Faʻafefea ona fai le eleele i se fale tumaʻoti, i le atunuʻu

Anonim

O le faʻagaioiga o mea tau ona po nei ona po poʻo le komipiuta ua tumu i komipiuta e aunoa ma se paʻu e tumu i lona maʻi. I se vaega taua o lo tatou atunuʻu, mai lava ile atunuʻu i tuaga, ua tuʻuina atu e le pule le malosiaga o le faʻataʻitaʻiga tuai. I totonu, o le afio mai o le eleele puipuia e le o iai, e le mafai ona latou faia i totonu o se tulaga faapea e le mafai ona faʻamalieina manaʻoga o le saogalemu saogalemu. O lea la, e manaʻomia le taofia o tagata e ana le faʻavae o se fale tumaʻoti poʻo le tuʻuina atu.

O le a le mea na te aumaia

O le eleele puipuia e manaʻomia e fai ai le saogalemu eletise i totonu o le fale. Sa saʻo lelei, o foliga mai o le gapaapi o le taimi nei, e tau atu i le vave tali o le RCD (faʻaleagaina i le eletise eletise poʻo le a paʻi atu i vaega o loʻo i ai nei). O le autu autu lea o lenei faiga.

O le lona lua eleele poloketi o le mautinoa lea o le masani masani gaioiga o eletise eletise. Mo nisi masini eletise, o le i ai o se uaea puipuia i le outlet (pe a iai) e le lava. E tatau ona e fesoʻotaʻi i le paʻu o le pasi. Mo lenei, e masani lava ona masani lava ona faʻavasega faʻasalalau i totonu o fale. A tatou talanoa e uiga i mea faigaluega a le aiga, ona o le mimilo lea o le mimilo, manuia ma fufulu.

Faʻafefea ona fai le eleele i se fale tumaʻoti, i le atunuʻu

O le galuega autu o le faʻavae o le faʻamautinoaina le eletise eletise o le soʻona fale

E toaitiiti tagata e iloa, ae o le le mafai ona faasoofiaina i le "lalolagi" i taimi o faʻagaioiga e mafai ona faatupeina, mauaina le maualuga o le susulu o le ola e mafai ona lamatia. I nisi faʻataʻitaʻiga i luga o le puipui i tua, e mafai ona e iloaina se pueata faʻapitoa, e ui e naʻo le tasi le laʻititi fuaitau e masani lava i le aʻoaʻoga: "E manaʻomia le faʻavae" e aunoa ma le faʻatino e faia.

Ina ua paʻi atu i lima susu i le masini fufulu, e masani ona valiina. E le lamatia, ae le manaia. E mafai ona e aveese le "lalolagi" tuusao i fale. I le tulaga o se umu, o lona tulaga e tutusa. Tusa lava pe le o le "Pinlele", o le saogalemu faʻatonuga e sili atu le saogalemu, talu ai o le uaea i totonu o le faʻapipiʻi galuega i tulaga faigata.

Faatasi ai ma komepiuta, ua sili atu foi le manaia o le tulaga. E ala i le faʻafesoʻotaʻi tuusaʻo "le lalolagi" uaea i le mataupu, e mafai ona e siitia le saoasaoa o le initaneti ma faaitiitia le numera o "malulu". E matua faigofie lea ona o le auai o se tuʻusaʻo fesoʻotaʻiga ma se paʻu paʻu.

Ou te manaʻomia le eleele i le atunuʻu poʻo se fale laupapa

I totonu o nuʻu; o loʻo faia le faʻavae e tatau ona manaʻomia. Aemaise pe a fausia le fale o le suauu mea - laupapa po o skeleton. Mataupu i faititili. E tele naua elemene e tosina ai uila. O lelei nei, lelei, paipa o loʻo taʻoto i luga poʻo tanumia i le faʻaititia o le loloto. O nei mea uma e tosina ai uila.

Faʻafefea ona fai le eleele i se fale tumaʻoti, i le atunuʻu

I le fale, o le ono o le uila

A leai se olo ma le paʻu, o le uila e sili atu le tutusa ma le afi. E leai se ato afi lata ane, ma o le a vave salalau lava le afi. O le mea lea, i se paga ma le eleele, o loʻo e faia lava se osofaʻiga moli - e oʻo lava i ni nai ofu o le mita le umi na faʻapipiʻi atu i le scate ma fesoʻotaʻi ma le uaea.

