Laasaga-i-Laʻasaga o le Logginia ma le Fale Faʻafano

Anonim

O le faʻafitauli o le leai o le sikuea mita o loʻo sili ona aoga mo tagata nofoia o le masani-tupua. O se tasi o filifiliga mai le tulaga o le le mautonu o le faapaologa mai totonu ma fuli i totonu o le potu malolo.

O le mafanafana o le faapaʻupela e tatalaina ai le tele o avanoa mo le sili atu le lelei o le faʻaaogaina o le totonu o le fale mautotogi o le fale mautotogi. Peitaʻi, ina ia mafai ai ona suia lau pili i se potu atoa, e tatau ona e gaosia le tele o galuega i luga o lona teʻa.

O lenei laasaga e ala i le alagaina o le faapaologa o le faapaologa o loʻo mamanuina e tali ai fesili uma e tulaʻi mai ai i lenei tulaga, o le faʻateleina o le tele o taimi "mai mea uma".

Le mafai ona faʻaaogaina se maʻa ogalaau

Laasaga-i-Laʻasaga o le Logginia ma le Fale Faʻafano

Mafanafana ogalaau, avea o se vaega o le isor space o le fale mautotogi, e mafai ona faʻaaogaina i le tele o filifiliga. O avanoa o loʻo faʻaaogaina ia mea uma e faʻalagolago i luga o le Vaʻai o le Fuafuaga i totonu o le Fale mautotogi ma mai manaʻoga o 'au. O nisi nei oi latou na:

  1. O se potu tutoatasi. Lenei e mafai ona e mafai ona ofi le tusi faigaluega, o se potu malolo, se fale faigaluega fale, ma isi I lea ma le mataupu, e ulufale ai le polofesa vaega, ua vaeluaina nei i le va o le potu (Cuisiine) ma se potu fou.
  2. Tuufaatasi ma le potu malolo po o le potu. Ua mafai ai ona faʻateleina lo latou lapoʻa, ma faʻaopopo isi vaega ona o se ogalaau mafanafana. O le fesoʻotaʻiga o potu e lua o loʻo tupu ona o le le fiafia o le siʻusiina ma le faitotoʻa o le vaega o le fesoasoani. I nisi o tulaga, o le faʻailoga lea o le faigofie o loo i ai i lalo o pupuni.
  3. Tuʻufaʻatasia ma umukuka poʻo le faʻaseʻe atu o lenei potu i le Loggia. Lea e mafai ai ona e alu i se samatua o umukuka o se nofoaga tutusa 'ma papatusi ma laulau mo le kukaina o le ogalaau. O lenei mea foʻi o loʻo leaga ai le vaega o loʻo i ai le vaega o loʻo i ai i le vaega o le umukuka.

Faʻafefea ona faʻamaonia le Union of Loggia ma potu i totonu o le atunuʻu

Laasaga-i-Laʻasaga o le Logginia ma le Fale Faʻafano

A o le i toe tusia, maua uma le faatagaga talafeagai.

Iunai laʻasaga faʻasino i le auala e faʻavaivaia ai le tuʻituʻi i ou lava lima, ae e le gata mo le ono mafai ona aloese ai mai le solia o fausia o galuega ma tulafono faʻatonutonu.

E masani lava, ae le o le potu pa-pa-susu, e tasi tagata e ona le vaega o le vaega o totoe o potu aoga e ala i le faia o le sao ma le palukeni. E tatau ona avea i le mafaufau e faʻapea o tulafono mo le faʻagaioiga o nofoaga o tagata nofomau i fale mautotogi e faʻafilemu e fai ai suiga e le faʻatagaina i latou.

Le faʻatagaina o le lafoina o faʻalapotopotoga, faʻapea foi ma le tele o puipui (o le a le puipui i fafo atu o le faapaologa) e tumu i se ogaoga o pulega.

Laasaga-i-Laʻasaga o le Logginia ma le Fale Faʻafano

Ina ia mafai ona aloese mai ia faʻafitauli ae leʻi faia le Loggia i o latou lava lima, ia fautuaina le taimi uma ona fautuaina e amata galuega ma le mauaina o ni pemita uma. O le faia o lenei mea, o le poloketi poloketi o le liliuina o le ola e tatau ona folasia ma tuʻuina atu i le fou talafeagai - o le komiti suʻesuʻe ma galuega a faʻalavelave faʻafuaseʻi ma le Matagaluega o Tupe Matupu faʻafuaseʻi.

