Sima sipi ma ona lava lima:? Fuafuaina ma vaega o gaosiga?

Anonim

O le sitepu o se elemene o se elemene o le fausiaina o fale tumaoti. E maua ai le fiafia i le fogafale pito i luga, e mafai ona avea ma tuʻusaʻo pe faʻataʻamilomilo, curvililiar poʻo le sikulu. Aua na fausia le fale, na fausia mai le laau, o le laupapa laupapa e fetaui lelei, peitaʻi, mo piliki poʻo fale poloka, le filifiliga faia i le sima. Fai se galuega ma sasaa se oloa sima aunoa ma le fesoasoani a tagata poto faapitoa e le faigata e pei ona foliga mai, aemaise lava i le faitauina o lenei tusitusiga.

Foliga

Soʻo se faʻailoga e tatau ona i ai se maualuga maualuga o le faʻatuatuaina ma le saogalemu. I le fuafuaina o tagata e ana le fale, o se mamanu na fausia i luga o le seneturi. Ae, faʻaopopo i le malosi, o ariethetics o le fausaga e faʻapena tele le sao. Uma lisi uma tulaga i ai monolithic sicrete spircases. O nei mea e faʻamoemoeina, e tetee i soʻo se aʻafiaga, lea e sili atu ai le faʻaaloalo o tagata fafie ma uamea.

E tele aitia i luga o le siata o Komiti Faʻatino o apefai o apefai, lea e ono mafai ai ona latou faʻaali ni mea ma talosaga.

Faʻavasega siʻosiʻomaga

Tulaga lelei ma le le atoatoa

Afai e te leʻi filifilia, e aoga le faʻapipiʻiina o se monolithic sparcase pe leai, matou te fautuaina i le suʻesuʻeina o ona lelei uma ma le le mautonu, ma maua ai ni faaiuga. E tatau ona totogi faʻapitoa i na faʻamatalaga e pei o le tau, faʻataʻitaʻiga lomiga ma gaioiga faʻagaioiga.

Tagata faʻapitoa faamanatu ia sili atu le lelei o faʻatasiga sima:

  • Lautele. O le sima sima e mafai ona faapipiiina i totonu o le fale ma luga o le auala. O le tulaga o le ea o le ea e le afaina ai lona aoga. A e usitaʻia ma le atoatoa seti tekinolosi, o le a tautua ai i le tele o sefulu tausaga.
  • Maualuga maualuga o le malosi. E le faʻatusatusa le sima ma isi mea. E sili lona tetee i le dynamic avega. O le sitepu e le o ufiufi i le taimi. O le a fiafia ma le leai se feoai pe a fealuai ai.
  • Afi maualuga o le tau. I tulaga o faʻalavelave faʻafuaseʻi, o faʻamuamua e ala i le faʻamaloloina. O le mea lea, e tetee atu ai i le afi e le mafai ona taliaina le mamalu.
  • Ituaiga o ituaiga ma le faʻamaufaʻailogaina. Naʻo le saʻo le faʻatulagaina o le a faʻatagaina e tuʻuina atu le sili atu o le masani ma le uluaʻi ituaiga. E mafai ona faia ni taimi uma e faia ai filifiliga: fafie, mü'ʻa, laʻau, sima totonu, maa, tioata, ma isi.

Sima sima ma sitepu

Faʻatasi ai ma isi faʻamatalaga uma, e iai foʻi ni foliga o ni mea mautu e mafai ona aofia ai le ono mafai ona latou fausia:

  • Mamafa mamafa. Mo le ata o lenei ituaiga, e tatau le i ai o se faavae talitonuina ma luga atu. A leai, e le tatau ona avea mo le masini faapena.
  • Tele galuega faigaluega. O le fausiaina o soʻo se sima monolilith o se tele-sitepu-tuʻuga masani e manaʻomia ai taumafaiga ma onosaʻi.
  • Faapipiiina o lavelave. A galulue faʻatasi ma faʻamalosia ma le faʻataʻutaisaga, o le a faigata ona feagai ma le sima, ina ia sili atu le valaʻauina o ni nai fesoasoani.
  • Umi taimi o le faia. Sima ina ua maeʻa le faʻatumu e tatau ona tu i le fa vaiaso. Faʻaaoga vave le faʻailoga.