Fausiaina o faiga o se fale tumaoti

O faiga uma e ono, ae o fale ia o loʻo faʻaogaina i ai lava mo le lua. I tausaga talu ai nei, o le SN-p polokalama e fautuaina. I totonu o lenei polokalame, le tutoatasi i le eleele maota puipui, ma o le meafaigaluega e fesoʻotaʻi lona fesoʻotaʻiga ma le lalolagi. I le tagata faʻatau, o le fanua (pen) ma faʻaituau / zero (N) e faʻatautaia e le tasi faʻatonuga (peni), ma i le fale e toe vaevaeina i le fale.

Mataupu i luga o le autu: umia mo pupuni - Faʻafefea ona faʻalelei nei masini

Faʻafefea ona fai le eleele i se fale tumaʻoti, i le atunuʻu

Malosiaga System Tn-S-C

I lea faiga faapena, o le lava tikeri o le puipuiga o loʻo tuʻuina atu e otometi (e le manaʻomia le RCO). O le le mautonu - pe a na faʻamafanafana pe faʻaleaga, o le uaea uaea i luga o le upega tafailagi i le va o le fale ma le suituuga i le pasi o le lalolagi o loʻo aliali mai. O le mea lea, e manaʻomia e PU le manaʻoga faʻapitoa mo se laina: E tatau ona i ai se tulaga faʻatonutonu o le peni uaea i luga o pou pe a paʻu i luga o koluma ina ua uma le 200 m pe 100 mita.

Peitaʻi, e toʻatele laina o laina eletise i nuu i tua e le faʻamalieina ai nei tulaga. I lea tulaga, o le polokalame TT. Ma le isi foʻi lea e tatau ona faʻaogaina lenei polokalame i soʻo se lautele e tatala ai faʻaupuga mai fafo ma le lalolagi folasaga. E i ai le latou tulaga lamatia o le paʻi atu e le gata i le eleele ma eleele, lea e ono matautia i le TN-S-C System.

Faavaeina le faiga o fale tumaoti

O le eseʻesega o le "lalolagi" uaea i luga o le talita e sau mai se tasi malosi eleele, ae le o le faʻauigaina tulaga, pei o le ata muamua. O sea faiga e tetee i le faʻaleagaina o le uaea puipuia, ae manaʻomia le faʻaaogaina o le rcdo. A aunoa ma i latou, e leai se puipuiga mai le eletise. O le mea lea, e iloa ai e le PUK e avea o se faaleoleo pe a le faʻamalieina le laina o loʻo iai o le TN-C-C System.

Faʻafefea ona fai le eleele i se fale tumaʻoti, i le atunuʻu

Malosiaga system tt i se sili malamalama ata

Tagata taitoatasi eleele masini

O nisi laina tuai e leai se eleele puipuia. E tatau ia mea uma, ae a tupu mea - O le fesili o loʻo tatalaina. Afai na oi ai na o ia lava se mataupu, e tatau ona e faia se isi aotelega. O filifiliga e lua - e fai le eleele i se fale tumaoti poʻo se atunuʻu e te, e te faia oe lava pe taʻu atu le tau o le tau. Tautua Taulaga Tautua, ae e i ai le taua tele: Afai o iai faʻafitauli e mafua mai ile sese o le faiga, e tatau ona faʻapipiʻiina i totonu o le konekarate, faitau ma le faʻaeteete). I le tulaga o le tutoʻatasi o le faʻataunuʻuina, o mea uma o loʻo i luga o oe.

Faʻafefea ona fai le eleele i se fale tumaʻoti, i le atunuʻu

Malosiaga masini i se fale tumaoti

O le faʻavae o le fale o le fale tumaʻoti e aofia ai:

  • pine piniki,
  • fasimea fasi e tuʻufaʻatasia i le tasi vaega;
  • Laina mai le eleele o le toto i le eletise eletise.