Ina ua uma ona mauaina le latou faamaoniga, o le toe faafoi mai i le tagata tomai o le kamupani pulega e tatau ona faamaopoopoina. Na o le "lelei" mai faʻalapotopotoga uma o loʻo mauaina o le a talia mo le galuega e aunoa ma le fefe i soʻo se taula ma faʻatonuga.

Mataupu o loʻo i luga o le autu: Tutoʻatasi le faʻamalosia o le RAFT

Vaega o le claption galue

Laasaga-i-Laʻasaga o le Logginia ma le Fale Faʻafano

Laʻasaga i lea laasaga ma le faʻaeteete faatonuga a le Loggilia i o latou lava lima, muamua, sauniaina mo le faʻatasia atoa o le galuega talafeagai - naʻo i lenei faʻamasinoga e mafai ona matou talanoa i le lelei o le potu. Faʻavaivaia soʻo se laasaga o le malaia faʻamaʻi mafai ona faʻaititia uma galuega faia.

O le faʻailogaina o le faʻailoga o le Logginia o loʻo sauniaina mo le galuega lea:

  • glase foliga o le faapaopolo;
  • faaloaloga sotesae o faufauga;
  • suavai masini;
  • Faapipiiina o le faamaualuga;
  • Teuteuga i totonu o le teuteuga.

Glase o le badcmonin histade

Laasaga-i-Laʻasaga o le Logginia ma le Fale Faʻafano

O le glazing o le faapaologa o se tasi o galuega taua, a aunoa ma le faigata ona fausia se mea vevela i totonu o le potu. I lenei tulaga, e manaʻomia le faʻalalo o se sikaleti uma ma le tiute atoa. O le Blicmon Glazing na faia se numera o galuega taua:

  • Mataala sootaga;
  • suluia o le sulugatiti;
  • feteʻenaʻiga feteʻenaʻi;
  • Mautinoa le ulufale atu i le susulu o le la i totonu o le potu.

Laasaga-i-Laʻasaga o le Logginia ma le Fale Faʻafano

O le Scred Slazing Filifiliga - ma le Alumisina poʻo le PVC Ramami

Faatasi ai ma le glazing o le Loggidia, e mafai ona e faʻaaogaina uma le filifiliga mamanuina filifiliga ma laupapa o aso nei o se ala o se alavai poʻo le palasitika faʻamalama.

O le faia ma tausisi i totonu o le vevela vevela, e fautuaina e filifili le Window fausaga ma le tele-potu faamalama. Fuafua i luga o tulaga tau o le itulagi, o le numera o mea pueata e mafai ona fesuisuiai mai le lua i le ono.

O vaega o faamalama e faʻaaogaina ai le lua-glazed Windows e mafai ona i ai se mamafa tele, o lea e tatau ona e mautinoa o le papeta o le loggia mafai ona tatalia ai o latou mamafa.

Laasaga-i-Laʻasaga o le Logginia ma le Fale Faʻafano

Faʻaloaloa le fausaga o le faapaologa, pe a le talitonuina i lona olo

A togafitia sina masalosalo i le malosi o le pa e tetee ai i le uta, e sili le alualu i luma ma faamalosia atili. E mafai ona e faʻaaogaina mo lenei ata o uʻamea tulimanu poʻo potu.

E le tatau ona ova tele i le aofaʻi ma le mafiafia o le uʻamea - o le tele o le avega i luga o le palu o le faapaologa e le o mea uma o le fale.

Laasaga-i-Laʻasaga o le Logginia ma le Fale Faʻafano

Faalagolago i le ata o tagata atamamai

Fiafia i le taimi o le filifilia o le faʻamalama vaega e sili atu nai lo fuafuaga na faʻamaonia ai i latou i lenei maketi. Lafoga faʻamaumau tatau foʻi ona tuʻuina atu foʻi i polofesa. O le mea moni o le mea moni o le a le mafai ona mafai ona faʻapipiʻi se vaega o le faʻamalama ma se agavaʻa. E le gata i lea, i le tulaga o se tutoʻatasi faʻapipiʻi, e le mafai ona e leiloa le auaunaga a le gaosiga a le tagata gaosi oloa.