E toʻatele e talitonu o loʻo i ai ni mea taua o oloa. O e aʻoaʻiina o le aʻoaʻiga e leai se eleele, e pei ona lelei uma o le a liliu le mamanu i se galuega o tusiata.

Sima apefai ma teuteuga

Totogi

E te le manaʻomia le faʻamoemoe o le sima faʻapipiʻi mafai ona fausia "i luga o mata." Soʻo se faʻafitauli o le a faʻaititia ai le aoga uma o le fuafuaga atoa o le mamanu ma e le saogalemu. E manaʻomia le lafo i le tulafono e tatau ona faatinoina ni tiute e pei ona faʻatatau i tulaga lautele faʻamaonia ma mataupu taua. O auala talafeagai e faia ai se tasi o le sili ona taua matafaioi.

Tulaga autu

E amata i le, o le nofoaga o loʻo faʻamatalaina. O le vaega ua faʻaagaga mo le aʻea o le auala i le pito i luga o le a afaina lona tele. E oʻo lava i le tulaga o le fatuina o se poloketi a le fale, e tatau ona totogi faʻapitoa i le filifiliga o le sitepu.

O nei tapulaʻa o loʻo faʻaalia:

  • Le maualuga o faasitepu;
  • mamanuina mataupu i luga o le fola;
  • Lautele o lulu o lulu;
  • O le loloto o lea o le maualuga;
  • O le maualuga o le uaina.

Ia mautinoa e fuafua le tapulaa o le fuaitau i luga o le sitepu. O le mamao mai soʻo se tulaga i le pito i luga o le pito i luga e le tatau ona itiiti ifo nai lo le tuputupu aʻe o le tagata.

Faʻafefea ona fuafua le sima sima
Taua taua mo le fuafuaina

Maosolo

Mo le masini o le apefai i tulaga e ola ai, o le tulimanu o le fiafia e tatau ona sologa lelei. Anaposauina le Mea Moni e faʻaaogaina e le fanau laiti, ma tagata matutua. O le laʻasaga a le au faʻatau mo gaioiga talafeagai i totonu ole 30-45 tikeri. E taua le tapulaa mulimuli. O le sili ona lelei o le le fiafia i le sitepu i le fale tumaoti o 40 tikeri.

O le sili ona lelei o le oona o le faasitepu o le faasitepu

Umi o le sitepu

O le umi o le sitepu e iloa ai le vaega o loʻo tuʻuina atu mo lana masini. Ua fuafuaina e faʻaaoga ai le geometric forlala - o le Pythagoreo Ooorema. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e fuaina ia tapulaʻa o le mamao mai le fola i le pito lona lua i le fola lona lua ma le faʻataʻitaʻiga o le mamanu fuafuaina. O nei mea taua e lua o loʻo manatu o le faʻafanoga o le tafatolu, o le umi o le shircase o le sypotese. Ina ia fuafua, e manaʻomia le gagau o sikuea o le fuainumera numera, ona aveese lea o le sikuea aʻa.

Mataupu i luga o le autu: filifiliga autu mo moli uila i totonu o le fale ma filifiliga tulaga (+ ata)

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima
O le fuafuaina o le Pythagore Theorem e faigofie: L = √ (D² + H ²)

Fuafuaina o le numera o sitepu

O le saoasaoa tulaga e masani ai ona mataala E amata ma, fuafua le numera o le tuuaiga laasaga. I le tulaga lea, o le fuafuaina o le sima oloa i luga o le fola e vaevaeina i le lautele o le pipii ma talia le numera o sitepu. A o faʻataʻitaʻiga faʻaalia, o le iʻuga e le o se integer. Sosoo ai, fetuunai - Extra Centerhistters ua faaopoopo i le muamua pe mulimuli laasaga.

