O ituaiga o le Hinges mo faitotoa o le Kapeneta ma le latou laa

Anonim

O mea faigaluega o se mea taua o soʻo se meaafale. E faʻamatalaina le olaga lelei ma le tautua, aemaise lava pe a tatou talanoa i le Kapeneta. Mai le tulaga maualuga ma le lelei o loʻo faʻaaogaina, lona agavaʻa e fuafua ai le tele o gaioiga e faʻamoemoe: Ia matala, latalata, tapuni ma isi.

O ituaiga o le Hinges mo faitotoa o le Kapeneta ma le latou laa

Lais mo faitotoa: O a mea o iai?

O le sili ona taua vaega o mea e sili ona taua mo le kapeneta o le matasele. E le gata latou te fefaʻatauaʻi le faʻafouga i le tagata, ae nafa foi ma le tatalaina o le faitotoʻa. E le gata i lea, o le alaga e mafai ai ona faʻatino metotia tuʻufaʻatasia i itu eseese, e matua talafeagai ile taimi ole taotoga ole ituaiga meaafale.

O le filifiliga o matapeʻa, o loʻo faʻaaoga e faʻaputu ai meaafale, lava lava. Latou eseese i a latou mea uma ma isi faʻailoga. Lenei faʻafaigata ona faʻafaigofie le faiga o la latou filifiliga. Ina ia saʻo, e tatau ona e iloa le a le ituaiga meafale ogalaau, ma le latou mafuaʻaga, ma le auala e faʻaleleia ai nei elemene i luga o le faitotoʻa faitotoʻa i le kapeneta faitotoʻa. O nei faʻamatalaga o le a fesoasoani e faʻataunuuina uma galuega ma ou lava lima ma tuʻuina atu auaunaga umi.

O ituaiga o le Hinges mo faitotoa o le Kapeneta ma le latou laa

Ina ua uma ona faʻaputuputu le faitotoʻa, e tatau ona e tautau faitotoʻa. A faia lenei mea, aua le faia e aunoa ma se auala faʻapitoa o le a avatua i latou i le amataga ma le faʻailo. Teips le fiafia i ai. A faʻapipiʻiina faitotoa o le kapeneta e masani lava ona faʻaaogaina le faʻalilolilo poʻo le fa-stroke fusiua. Latou te iloga i latou foliga mai ma le aoga. O lea, o le muamua e fai ma sui o vaega e lua, o loʻo fesoʻotaʻi e le AXIS.

O lenei ituaiga o matape ua lauiloa mo se taimi umi. E faʻaaoga pe a faʻaputu meafale mo le silia ma le luasefulu tausaga. E faigofie ona faʻapipiʻi ma faigofie ona faʻaaoga. I le aluga o taimi, o lenei ituaiga o loto ua alualu i luma. O le mea lea, o loʻo avea i latou ma soo se fesoʻotaʻiga, mafai ona faʻaogaina pe a potopoto ituaiga eseese o faʻailoga kapeneta ma latou maua le igoa - fa-le-streake.

Mataupu i luga o le autu: faletaele faʻaiʻu i palasitika panels: Photos Act

Ae mo faitotoa tioata ma mita, o le a le fetaui le Yous. A latou faʻaputuputu, e manaʻomia meaʻai, faʻaaogaina i se faiga teuteu ma se mama faʻapitoa, e fesoasoani i le afi. O nei matasela o loʻo faʻapipiʻi saʻo i luga o le tioata luga.

O ituaiga o le Hinges mo faitotoa o le Kapeneta ma le latou laa

Lais mo Dortors: O le metotia o le sili atu ma le lautele

E faʻaopopo atu i le aofaʻiga o foliga, e mafai ona faʻapipiʻi ese le telē. O lea, foliga mai o le invoce invoice ma semi-avanoa mea faigaluega, o le mea lea e masani ona faʻaaogaina pe a faʻaputu meaafale ma faitotoʻa i fafo. O le isi matasele filifiliga o le teuina. E fetaui lelei mo ni vaega o loʻo iai i totonu o le oloa. Afai o le kapeneta o le tele, o le taimi lea e faʻapotopotoina ai, turisi taʻamilosaga. I lena taimi lava e tasi, e eseese o latou avanoa.

E pei ona e iloaina, o faitotoʻa e le faitotoʻa e tuʻuina atu lo latou tomai faʻamalosi ma latalata. Tele 90 tikeri. Ae i nisi tulaga e tatau ona faateleina. O le a le faʻatagaina le 'inoʻino o le a le faʻatagaina e fai. Olea, e tatala ai le faitotoʻa o meafale e oʻo atu i le 180 tikeri, e manaʻomia le faʻapipiʻi o ni mea faʻapitoa. Loops, saunia lenei tomai e faia ai faitotoa o meaafale, e taua o tagata ifi.

O ituaiga o le Hinges mo faitotoa o le Kapeneta ma le latou laa

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se matasele i luga o le kapeneta kapeneta?