Ina ia aloese mai le faʻaputuputu i luga o le faapaologa o le soona mimigiina ma faʻamalosi tino, e sili le faʻapipiʻi o le palasitika lipine i totonu o vale e fausia ai le ea mo fesuiaiga o le ea mo le fesuiaiga o alatoto.

Muamua o le faʻapipiʻi ma tuʻutuʻuga

Laasaga-i-Laʻasaga o le Logginia ma le Fale Faʻafano

Ogatasi puipui ma aveese uma pamu, sarness ma leotele le vali

Faʻatonuga mo le feutanaʻiga o le faapaologa faʻapitoa e tumau pea totogi mo le muamua sauniuniga o luga o luga. Afai o le a e oloina le vevela o le vevela o le faʻaaogaina e faʻaaoga ai soʻo se faʻaputuga tuʻufaʻatasi poʻo se sima (polymeric), o loʻo faʻamamaina uma i luga o le taimi tuai.

I le taimi lava lea, e tatau ona totogi faʻapitoa e tatau ona totogi atu i le faʻafefeina o le vaʻavaʻaia, faʻaputuputu poʻo faʻavasegaina fasimoli, vali po o se sima.

O luga o loʻo valiina ma le ata vali e tatau foʻi ona faʻamamaina foi ma se lapoʻa lapoʻa poʻo se masini tele e faʻaleleia ai le latou faʻamalosia (hitch) ma le faʻaputuputu o latou.

Laasaga-i-Laʻasaga o le Logginia ma le Fale Faʻafano

O taupulega uma ma pao i soʻoga o soʻoga o le faiga o le paleti o loʻo aofia ai ma le faʻaeteete. Vaʻa tele, faʻataʻitaʻiga, i le va o le puipui (papeti, faʻalealuga) ma sikaleti, e mafai ona vaʻaia e ala i le faʻilaloina o fulafula.

Afai e te alu ese atu e oʻo i le sili ona tele slots le iloa, o le malulu o le ea ma dempine o le a le maaleale i totonu o le avanoa i totonu ia i latou, o le a agaʻi atu i le faʻavaeina o le faʻamalosi ma le faʻamaloloina.

Mau i luga o le autu: faʻafefea ma mai le mea e fai ai se fata mo le fale ma ou lava lima: 6 eseʻese manatu +16 ata

Suavai

Laasaga-i-Laʻasaga o le Logginia ma le Fale Faʻafano

E mafai ona ufiufi le faapaologa a Paulo i le lalagaina o mea

Ina ia faia lea, e mafai ona e faʻaogaina ni mea talafeagai mo lenei. I totonu o le maketi i onapo nei mo le faʻamutaina o mea o loʻo iai se laupepa tele o eseese mavafale i luga o pa malymer ma ginumen storess.

Ina ia faʻateleina le lelei, faʻaaoga mastic mulimuli mai e tusa ma faʻatonuga mo le faʻaaogaina.

Laasaga-i-Laʻasaga o le Logginia ma le Fale Faʻafano

O le suavai o le susture-respent manatu e tatau ona faʻagaioia uma soʻoga o tuʻufaʻatasiga o le tino. Ina ia mafai ona puipuia le faʻavae o le faʻamalosi ma le susu, uma o le pito i totonu o le loggiina mafai ona ufiufi i le mastic.

Lataina Mea (Rubbroid, Aspanpan, ma isi mea) e ufiufi i puipui, itupa ma loggisia i le taualuga. O laupepa e tumu i le tele o le loggi ma le fesoasoani o le fausiaina o Gelu, Mastic pe fetaomi atu ma le faanatinati vaega.

Mo sili lelei, o soʻotaga o laupepa e tatau ona faʻaofi ma ulaula ma se taligalu poʻo scotch.