O le a le mea e fai ai le eleele

E mafai ona e faʻaogaina se uʻamea rod ma le lapoa o le 16 mm ma sili atu pei o ni pine. E le gata i lea, e le mafai ona avea le faʻamalosi: o le laufanua o le Kalen, o loʻo suia le tufatufaina atu o le taimi nei. Ma le isi, o le Kaleni Kaleni i le eleele e televave. O le filifiliga lona lua o se tulimanu tulimanu ma fata o 50 mm. O nei mea e lelei aua e mafai ona latou sikoa e le swedhamhammer. Ina ia faʻafaigofie ona faia, o le tasi pito o loʻo sasaina, o le lona lua o le faʻafefeteina o le tulaga o loʻo faʻafaigofie ai le sasaina.

Faʻafefea ona fai le eleele i se fale tumaʻoti, i le atunuʻu

Pei o rods, e mafai ona e faʻaogaina paipa, tulimanu, uʻamea rod

O nisi taimi ua faʻaaogaina le paipa uʻamea, e tasi le pito o le mea o loʻo faʻamamaina (na ofi) i totonu o le cone. I le pito i lalo o latou (tusa o le afa o le mita mai le pito) pu o loʻo faʻatinoina. Ina ua faʻamamaina eleele, ae o le tafe ifo o le taimi nei faasaʻoina tele, ma i la namu, e mafai ona faʻaputuputu se fofo masima, toe faʻaleleia faʻatulafonoina. O le minus o lenei metotia - e sau mai le laʻasaga taʻitasi e eli / drill Wells - e sikoa a latou Dearminhamhammer i le manaʻomia loloto o le a le aoga.

Loloto o le sikoa sikoa

E tatau ona o atu Pin-Internellengers i totonu o le eleele i lalo o le loloto o le faʻaʻaisa o le 60-100 cm. I le itulagi, e manaʻomia e le itiiti ifo i le eleele susu. O le mea lea, latou te faʻaaogaina tele pe o le toʻotoʻo ma le umi o le 2-3 m. O ia fua o loʻo i ai se fesoʻotaʻiga ma le eleele, faia tulaga masani o le toto.

Mau i luga o le autu: Faʻaleleia fugalaʻau: O manatu o le totoina o Greenery i le faʻatoʻaga (44 ata)

O le a se mea e mafai ona ou faia

O le galuega a le eleele puipuia o le tatalaina lea o le laakage o nei i luga o se vaega tele. Lenei ona o le le mautonu fesoʻotaʻiga o uamea lalolagi-pini ma fasi ma fasi - ma se eleele. o lea O le eleele elemene e le vali ai. O lenei tele faʻaititia le alavai i le va o le uʻamea ma le lalolagi, e faʻatau le puipuiga ma le puipuiga. E mafai ona e taofia le 'aisa i nofoaga o le unana ma le anti-ricroon composions ae le vali.

O le tulaga taua lona lua: Mamalu e tatau ona i ai se tamaʻi tetee atu ai, ma lelei le fesoʻotaʻiga e taua tele mo lenei. E tuʻuina atu ma le tuʻufaʻatasia. O soʻotaga uma e lua, ma e tatau ona maualuga le maeu o le fusi, e aunoa ma ni tau, ma isi faʻaletonu. Toe i ai, ua gauai atu: Faʻaola i totonu o se fale tumaʻoti e le mafai ona faia i luga o le filo soʻo se fesoʻotaʻiga. I le aluga o taimi, ua povi povi povi, ua faaleagaina, o le tetee na faateleina ai le tele o taimi pe le aoga le puipuiga.

Faʻafefea ona fai le eleele i se fale tumaʻoti, i le atunuʻu

Faʻaaoga naʻo le faʻaaogaina o fesoʻotaʻiga

E lē masuia e faʻaaoga le paipi poʻo isi uʻamea uʻamea i le eleele o se lalolagi. Aua a o le tele, o le faʻavaeina i totonu o le fale tumaʻoti o loʻo faigaluega. Ae o le taimi o tuʻuaʻiga o paipa ona o le 'eleʻele toetoe o le eletomune, na siumaina ai auala ese, povi masii ma faʻaumatia ma faʻaumatia, faʻapea foi le eleele e le o galue, faʻapea foʻi ma le paipa. Ona o ituaiga ituaiga o lalolagi e sili ona le faaaogaina.

