalagolago i luga o le toe fuataina). Afai e te manaʻomia se maualuga maualuga (sii vai i le fogafale lona lua, mo se faʻataʻitaʻiga, poʻo le faiga e tele o vailaau), e mafai ona faʻalauteleina le tuʻaiga. Ae i le taimi lava e tasi o loʻo iai tapulaʻa:

  • O tapulaa o le eli. O le tapulaʻa pito i luga o loʻo tumau ma i totonu o le aiga faʻataʻitaʻiga e masani ona le sili atu 4 ATM. Sili atu ona faia e le aoga.
  • Pito i luga pamu le tapulaa tapulaa. O lenei faʻatusatusaga o loʻo faʻasaʻo foi ma o le pamu e tatau ona vavaeeseina e le itiiti ifo 0.2-0.4 ATM i le faʻaaliga uiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le pito i luga o le faʻamalosiʻau o le 3.8 ATM pamu, o le tapunia o le vai o loʻo faʻamalosia e tatau ona sili atu nai lo le 3.6 ATM. Ae ina ia galue le pamu mo se taimi umi ma e aunoa ma le televave o le eseʻesega e sili atu le faia o sili atu - o faʻaalu e leaga tele mo le vaitaimi o galuega.

Tusitusiga i luga o le autu: comploct Coilet: Faʻapipiiina, Taui Faafitauli Ma Mafuaʻaga

O le mea uma o le vai o le vai o loo faamatala. I aʻoaʻoga, pe a faʻatuina le faʻamaumauga o faʻamaumauga mo tapulaʻa filifilia e fetuunai ai i le tasi itu poʻo le isi, aua e masani ona filifili lelei i luga o le vai. O le mea lea, e masani ona fai mai o faʻamatalaga faʻalauiloaina na filifilia e le "The The Fieveni Faʻafuiepe" Me.

Faʻatulaga le vai o loʻo aʻafia ai mo le pamu poʻo le pamu

Ina ia faʻatulaga le faiga, e te manaʻomia se malosi o fua o le tino, o ana lisi e mafai ona talitonu i ai. E fesoʻotaʻi i le faiga latalata i le mamafa o le mamafa.

O le faʻagasologa o fetuunaiga e aofia ai ma le mimilo lua springs: tele ma laʻititi. Afai e te manaʻomia e siʻitia pe tuʻu i lalo le pito i lalo o le pito i lalo (pamu liu), e te liliu le nati i luga o le tele o le tautotogo. Afai e te liua faʻasolosolo foʻi, o le faʻamalosi e oso aʻe, faasaga i - aveese. Liliu i se laititi taua - afa afa pe o lea.

Faʻafefea ona fesoʻotaʻi ma fetuunai vai o le vai

Fetuunaiga o le vai o le vai o loʻo tupu ai ma vaipuna

O le faasologa o le gaioiga o le:

  • Amata le faiga, o loʻo faʻalagolago i le tagata o loʻomatua i le mea na faʻaoʻo atu ai ma le pamu.
  • Fetaomi pe faasaolotoina se tele o le tautotogo.
  • Aofia ai ma siaki tapulaʻa (o le a le faʻamalosi ua ki, a o tape). Uma tulaga faatauaina e suia i le tutusa tau.
  • Afai e tatau, fetuunai fetuunaiga (faatonutonu se tele o le tautotogo toe).
  • Ina ua uma ona faʻaalia le pito i lalo o loʻo faʻaalia pe a e manaʻo e vaʻai i ai, agai i le fetuunai le faʻavae o le pamu tapuni. O lenei mea, o le a faʻamalosia ai pe tuʻu i lalo se tamaʻi tautotogo. O le nati i luga o le mea lea e le masani ai ma le milo, o le fola liliu e masani lava.
  • Toe faʻafesoʻotaʻi le faiga ma vaʻai i faʻaiuga. Afai o mea uma e fetaui lelei, e taofi.

O le a se isi mea e tatau ona e iloa e uiga i le fetuutuunai o le suavai o loao o lo o faaleaogaina? E le o mea uma e i ai se avanoa e suia ai le Delta, ma e te foliga ma le totoʻa pe a faʻatau. E i ai le faʻamalosi o le ki mo se pamu i le susu ma le pefu-faʻafitauli mataupu. 'Ua mafai ona faʻapopoleina i latou i le lua, o nisi faʻataʻitaʻiga e mafai ona faapipiiina tuʻusaʻo i luga o le pamu fale, pe a fai e iai se galuega lafoaʻi.

I totonu o nisi vai o loʻo iai pea o loʻo iai pea (matutu) ki, i le lautele o lenei masini i se isi mataupu, ae o loʻo tumau foi i le tuʻufaʻatasia. E le manaʻomia le saogalemu mai le taufaʻamataʻu ina ia le malepe le pamu pe a faʻafuaseʻi ona maua le vai i le vaieli poʻo le lelei. O nisi pamu ua fausia-i le puipuiga o lenei ituaiga, mo isi e vavaeeseina ma faʻapipiʻi ese le tala.

Faitau atili