Filifiliga o le feutagaiga

Laasaga-i-Laʻasaga o le Logginia ma le Fale Faʻafano

O loʻo faʻaauau le puipuia o le Faletupe e puipuia ai le faapaologa mai le malulu

A maeʻa ona ufitia i totonu o nei ua ufitia ma le vai, e mafai ona e agaʻi saʻo i le faʻamaualuga o le faapaologa. O le filifiliga o mea e faʻalagolago i le tele o mea: mai le nofoaga o lona faʻapipiʻiina, o le maualalo o le taumalulu vevela i lau itulagi, tau, ma isi

O le Humarmlul Creves e tatau ona sili atu, i luga atu o mea uma, ia faia le tulaga autu i le mafuaʻaga autu - ia puipuia le avanoa i totonu o le malulu. Ina ia mafai ona filifili saʻo mea vevela, ae tatau ona masani lelei i ona foliga o taotoga, soʻoga ma tau faʻatoaga.

Penpeplex.

Laasaga-i-Laʻasaga o le Logginia ma le Fale Faʻafano

Penpeplex poʻo le vavaeina faʻalauteleina polystyrene o se vaitu-o le ea i lenei vai o loʻo i ai. O le feutanaʻi o le faapaologa o se penplex ma o latou lava lima e tele o tulaga lelei. E iloga ona iloga i le lelei o le faʻatinoga - o le mafanafana o le mafanafana, e le fefe i le dumpini, e tele naua, ae lava ma le taupulega.

Laasaga-i-Laʻasaga o le Logginia ma le Fale Faʻafano

Penpenx faigofie ona fouvale i luga o laupepa o le manaʻomia tele ma se naifi faigofie ma mafai ona faʻaaoga e faʻavaivaia ai ni mata.

O le feutanaʻi o le fola o le loggia o le tusipao e le manaʻomia le faʻapipiʻiina o se isi vaega. Ona o le maualuga maualuga, e mafai ona oʻo atu i le tele o mamafa, e le o suia ma le solia.

Styrofoam

Laasaga-i-Laʻasaga o le Logginia ma le Fale Faʻafano

O le le mautonu o mea leaga e tutusa lava lona lava lelei o le muamua lomiga - o le mama ma e lelei le vevela o le vevela. Ae e le pei o le tala tele, e itiiti ifo le mafiafia.

O le mea lea, e mafai ona faʻaaogaina mo le aofia ai o lologa fusuaga naʻo le tuufaatasiga. E le fautuaina le faʻamalosia fua i lalo ole fetauiga saʻo: I lalo ole mamafa o tagata ma meaava mafai ona vave malamalama solo i ai ma sau i le le fiafia. E uiga i le vave tele o le afu, vaai i lenei vitio:

Minerale fulufulu

Laasaga-i-Laʻasaga o le Logginia ma le Fale Faʻafano

O lenei talitonuga e faia i ituaiga eseese o minerale (tioata, maa, fasi) e ala i le liusuavai ma taufaʻafefe i le ea. O le iʻuga, e maua le suavaina ai le faʻamalosi o loʻo fusi. E i ai se lapoʻa laititi ma e gaosia i le ituaiga o rolls poʻo pou.

O minataua e i ai lelei lau vevela o meatotino meatotino, tamaoaiga, ae e tele foi le tele o misgina.

A o iai ma ia, o fasimea o maa poʻo le tioata o le palapala tulaʻi aʻe i le ea ma nofo i le manava manava, i luga o le paʻu ma le ita. O le isi mea minus mea o le hydrophobicity. E fefe i le le fiafia ma le taimi e susu susu ai lona fale vevela. Tusa maeu le mafanafana o le faapaologa, vaai lenei vitio:

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona tapunia le taʻe o le faapaʻu i luga o le faapaologa

O le galue ma Minerale Leal e tatau ona matua i ni ofu puipui, totigilima ma tioata.

Mea 'aina

Laasaga-i-Laʻasaga o le Logginia ma le Fale Faʻafano

Pencophol

Talu ai nei, o se augatupulaga fou o le fiailoa na aliali mai i le matou maketi, o le laualuga o loʻo ufitia i faʻaupuga lelei. O le mea e sili ona taatele i totonu o latou o se polym-pei o polymer, o le mea e tuu mai le tasi pe lua itu i le apa.

O le vaega autu o loʻo i ai i le sili ona lelei o le falemaʻi. Ma le mafiafia, na o le 3 - 5 mm, e tutusa ma le minerale ipu ma le mafiafia o le 100 mm. O lenei ua ausia ona o le faʻapitoa fausaga o polythythylene, e aofia ai le tele o numera o tapuni tapunia ma le ea paʻu.