Auala e Fai ai

Muamua o le a matou taulimaina ma le tupua. O le sili ona lauiloa - i le faiga o se tratiwelal tafatolu, i le galu o le mea o lo o faapipiiina pine. O loʻo i ai pea se laina laina (tutusa vaega e tolu, naʻo le laina) ma i le ituaiga o le sologa lelei - o le pine o le fale i le fale o le 1 mita (mo fale e sili atu nai lo le 100 mita o le 100 sikuea mita. m). O pine e fesoʻotaʻi i uʻamea faʻapipiʻi - metropolitan.

Faʻafefea ona fai le eleele i se fale tumaʻoti, i le atunuʻu

Le sili ona lauiloa le lalolagi faʻataʻitaʻiga

Faiga

Mai le pito o le nuʻu o le fale i le faʻapipiʻi nofoaga, o le pine e tatau ona le itiiti ifo 1.5 mita. I le vaega filifilia, o le utu ua eli i le ituaiga o se faʻapopoleina o se tafatolu ma le itu o le 3 m. O le loloto o le 70 cm, lautele - 50-60 cm - e faigofie ona kuka. O se tasi o tagata faʻauigaina, pei o se tulafono, o loʻo latalata i le fale, e fesoʻotaʻi ma le fale o le utu e le loloto o le 50 cm.

Faʻafefea ona fai le eleele i se fale tumaʻoti, i le atunuʻu

Eli se utu

O tagata o le tafatolu o le tafatolu ua pupuni ma pine (taamilosaga rod po o se tulimanu o 3 m umi). I le pito i lalo o le pito i lalo, latou te o ese mai le 10 cm. Faʻamolemole e maitauina le ulufale i le eleele i luga o le lalolagi. O lo o i lalo ifo o le eleele maualuga i le 50-60 cm.

Uamea fesootaiga o loʻo faʻafefeteina i vaega o le faʻasolo o le au toʻotoʻo / tulimanu - o se fasi o le 40 * 4 mm. O le World Dimentaner ma se fale e tuʻufaʻatasia ma le uʻamea fasi (40 * 4 mm) poʻo se laina faʻataʻamilosaga (koluse mm2). O le fasi pepa ma le faia o le tafatolu o le uʻamea ua ogatotonu foi. A uma ona sauni mea uma, o nofoaga o loʻo i ai o loʻo faamamaina ai le slag, couted ma le sosolo anti-ricroon faʻavae (e le vali).

Faʻafefea ona fai le eleele i se fale tumaʻoti, i le atunuʻu

Tofa

A maeʻa ona siakiina le tetee i le eleele (lautele, e le tatau ona silia i le 4 ohms), e faʻaitiitia le uila o le lalolagi. I totonu o le eleele e le tatau ona i ai ni maa lapopoʻa ma se fau fale, o le a fefe le lalolagi i le lalolagi.

I le faitotoʻa i le fale i le uʻamea faʻamau mai le lalolagi, o le po o le bolt o loʻo i ai lea o le tagata faʻatauga o le paʻu o le paʻu o le paʻu .

Mataupu i luga o le autu: Pulea le Prevers mai se masani (pe faʻapefea ona tuʻuina atu le totonu o le uluaʻi

Faʻafefea ona fai le eleele i se fale tumaʻoti, i le atunuʻu

O le paʻu o le pito i luga o le puipui o le fale ma le atoa i le pito o le bolt

I totonu o le eletise eletise, e fesoʻotaʻi le faʻavae i se paʻu faʻapitoa. E le gata i lea, naʻo luga o se tulaga faʻapitoa, faʻataʻitaʻiina e susulu ma le faʻamalosi ma le gaʻo. Mai lenei Turo "Lalolagi" Faʻafeeetia i laina taʻitasi, lea ua tuʻuina atu i le fale. E le gata i lea, o le faʻatulagaina o le "fanua" e se '' faʻalauiloaina o le tagata e le taliaina i luga o le faʻamalologa - naʻo se vaega o le uaea masani. O lona uiga afai o lau uafu ua faʻaleagaina ma le lua-potu uaea, o le a tatau ona e suia atoa.