Faigofie gaioiga mo se tamaloa i se sima sima o le taimi latou te amata ai ma faauma i le vae tutusa. O le mea lea, o le numera o sitepu e sili atu le faia o se tulaga ese.

Fuafuaina o le numera o faasitepu
Fua faatatau mo le fuafuaina

Lautele ma le maualuga

Laʻasaga Faʻatatau fuafuaina le faʻamafanafanaga a le soʻotaga o le tagata ia i latou. Le maualuga e tatau ona faʻapea e le manaʻomia le siʻitia tele o le vae, ma o le lautele e tatau ona fetaui ma le tele o le vae. O nei taimi uma e auiliiliina ma faʻaalia i tulafono faʻapitoa.

O tapulaʻa o le sili ona lelei o sitepu ua taʻua: lautele - 20-30 cm, maualuga - 16-19 cm.

Mamalu o le faasitepu
Parameters o sitepu e tusa ma tulaga faatonuina

I luga o vitio: Ituaiga o faasitepu sa faalumaina, itu o sitepu ma le fuafuaina o se faigofie savaliga.

Fausiaina o se sima monolithic starcase

Ina ia sasaa se sikafu sima ma ou lima, e tatau ona e faia se taumafaiga. Mo se malamalamaaga sili atu o le faʻagasologa okaina, tatou te tuʻuina atu lea laasaga-faʻatasi ai ma le fausiaina o se lua-aso apera ma se laʻau o le toe fetuʻutuʻuga 90 ma le tulaga.

Galuega sauniuni (etching o le fomu: amata)

I le maeʻa ai o le fuafuaina ma le faʻauiga o le ata ituaiga, o le pepa o loʻo alu ai. O le faʻataʻitaʻiga o le sima faʻapipiʻi ua faʻapipiʻiina i le tulimanu o le potu i le puipui. I le tulaga lea, o le talaaga o talaaga igoa o loʻo faʻaaogaina e amata ai. O le laina pito i lalo o le laina i lalo ma le faʻapipiʻi o le galuega. Amata fausia se faiga faavae.

O le Fono Aoao e faatinoina e tusa e tusa ma faatonuga nei:

1. Ua faʻapipiʻiina le utupoto. O le a faʻavaeina uma le faʻataʻitaʻiga monolitho i luga o latou, o lea e tatau ona avea ma 50 × 150 mm. O vaega o le pito o le utupoto e tipi i lalo o le le mautonu. O le umi o auiliiliga e tatau ona fetaui ma le tele o le pito i lalo o le faasitepu i le nofoaga. Faapipiiina o le utupoto i luga o le puipui e tatau i lalo ifo o le laina laina i luga o le plywold pepa mafiafia (pe tusa o le 15 mm). O le nonoa o le utupoto e sili atu ona lelei e faia e ala i le matua mo se sima ma le umi o le 150 mm.

Fausia le ituaiga mo le faasitepu sima

2. Faʻapipiʻi lagolago i lalo o le utupoto. E manaʻomia le tuʻuina atu ia i latou i faʻaopoopoga o 0.5 mita o se tasi o latou masani i lalo o le utupoto ma le pad. O le mea lea, e manaʻomia e faʻapipiʻi ai ma le faʻapaleʻale afa afa le lautele o le Komiti Faʻafoe. Lagolago e manaʻomia le tipi lelei: O le pito tasi o loʻo teuteu i itu taumatau, ma le lua e fetaui ma le tulimanu o faasitepu. O le umi o lagolago taʻitasi e fetaui ma le mamao mai le fola i le utupoto i le nofoaga o le a faʻapipiʻiina. O le pito pito i luga e te nonofo ai i le utu e ala i le ata o ia lava, fetuuina i se tulimanu.

Fausia le ituaiga mo le faasitepu sima

3. Amata ona amata i le masini fogalaau. O le faia lea o lenei mea, o le lona lua o le ulu o loʻo faʻapipiʻiina e tutusa lava le tutusa i le tasi o loʻo faʻapipiʻi i le puipui. Ina ia faʻataunuʻuina lenei galuega, o le pa e faʻapipiʻi i le nofoaga lava e tasi ma le nofoaga e tasi. O le a fesoasoani o se lagolago mo le Transverse Crossbar o le ato. O le crossbars ua faʻapipiʻiina i le 30 cm atinae. O le latou mafuaʻaga o le uuina o le os o le oste o le sima.

