Omiga i le mafanafana o tagata mumu

Anonim

Omiga i le mafanafana o tagata mumu

Talu ai o le tele o fale mautotogi i totonu o fale o le ituaiga tuai o loʻo i ai le mafanafana o tagata folau, o le toʻatele e fiafia i le fesili, latou te iloa ai poʻo a ni uiga e manaʻomia e filifili ai le tele o maa. Lenei aso, e tele o maa taua, e tele maatane, mo faʻataʻitaʻiga, manifinifi ma le faʻamalama autu o la latou filifiliga o le malosiʻaga o le paleni o le maʻa. O se taua taua mo le switiotors o mea na faaaoga mo lo latou gaosiga. E mafai ona steel, lafo uʻamea, o laʻau o le tama.

Omiga i le mafanafana o tagata mumu

E fai le susulu o le la susulu o uʻamea, o le tamaumini, uamea poʻo slingless steel.

Filifilia o le vevela vevela sweating

I le tau o loʻo i totonu o le matou atunuu, o le vaʻalele mafanafana o loʻo i le tele o le tausaga.

O le manaʻomia o le vevela i totonu e tuʻuina atu e ala i le faʻamafanafana o tagata folau. I ni vaega, ua salalau le vai i se faaputuga, ona o lenei, e vevela lava le potu.

Omiga i le mafanafana o tagata mumu

Polokalame o le fausaga o le vevela o le lapotopoto.

Filifilia o le faʻamafanafana maa, e manaʻomia le amanaia i le tele o faʻafitauli o gaioiga o gaioiga, hydralic ua totoina i le alumoni i le fale, o le vevela o o le le malulu. Ina ia aʻoaʻoina le faʻamalosi ma isi uiga taua, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻia le pulega o le fale pe i le Hob. I le tali atu i le talosaga o le a tuʻuina atu 2 faʻailoga: galue ma suʻega omiga. E tatau ona maitauina e mafai ona avatua i le va o le va o le va. Mo se faʻataʻitaʻiga, Atmooryc poʻo le MPA (1 MPA = 10 ATM). Ole filifilia o se tagata faʻalatalata atu, e manaʻomia le amanaia le mamafa i le faʻasologa o lou fale.

Na taʻua le tagata faigaluega e avea ma o outou na tausisi ai i le fale i le vaitau o vevela. O le suʻega e faʻaaogaina maualuga atu nai lo le mamafa o le mamafa. Ua tuʻuina atu mo le tele o itula 1 taimi i le tausaga ina ia faʻamaonia ai vaega vaivai i le polokalama.

O mea taulagaina uma o loʻo faia i se auala pe a faʻamafanafana i totonu ma lona nofoaga atoa e faʻafesoʻotaʻi ma le ea i totonu o le potu vevela. O le 4 ituaiga autu o maa taua i ona po nei ua iloga: Steel, Aluminum, lafo uʻamea ma Baithalictors.

Omiga ma isi uiga o steel roidoitors

Omiga i le mafanafana o tagata mumu

Sootaga ata o le syel ladiator.

Tusitusiga i luga o le autu: eletise. Styled Meafale ma manogi vaivai.

I fale pito i luga-o le tupua ma paipa e lua-paipa o loʻo ulagia, o le mamafa o loʻo i ai i le 10 inmosphrephere, e masani ona faʻapipiʻi le uamea. Latou foliga manaia tele ma faamatalaina i le maualuga vevela fesiitai.

E tusa ai ma lona mamanu, o ia alavai e fai ma sui o se faiga ma le siʻomaga vai ma le vai auala ma se isi p-foliga. O elemene o lea mata e faia e uʻamea faʻapipiʻi pepa ma e fesoʻotaʻi e le orening. O le ivi o le uʻamea uʻamea o loʻo fesoʻotaʻi i le tasi ma le isi ma le fesoasoani a pamu o le po o le paʻu, o lea uafu e le o i tulimanu o na o nei lapotopoto. O le loloto o tulaga o ia vaega o 63, 100 ma le 155 MM, maualuga eseese mai 300 i le 900 mm, ma le lautele e mai le 400 mm, ma le lautele e mai le 400 mita i le 400 mm, ma le lautele e mai le 400 mM.