O le laualuga o le pepa faʻapipiʻi e iai le meatotino e toe faʻailoa mai ai i le 95% o le o lotoa o loʻo iai. O lenei mea e fai ai le vaia ma isi mea e le masani ai. A e uiga i le le faʻatapulaʻaina o le faapaologa e le peophol, vaʻai lenei vitio:

A faʻapipiʻiina, e tatau ona faʻaopopo le foma i le vaipuna i totonu o le potu. E le tatau foi ona puipui le mea, aua i le taimi e tasi e matua afaina ai lona simaina meatotino.

Faapipiiina o le fefiloi

Laasaga-i-Laʻasaga o le Logginia ma le Fale Faʻafano

A o o luma o agai i le loto fesagaʻi o le faapaologa mai i totonu ma o latou lava lima, i luga o puipui, o le taualuga ma le foloa e tatau ona faʻaseʻe. E mafai ona faia mai le laupapa laupapa po o le uamea talaaga.

O le a manaʻomia ia i matou mo le faapipiiina o teuteuga teuteu - dilwall, pvc poʻo le rth panels, ma isi Ina ua uma ona faʻapipiʻi le faʻavaʻa, matou te faʻagasolo e faʻatumuina i le sela sela.

Laasaga-i-Laʻasaga o le Logginia ma le Fale Faʻafano

Faapitoaina Papatusi e mafai ona tumau ma le fiafia tele

O le foliga o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o galuega tuusaʻo saʻo i luga o le vaʻaiga o mea na e filifilia. E mafai ona e faʻaogaina mo lona faʻapipiʻi, e mafai ona e mafai ona sili atu le faʻapipiʻiina o ni mea faʻapitoa poʻo faʻapipiʻi.

O le faʻapipiʻi o 'olo e faʻamaumau i mea le atoatoa, pei o le peplex poʻo le' ava. Faatasi ai ma le fesoasoani a talu i lalo ifo o le teʻena o le tino - o le Matagaluega o le Tino, Peteop. Ae o le fesoasoani a le au meataʻalo e mafai ona faʻapipiʻi ma fagamau ma penisini.

E sili mo le nanaina o le faʻaaogaina o le palasitika o le palasitika ma le tele o pulou ma le lapoa o le 50 mm. O le faʻapipiʻi o lenei metotia, tipi laupepa o le ofi o le tele o le manaʻomia ma faʻaofi i latou i totonu o le spolo sela. I le tele o nofoaga, faʻatasi ai ma le fesoasoani a le tagata filifilia e ala i le faʻalavelaveina o le pu i totonu o le pu i totonu o le sima o le laulau poʻo le puipui, o loʻo faʻaofi i totonu (o mai i totonu o le pusa). Mo uiga o le ita o le Ecowati, vaai lenei vitio:

Mulimuli ane faauma

Laasaga-i-Laʻasaga o le Logginia ma le Fale Faʻafano

Laina - O se tasi o le sili ona lelei siosiomaga faauo mea mo le faʻamaeʻaina

Ina ua uma ona faʻapipiʻi uma pepa (papatusi) o le faʻavasegaina i le faʻavaʻa, o avanoa uma i le va o latou ma le faʻavae o loʻo faʻamaufaʻailogaina e faʻamaufaʻailogaina ma le sami.

Ina ua maeʻa, e mafai ona e alu i le faʻavaʻa o le faʻavaʻa ma le faʻamaeaina o mea uma - laupepa o glc, ltld, mDC, pvc-coming, ma isi. I luga o fola i luga o le mafiafia o le mafiafia o le ituaiga o polyplex, e mafai ona e faia se siusiu-oneone fusiua pe faʻatumuina le fola, i luga o le faʻauiga.

E pei ona e vaʻai, faʻaaogaina le aʻoaʻoga i luga o le faʻaauauina o le faapaologa e faʻatino uma galuega ma o outou lava lima o le a le tele lava galuega. Ina ia faia lenei mea, e taua le mulimuli i fautuaga a le tagata gaosi mea ma faʻamuamua i manaʻoga o le fausiaina i le galuega o le galuega.

Faitau atili