Faʻavaʻa mo le sima faʻapitoa

4. Mai le utupoto e fausia ai le faʻavaʻa o le mataʻitusi p o le faʻavae mo le sitepu. Lua auiliiliga o loʻo faʻapipiʻi i le puipui, ma le lona tolu i le pito o utupoto. Lagolago e faʻapipiʻi i lalo o le ma le maua fua - o le pito i fafo o le galuega. Ina ia faʻaosofia faʻapitoa i luga o fata i le taimi o le faʻatumu o le faʻagasologa, latou te manaʻomia e faʻasaʻo ma le laupapa masani i le pito i lalo o le fola.

Faʻafefea ona fai se galuega mo le faʻafanua lautele

5. Faʻasalaina Jumpers i lalo o PLL i luga o le upega tafailagi. Ina ia mafai ona mamafa le paie o le sima, latou te leʻi leleiʻa atu, e sili atu le faia o se lagolago mo le kuū taʻitoʻatasi. Oi latou uma e feoaiina e le laupapa o le fola.

Faʻafefea ona fai se galuega mo le faʻafanua lautele

6. Le mautonu. Mo lenei, o vaega o le OSS o loʻo tipiina vaega e tusa ma le tulaga tonu o loʻo faʻamatalaina i luga o le staracase polokalama. O vaega o loʻo faaputu i luga o le crossbars ma ua faʻasaʻoina e le tagata lava ia o le ofi o le umi o le 55 mm i le mamao o le 20 cm.

Mataupu i luga o le autu: foliga o le potu malolo potu ma staracacase ma mamanuina manatu | +76 ata

Faʻafefea ona fai se galuega mo le faʻafanua lautele

7. Faʻapipiʻi ma lona lua Mati ua faʻapipiʻiina. Fanua mai Oss, o le pito i lalo o le ua tuʻufaʻatasia ma le pito o le galuega. O le maualuga e fetaui ma le mafaufau loloto o le monolilith. I lea lava tulaga tutusa, o le aso lua o le faasitepu o loo tauemuina.

Faʻafefea ona fai se galuega mo le faʻafanua lautele

Faamalosia

O se taua taua i le faʻapipiʻiina o se sitaili sitaili o lona faʻamalosia. Na o i na o le auala lenei e mafai ai ona ausia le malosi male ma le talitonuina o le fausaga.

Fautuaga mo le Faamalosia

O le faʻamalosia o le mamanu o loʻo faʻatinoina e ala i le faʻamalosia. E le manaʻomia le ova tele o elemene ma uamea. E le afaina ai le tulaga o le malosi, ma le mamafa o le siteputiga e faateleina lona taua. I le itu lea, e manaʻomia ina ia faʻatonutonuina e tulaga tuʻuina atu, o le aofaʻiga atoa e tatau ona 0.2.25% o le Koluse vaega o le Vaega. Iloa o faʻailoga uma, e le faigata ona faia le faʻaaogaina talafeagai.

Fuafuaina o le maualalo numera o toʻotoʻo o tuʻugamau o faʻamalosi tino faʻamalosi o le sitepu

Amata i le faʻauiga o tapulaʻa faʻavae:

  • Mati lautele;
  • ipu mafiafia;
  • O le vaega o le vaega o le vaega o le faamalosia o le faamalosia.

O le lapoa o le faamalosia o loʻo fuafuaina e ala i le faʻavae o le similia o sitepu. Tusa o le 3 M ua faʻaaogaina e le toʻotoʻo ma le lapoa o le 10 mm, ma ova atu - 12 mm. I luga o le fausaga, na o le palasitika o loʻo filifilia.

Armature lapoa

O le tau e tatau ona faʻataʻapeʻapeina ma se mamao i le va o latou i le 250-300 mm. E le o le maualalo o faailoga. A leai, o tamai sela o le a puipuia ai le toniga o le sitaili. I totonu o laupapa, ua tuu le pa ina ia i ai le vaega o le sima (ma luga, ma lalo) na i ai) i le laina 2-5.