Steel Swarditors e o tubulalala ma vaega. Panel - O mea ia o loʻo faʻaogaina e faʻaaoga i totonu o fale tumaʻoti pe i nofoaga i le mea e maualalo le faʻagaioiga o le faʻagaioiga. E faigofie ona latou gaosia e le tele o ituaiga ma le malosi o le malosi, e mafai ai ona filifili le maa talafeagai mo se potu faapitoa ma ua leva ona sauni e faʻapipiʻiina ai se potu. Ua gaosia e Steel Hatters maa i totonu o Europa atoa ma eseese i le lelei uiga lelei ma lanu.

O le Swel Tiurula ma le tele o vaega e sili atu ona faʻatatauina masini ma foliga matagofie, lea e fetaui lelei i totonu. A o le tulafono, o loʻo faʻaaogaina ni maa i totonu o le tausiga o tagata taʻitoʻatasi. O na mea e fai ma aga a le Faletupe o Faletalimalo i totonu o Tormal Turteria, Lea e mafai ai ona faigofie ona fetuunai le vevela i le potu vevela. O loʻo iai ma le tele o ata i le auupegaulages, o se tele ituaiga o lapoʻa ma lautele lanu lanu.

Steril Bambies Wandind Lower Lotoa, o le uamea i latou e manifinifi, i le iuga, latou te vevela televave. Ma le isi, o taua e iloga i se maualuga maualuga o le vevela faʻaseʻe, faʻafetai i foliga vaʻaia ma nofoaga tetele.

O le faʻamafanafana o mata o loʻo fuafuaina mo le vevela e oʻo atu i le 150 tikeri ma omiga e oʻo atu i le 10 pa. E mafai ona faʻapipiʻiina i fale ma se tamai fola (e oʻo i le 3 fola), fale mautotogi ma ofisa.

Omiga ma isi uiga o alminim maa

Omiga i le mafanafana o tagata mumu

Afai mo se mafuaʻaga ua liliu ese mai le poler, e manaʻomia le faʻapipiʻi o vai vevela mai le nofoa afi, a leai e le tupu le paipa.

I fale maualuluga i luga ma le ogatotonu o le vevela ma alminum ma alpunum e masani ona faʻaaogaina i tagata taʻitoʻatasi o le fufuluina o fale ma fale mautotogi. Ua fuafuaina e fai ma omiga 16-18 TheMophrephres. Alumini Surtitors e i ai aso nei mamanu, sili ona lelei ma le malosi o le malosi ma le malosi parameters ma ua sili ona taatele.

Mataupu i luga o le autu: Arbor 3 i luga o le 3 faia oe lava - Faʻafefea ona mamanuina lelei ma fausia

Ua faia i le Aliminan tui tui. O ia ituaiga faigamalo e mafai ona mautinoa le maualuga o le malosi o oloa uma. Aluminum Chatiotortors o fausaga mai vaega taitoatasi mai le mea o maua ai maa o le umi o le umi. I le tele, latou o le 80 ma le 100 mm ua loloto ma le lautele lautele o le vaega 80 MM.

Alumini o loʻo iai se fale vevela o le 3 taimi sili atu nai lo le uʻamea poʻo uʻamea, o le mea lea e maualuga le maualuga o le vevela o le vevela. O le malosi o le Humarmal Mana o le Shivisotors o lenei ituaiga e ausia ma ona o le tele o ivi o loʻo maua ai se vaega tele o fesoʻotaʻiga ma le vevela.

Alumini na mamanuina e mamanuina mo le mamafa mai le 6 i le 20 ismosphres. Fofo o le Aliginum maa, atiae mo Cis Atu (mo fale mautotogi i totonu o le ogatotonu o faiga ma sili atu vaega o gaioiga. O ia batini o loʻo faia i le maualuga maualuga tulaga o le alaminini ma e i ai palu.

Aluminum Hangtings o maa e laiti ma faigofie, a o loʻo taʻua i le maualuga vevela fesiitai. E i ai la latou foliga manaia. E talitonu o le mea sili ona lelei i le Autasi Hanical Systeling (O fale tumaoti, fale ma fale eseese). Ae ui i lea, o le faʻamalosiina o le faʻamalosi o le almininim ladiators i le 16 Atmosphress mafai ona e faʻavaeina i latou i fale o fale teu fale.