Aisea e le faia ai e tagata taʻitoʻatasi

Toe faʻatasia e le uaea i luga o le fale, moni, umi ma taugata, ae afai e te manaʻo e faʻatino nei faaletonu eletise ma mea faigaluega o aiga, e manaʻomia. O se eseʻese faʻatafunaina o soʻotaga e le manava ma e leaga foʻi. Ma o le mafuaaga lena lena. O le i ai o le lua pe sili atu o mea na vave ona agaʻi atu ai i le galuega a mea faigaluega i nei tulaga. O le mea o le teteʻeina o le coupours faʻalagolago i le setete o le eleele i nofoaga taʻitasi. I se isi tulaga i le va o le lua paʻu masini, o le eseesega o mea e ono tupu, e oʻo atu i se motusia o meafaigaluega poʻo le eletise.

Modular PIN faiga

O masini uma na faʻamatalaina muamua mai le pito i lalo o tulimanu, paipa ma faʻamavae - ua taʻua faʻaleaganuʻu. O lo latou le atoatoa o se vaega tele o fanua ma se vaega tele, lea e manaʻomia pe a manaʻomia le faʻavae o le faʻavae. Ona o mea uma aua e tatau ai le i ai o se fesoʻotaʻiga vaega o pine ma se eleele, lava lava e mautinoa ai le masani ai "faʻasalalauga" taimi nei. Faigata e mafai ona mafua ai le manaʻomia o le faʻamamalu - e le mafai ona faʻafesoʻotaʻi le eleele elemene mea ese. Ae faaopoopo i lenei faiga - tau laiti laiti. Afai e te faia se eleele faʻaleaganuʻu i totonu o se fale tumaʻoti ma ou lava lima, o le a tau maualuga le $ 100. Afai o le a e faʻatau uma le uamea ma totogi mo le faʻaaogaina, ma le isi vaega o le galuega e faʻaalu ai oe

Faʻafefea ona fai le eleele i se fale tumaʻoti, i le atunuʻu

Seti o le modular parging system

.

I nai tausaga talu ai, modular Pins (Pine) Systems faaali. O le seti lea o pine, o loʻo faʻamauina i le loloto o le 40 m. O lona uiga, o le a le umi o le lalolagi. O fasipepa o loʻo fesoʻotaʻi i le tasi le isi e faʻaaoga ai ata faapitoa e le gata na toe faaleleia ai latou, ae ia e aumaia foʻi se fesoʻotaʻiga lelei maualuga.

PLUS, o le modulas paʻu o se tamai vaega ma se vaega laiti o galuega e tatau ai. O se tamai pini e manaʻomia ma le itu o le 60 * 60 cm ma le loloto o le 70 cm, o se utu e fesoʻotaʻi le eleele ma se fale. E umi ma manifinifi le pine ma manifinifi, sikoa i le talafeagai talafeagai. O iinei ma aumai i le minus muamua: E mataʻi le loloto, ma afai e tatau ona e feiloai, faataʻitaʻi, se maʻa, o le a tatau ona e amata muamua. Ma aveese toʻoto o se faʻafitauli. Latou te le vaʻaia, ma faʻataʻamilomilo pe le o le sialaina - le fesili.

O le lona lua o le minus o se tau maualuga. Faʻatasi ai ma le faʻapipiʻiina o le a tau ai ia te oe le eleele i le $ 300-500. O faʻapipiʻi tutoatasi o faʻafitauli, pei ona le aoga mo le au toʻotoʻo e sikoa nei toʻotoʻo. Manaʻomia se Polokalama Faʻapitoa Faʻapitoa ua Aʻoaʻoina e Suia le Perforator ma le Shock Mode. E manaʻomia lava le faʻataʻitaʻi o le teteʻe pe a maeʻa le toʻotoʻo o le lima o le auvae. Ae afai e te le manaʻo e faʻafesoʻotaʻi ma fanua ma fanua, o le modular mea faʻatasia o se filifiliga lelei.

Faitau atili