Ina ia fuafua le aofaʻi o le numera o le faʻauluulu o le pupu, e mafai ona e faʻaogaina le initaneti. Ma le latou fesoasoani e faʻatino ai se sili atu faʻafitauli. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo se faʻailoga o le 800 mm lautele ma le mafiafia o le 150 mm, faʻaaogaina se toʻotoʻo o le vaega o le 10 mm,

Faamalosia le sima sima

O se faʻataʻitaʻiga o le faʻamalosia o le sima apefai [sitepu i le sitepu]

Faʻamalosia ma ou lava lima manaʻomia le saʻo filifiliga o mea ma le faʻatinoina o fuafuaga. Faʻateʻa foʻi se maualuga-lelei le tele o toʻotoʻo. I lea tulaga, o le fesoʻotaʻiga o le a faia e se uaea faʻapitoa.

O le faamalosia faamalosi o le:

1. I luga o le Deck e iai 4 toʻotoʻo ma se steimetrical kolosi o le 10 mm i lenei faʻatonuga: i luga o itu o le tasi pa i le va o latou. O le sitepu i le va o le lapotopoto na amata ona o le 220 mm.

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

2. I lalo o papa e manaʻomia e faʻaavanoa ai tupe e fesoasoani i le nofoaga o le faʻavaʻa i totonu o le Monolith. O le autors o mai i fafo mai lenei tulaga i auala eseese. Ae e sili le faʻatau atu o le faʻapitoa polymer racks.

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

3. Sili i le nofoaga, O faʻapaʻia o pa, ma o pito o loʻo soifua i totonu o pu o loʻo iai i le pa. E masani lava, o le matai o lala uma i puipui.

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

4. Le isi, o le faʻapipiʻiina o le transverse tootoo. Latou te nonofo ina ia oso ese le smid. O le fesoʻotaʻiga i nofoaga o loʻo feololo o le umi ma le transversing mo le faʻamalosia faamalosia o loʻo faia e ala i le kolose uaea.

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

5. Le isi mea, o loʻo toe fesuiaʻi le faiga i luga o le pito o Mati. Ina ia faia lenei mea, muamua tuʻutuʻuga pito o toʻotoʻo mai le pito i luga ma punou ina ia mafai ona taliaina mo luga-maualuga. O le vaega o totoe o le faiga e leai se ese mai le mea na i lalo o Mati.

Faʻamalosia o le sima apefai e faia oe lava

I luga o le vitio: tuufaatania o monolithic faasitepu.

Faʻamaeʻaina o le Mauga o le Mauga (faʻapipiʻiina o le saʻo vaega)

A maeʻa le faamalosia, ua alu i le faʻagasologa mulimuli o le faiga o le faʻatulagaina o mea, lea, pe a uma ona faʻatumuina, o le a avea ma faʻavae mo faʻamasinoga.

O le galuega e pei ona taua:

1. Ina ia amata i le, o fetuutu o le a vavaeeseina, o le a faia ni vaega mo sitepu. O le tele o vaega o vaega e fetaui ma le maualuga o le osofaʻiga ma le lautele o le savaliga o savaliga.

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

2. Ona tolu lea o auiliiliga e tolu o loʻo sauni mai le 50 × 150 laupapa: O le vaega faʻasino, o le vaega o loʻo tutusa ma le lapoʻa o le 100 × 150 mo le faapipiiina o le laulu i le 100 × 150 mo le faapipiiina o le tupe i luga o le 100 × 150 mo le faapipiiina o le pepa i le 100 × 150 mo le faapipiiina o le pepa i le 100 × 150 mo le faapipiiina o le pepa i le 100 × 150 mo le faapipiiina o le pepa i le 100 × 150 mo le faapipiiina o le pepa i le 100 × 150 mo le faapipiiina o le tupe i le puipuiga.