Lafo uʻamea ma bimetallic maa

Omiga i le mafanafana o tagata mumu

Ata o le masini o le bimetallic ladiator.

Lafo uʻamea ironi o uʻamea i totonu o falelotu o fale teu fale, aua latou te uumi le olaga (pe a ma le 50 tausaga faʻatasi ma le maualuga o le olaga. Tapena uʻamea maa e mafai ona faʻagaioia i tuutuuga o le le lelei o le malulu. E faʻamalieina ai lo latou mamalu lautele i lo tatou atunuʻu. O le faʻagaioiga o le mamafa o le toʻafilemu na faia e lafo ai uʻamea e tusa ma le 10 pa, ma le vevela oso mai le 100 i le 200 w mai le tasi vaega. O lenei ituaiga o maa e faʻaalu ai le tele o le vevela ona o le mafiafia o puipui ma se tele o vai i vaega.

Bimetallic (Steel ma Alumini) e masani ona faʻapipiʻiina i le maualuga-maualuga fale fale ma faʻamafanafana faiga. O uiga taua e faʻaalia e maualuga maualuga ma le ono, lelei le vevela faʻaliliu ma aso nei mamanu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻatasiga faʻaputuputu pupuni ia te oe lava: Faʻatinoina o lanu o lanu ma ie

O nei oloa e fai e gaoi ma alumini. O totonu e faʻafesoʻotaʻia le malala o loʻo faia o uʻamea, ma le fafo-alumini. Almininum ei ai le maualuga o le vevela o le galuega. O le mea lea, o lenei ituaiga o maa e tuʻufaʻatasia sili atu le malosi o le steel ma le maualuga o le vevela o le alumini.

O nei ituaiga o moli moli e mafai ona faʻaaogaina i le 35 ATM faʻagaioiga o le faʻamalosiʻau o loʻo ia unaʻia faiga. Talu ona o le vevela galue e fesoʻotaʻi le uamea vaega o oloa, e faʻailoainaina i latou e ala i le siʻitia o le afaina ma le umi auaunaga o le olaga.

Ona o lona mamanu, bimtallic stating maa atoa e le aofia ai le fesoʻotaʻiga o le malulu (vai vevela) ma le olaga umi, e sili atu ona afaina ai lelei o le le malulu. I le taimi lava e tasi, o le vevela faasee o ia masini e lava tele foi. Maualuga le mamafa o le mamafa o le bimtallic udiotortors, e sau i le 30 au atamamai, pe mafai ai ona e faʻaaogaina ma le manuia i latou i fale o afi o le tele-faleoloa.

O le a se isi mea e gauai atu ai?

A o faia se maa o se paʻu, e manaʻomia le faʻaaogaina o le mamafa tele e fuafua faapea foi ma le tele o le malosi o le tino. O lea, o le potu masani o le maualuga o le taualuga e oʻo atu i le 3 m ma le tasi faʻamalama ma le tasi le pa o fafo e manaʻomia le faʻasologa o le 100 ² mo le vevela o le eria. O lea, faʻateleina le nofoaga o le potu i le 100 o le a, o le a e mauaina le tau talafeagai talafeagai mo le faʻamamaina o le lautele o le vailaʻau.

Afai o faamalama i totonu o le potu umi e o atu i le itu i matu poʻo le Northy, o le taua o le Humarty Power e tatau ona siʻitia i le 10%. Afai o le aofia i totonu o le 2 puipui i fafo poʻo le 2 faamalama, ona tatau lea ona siʻitia le malosi o le pamu a le 30%. Afai i totonu o le potu 1 faʻamalama ma 2 pa i fafo, o le a le eletise malosi e tatau ona siʻitia i le 20%. A faʻapipiʻi moli i le loloto o le nich, e manaʻomia le faʻaopopo 5%. A faʻapea e tapunia maa ma le siʻi o le sprizal slut panels, 15% o loʻo faʻaopopo.

Afai e tele ni itu o laina, pasene e manaʻomia e otooto. O lenei mea fuafuaina e taʻu mai ai le tele o iʻuga o iʻuga, ae e sili atu le aveeseina o le mafanafana mafanafana i le fesoasoani o le faʻapipiʻiina o le tapunia o le tapuni i luga o le galu.

Faitau atili