Faapipiiina o matape i luga o le kapeneta faitotoa o se faigofie faigofie taualumaga. Afai e te tuufaatasia meafale ma ou lava lima, ona o lea o lenei gaioiga o le a mo oe. O le mea autu o le iloa o ona foliga ma saunia lelei. O isi galuega uma o le a faia vave ma faigofie.

A o le i amataina le faʻapipiʻi o matasepu, e manaʻomia le tapenaina o mea faigaluega e le o le foia lenei galuega. O la latou lisi e laʻititi ma 'ai i nofoaga uma. O lona uiga, o le tau o lo latou mauaina o le a le manaʻomia. O lea la, o mea faigaluega e pei o se penitala, tulaga, vaega, sikulukalaitu poʻo le sikulukalaiva, lava-lipine mata, roulette, e manaʻomia. Ioe, ma e moni, o le nonoa lava ia.

O ituaiga o le Hinges mo faitotoa o le Kapeneta ma le latou laa

Faapipiiina o mataps i luga o le kapeneta faitotoa: vaega o galuega

A maeʻa meafaigaluega talafeagai, e mafai ona e agaʻi atu i le galuega autu. O le laasaga muamua o loʻo saʻo i le faʻailoga. O loʻo faia i le taimi o le lesitala i le vaitaimi, o le 80-130 mm, i le va o pu. E manaʻomia le maitauina o latou nofoaga autu i luga o le folauga o le oloa. A o le numera o loto, o lenei faʻailoga e faʻaosoosoina le mea maualuga o le faitotoʻa. O lea, e mafai ona faʻaaogaina uma lua ma sili atu.

O se taua taua i le faia o nei galuega o le aveesea o le mamao i le pito o le stad ma malutaga. A leai, e le pipii le faitotoʻa ma le leaga o le a faia. O se aga masani o le mea saʻo e mamao mai le pito o le faʻalavelave i le ogatotonu o le amataga o le 20 mm.

Ina ia mafai ona faia le tatalaina, o le 34 MM Frill o le a manaomia. O le a tosoina le pu o le loloto o le loloto. E masani ona faʻaalia lenei faʻailoga o le 13 mm. O le faia lea o lenei mea, o le 'au o loʻo faʻaofi i totonu o le' au. Pe a la faia ni galuega, tausia le mea faigaluega i se tulimanu o le ivasefulu tikeri. Afai e te suia lenei tulaga, e le mafai ona foliga foliga o sū, chips ma isi mea e mafai ona faʻaleagaina ai foliga o meafale.

Tusitusiga i luga o le autu: Otometi Generator e amataina ma ou lava lima

O ituaiga o le Hinges mo faitotoa o le Kapeneta ma le latou laa

Ina ua maeʻa le tepaps, e mafai ona e amata faʻapipiʻi faitotoa. Ae o le a aoga le ulufale atu i le auala o loo i ai le televave. E tatau ona latou i luga o le tutusa axis. Lenei o le a maua ai le nofoaga o faitotoʻa ma toniga avega tufatufaina. Afai e te le matauina, o le taimi lena o le a toilalo aivave loa le oloa, ma o le a talafeagai e toe faaleleia ai.

Faapitoa fetuunaiga

O le faʻafanua matasele o le taualumaga mulimuli i lenei faʻagasologa. I le taimi lava lea, e le mafai ona faʻatupuina le agavaʻa o le auala, e aʻafia ai le lelei o le galuega o le faʻatautaia.

Fetuunaiga o loʻo faia i auala eseese, fuafua ile talaafale o loʻo faʻatautaia. Afai e ao ona oomiina le faitotoʻa i le faitotoʻa poʻo le, i se isi itu, na sola ese mai ai, o fusi e palu pe faʻavaivaia. O le faʻagasologa o fetuunaiga o loʻo faia i le loloto ma le faʻatulagaina o le lelei. E faʻatino ai lenei galuega, e mafai ona e faʻaogaina se sikulukalaiva. O lenei metotia o fetuunaiga e sili ona talafeagai i potu ma le le mautonu fola. O le a avatua le tatalaina ma le faʻamaluluga o le faitotoʻa tuutaliga.

O ituaiga o le Hinges mo faitotoa o le Kapeneta ma le latou laa

A o faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia ai, faitotoʻa i luga o meaafale i le taimi o latou savili. Faʻasaʻo le fetuunaiga o le a fesoasoani e faʻasaʻo le tulaga. O ia e nafa ma le tuu o faitotoa i le maualuga o le auala. E mafai ona fetuunai, ia maualuga pe maualalo.

I le tulaga o foliga o le va o le i le va o le faitotoʻa ma o le a fesoasoani le fale o le a fesoasoani i le fefiloi o fetuunaiga. O le a aveʻesea ai ma maua ai le mafiafia o le meafatu e latalata i mea tau meaafale. E faʻaaogaina tele mo meaafale, o loʻo i luga o le le mautonu fola.

Faitau atili