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

3. O le Jumper Mart e mafai ona amata i soʻo se tulaga - mai luga poʻo lalo. I luga o le galuega faʻatino i luga o le fomu, o le faʻailoga o loʻo faʻaogaina e faʻamalieina ai le salu.

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

4. Muamua, o tu soofaatasi ma vaega o loʻo fesoʻotaʻi ma itu. Totonu o le jumper. Ina ua maeʻa faʻapipiʻiina vaega taʻitasi, e tatau ona e toe siakiina le maualalo o fuaitau, faʻapipiʻi le tuala.

I le taimi o le faʻapipiʻiina o galuega, ma oe, e tatau ona e maua se mauga o le ogalaau. E latalata i le tele o avanoa e le tafe ai le sima.

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

Liligi faasitepu

Ina ua uma ona faʻapipiʻi le galuega, alu i le sima tumu. I lenei tulaga o le galuega, e manaʻomia ai foi le tausisia o tekinolosi.

Mataupu oi luga o le autu: ituaiga o faasitepu i le fogafale lona lua: Filifili le filifiliga talafeagai mo se fale tumaoti (+65 ata)

Faatumuina o le leoa

O le autu autu o le faʻatumu faiga e ala i le sima e tatau ona faia i le tasi le taliaina. I lea tulaga, e leai se eseesega, o se tamai fasilaau pe lapoa. A leai, na faalavelaveina le monolith of the Hardored ma lona toe talitonuina ma le malosi ua faʻaititia. O lea la, e tatau ona popole lava ile fausiaina o tulaga mo le televave galuega po o le faʻatulagaina o faʻagasologa ua sauni.

Sima fefiloi mo le sasaa monolithic faasitepu

I le tulaga o le gaosia o le fofo io latou lima, ua matou maumafaufau ma lona fuainumera. E sili le faʻaaogaina o le sima faʻailoga m-300 poʻo le m-250. Auā o nei tuʻufaʻatasiga, paʻaga ma le maʻa leaga, o loo iai foʻi le maʻa leaga o loo i ai i le igoa nei: M-25 25 25: 2. 3.9: 3.9: 3. 5: 3.9: 3.8.

E taua ma le vaega o le rumble - 25-30 mm. O mea tetele o le a le mafai ona mafai ona maua le avanoa i lalo o le faamalosia o le fusi.

Nutimomoia maa mo sima

E tusa ai ma le fua faatatau o vai ma le sima, e tatau ona laiti tele atu nai lo le taimi e masani ai e tusa o le 0.6. E manaʻomia ina ia mautinoa o le palakalafa o se palasitika ma e leai se malosiaga maualuga i luma malosi. E fautuaina e tagata atamamai ni fesoʻotaʻiga ma ni mea faʻapipiʻiina o loʻo faʻatauina atu i faleoloa.

Faʻaopopo se pipiʻi i le sima

Fuafuaina o le Aofaiga o le Vaita Fanau 3 + Faataʻitaʻiga]

Fuafua le aofaʻi o le fofo faʻapitoa e faigofie. E tatau ona tatou toe manatua lesona masani. I lea tulaga, e tatau ona e iloa le tele o tusi o le mamanu. E a latou foliga, o le sitepu e mafai ona latalata atili i le rectangalar tutusa. Mo le fuafuaina, o le voluma e faʻateleina e le umi o le lautele ma le mafiafia o le ipu. O le iʻuga e mafua ai se faʻasoa i le aofaʻi o le 10%. I le iloaina o le tele, o le aofaʻiga o mea tetele e mafai ona fuafua e faʻaaoga ai se lugalaina lugalaina.

E naʻo le manaʻomia o le ulufale atu i ni tapulaʻa i le fanua. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le sitepu e fetaui ma ia tapulaʻa:

  • Mati VITTEMA - 0.8 M;
  • O le umi o le amataga o le 2.5 m;
  • Ipu mafiafia - 0.15 m;
  • Laasaga maualuga - 0.2 M:
  • O le lautele o le pipii o le 0.25 m;
  • Aofaiga o Laasaga - 9;
  • Umi o Tufutaiga Nofoaga - 0.6.

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le a tuʻuina atu i le initaneti mea e tuʻuina atu i le initaneti I le tulaga o tutoʻatasi mai le fofo, 160 kilo o Critie M-400 Faʻailoga e tatau ai; 310 kg o oneone (0.19 M3), 600 kg o RUBBL (0.41 m3).

Vaega o le faʻatumu o le sima sima (sitepu i le sitepu]

Ua sauni le galuega faʻatino, mea mo mataʻupu o loʻo faʻatauina, o loʻo sau le taimi malolo. Liligi le faamuamua i le mulimuli i lenei Fuafuaga:

1. Faʻamamaina le mea faʻavae mai le pefu ma lapisi e mafai ona alu iina i le taimi o le fausiaina o se galuega faʻatino, e faigofie ai ona faia se pipiʻi mama. Sima sima e sili atu ona palu e sili atu ona lelei i le lata i le lata mai o le mamanu, ina ia aua nei ofuina se vaipuna mamafa.

Liligi sima sima

2. Amata sheadding sima. Faʻatumu le afa o le vai faʻatasi ma le pipili, aofia ai sima faʻapitoa. Ona faʻaopopo lea o le tasi vaega o lapisi, o le a faʻatagaina ai le faʻatatauina o mea e faʻaosofia ai mea ma vavae ese mai puipui ma le pipiʻi ma le pipiʻi. Lenei na mulimuli ai i le oneone ma le oneone, ma i le faamaeaina o le toega o rubble ma vai.

Sauniuniga o le sima fofo mo le faatumuina faasitepu

3. tapunia le sitepu mai le pito i lalo, ma faasolosolo ona tu i luga i le pito i luga o elemene. Ina ua maeʻa le sima i totonu o le pepa, e manaʻomia i le taimi nei e taʻu ai i se mea lelei ma se fusi. Lenei fesoasoani e sili atu ona tufatufaina le paluga ma le sili atu i luga o le ea.

Liligi sima sima

4. O le iʻuga o le a sili atu le lelei pe a faʻaaoga se tagata faʻapitoa faʻapitoa mo sima. E tatau ona e taumafai e aua le afaina le fouvale. Le isi, o le laualuga e masani ona lautele, o se sima sili atu ua aveʻesea ma utaina.

Gaosiga o sima sima

5. Ina ua tolopoina le sima le malosi, i ni nai aso, e fuafua i le vevela vevela, e fuafua i luga o le vevela vevela, e teuteu ai le masini o loʻo tupu ai.

Faia o se sima sima ma o latou lava lima

Faauma filifiliga

Mo le faʻaaogaina atili o le sima apefai, o loʻo manatu atu i luga o lona tini. Mo lenei mea o iai le tele o filifiliga. E foliga mai o se laʻau, o le malamalama ma fetaui lelei ma atoatoa ona oʻo i totonu. O se laau e mafai ona tuuese i laasaga, papupuni ma lima lima. E mafai ona e tuʻufaʻatasia ma le atamai-faʻapipiʻi ma faia elemene i pa.

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

E masani ona faʻaaogaina foʻi mea pei o maʻa, tioata ma palasitika. Mafai ona faia le filifiliga - o le ofi ma pou sima.

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

Amataina le fausiaina o se sikafu o sima, e manaʻomia le faʻaaluina o faʻatino se tapenaga, aemaise lava. Saʻo le faʻatulagaina, tusi i luga o se mea saʻo, usitaʻi i tekinolosi - le ki i le lumanaʻi manuia i le lumanaʻi. O fautuaga talafeagai uma o loʻo faʻaalia i lenei tusitusiga. I le leai o se poto masani, e sili atu le amata i se tamaʻi sitepu i fafo o le fale, mo se faʻataʻitaʻiga, faia ni laasaga i luga o le poletito.

Fautuaga faʻapitoa (1 Vitio)

Eseese faʻamalosi sima (54 ata)

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

O le gaosiga o le faʻamalosia sima sima o le sitaili: fuafuaina, pepa, o loʻo liligiina sima ma ou lava lima

Faitau atili