I le lotogatasi lelei o puipui o taele mai totonu ma o latou lava lima

Anonim

E, o le fale 'ofu lelei, faʻapeitia i nisi taimi, o nisi taimi e nonofo ai i le potu autū o le au puluʻele, faʻapea vāʻeu o le a le mafai ona faia pe a manaʻomia le vevela. E tupu lea tulaga i le tele o taimi ona o le mativa o fale vevela poʻo le solia o tekinolosi pe a faʻapipiʻiina. Faʻafefea ona 'tauave atu i le tuiina o puipui o le pa uelela mai totonu, o lea, e leai se mea e mafai ona solia ai le fiafia o le Pardy? O le tali i le fesili lea ou te o le a e aumaia i lenei tusitusiga. Faitau, aua le faalavelavea.

Lelei o le maualuga o le ita i totonu

Ioe, ioe, o le a matou talanoa saʻo e uiga i le tuufaamala i totonu, talu mai lenei metotia e lelei le faʻaaogaina o le vai o loʻo i fafo. O mea aoga i le mafaufau e maua e le itiiti ifo ile tolu.

Muamua o le agavaʻa e faʻaititia ai vevela i tupe ua uma ona fausia ua uma ona fausia, ae a o le iloiloga o mea, na faʻatagaina ai le faʻavae pe a faʻaofi le faʻavae. O lenei faaletonu e le mafai ona faʻasaʻoina, suavaiina o le fale i fafo, a o le a faʻaeʻeina le vevela, ma e naʻo le pau lava lea.

I le lotogatasi lelei o puipui o taele mai totonu ma o latou lava lima

O le lona lua o le aoga o le tamaoaiga. O le unauina o le taʻele mai totonu e manaʻomia ai le tele o mea nai lo le atoa o le ufiufi ma le vevela o le fale atoa - o le nofoaga o galuega e sili atu. E le gata i lea, fuaina o se vai taele mai totonu, e masani lava o le galuega tele o loʻo faia i totonu o le potu o Steam, e faʻaititia ai le tele.

O le mea moni, o isi potu, e pei o le potu a le aveʻesea, ae o le aofaʻi o mea ia i latou o loʻo faʻaitiitia lava nai lo le tele o taimi, ma le tupe e leai se laʻititi le tupe.

O le lona tolu o aoga ulufale atu i totonu o le malosi pe a fai o le taumalulu i lau itulagi e faapitoa le saua. I le tulaga lea, o vai taele e tatau ona faʻataʻatia i fafo ma totonu, aemaise lava pe a fai o le fale o loʻo fausia mai se piliki pe faʻamalositino. E oʻo i le faletaele o le faletaele, e masani ona lauiloa mo latou fale vevela e aunoa ma togafitiga faʻapitoa, e le tau se uaea e aunoa ma se isi fale o loʻo taofia.

Filifiliga o mea mo le ita

I le taimi nei, o le maketi maketi o lo o maua ai se numera tele o afaina tele, mo puipui. Ae le o mea uma e talafeagai mo le taele. Vavaeʻese le vevela vevela, e manaʻomia e faʻavae i luga o mea moni e lua:

  • Tulaga o le a pa'ū ai le vevela vevela;
  • Uiga o le vevela vevela mea.

Mea moni mea moni - Gaoioiga tulaga. I le taele, e sili atu nai lo le ita tele, maualuga le susu ma le vevela. O le tele o eseesega, aemaise lava i le taumalulu. Mai le itu o le auala i luga o le feutagaiga o le a "tuleia" malulu, ma i le isi itu, le vevela. O le tuʻufaʻatasiga o le a mafua ai ona mafua ai ona faamaʻimau.

Mataupu i luga o le autu: Septicchka Do-IT - Oe mo se fale tumaoti: masini, faʻafefea ona faia saʻo, vitio

I le faaopoopo atu, vevela maualuga, liliu tele i le tele o le feteʻenaʻiga i le soifua maloloina o tagata. E le faʻagaloina foi o le taele o se 'aʻai o le siʻitia o le siʻitia o le afi, ma e le manaʻomia ona e faʻamafanafanaina ia mea lelei.

I le lotogatasi lelei o puipui o taele mai totonu ma o latou lava lima

E pei foi o uiga o mea faitino, e tatau ona latou usitaia lea o faʻataʻitaʻiga tutusa. Ina ia manino, o le a ou tuuina atu se faʻataʻitaʻiga o le vevela vevela, lea e le aoga le faʻaaogaina pe a taʻele vai taele. O lenei mea o le eco. Ioe, o se mea lelei lava le saʻolotoga o le sologa, ae o le latou agavaʻa lava i le faʻaputuputuina o le faʻamaliuina o le tele o mea e faʻaaoga ai. A eco-faauo, susu, e leiloa ana meatotino.

O a mea e le mafai ona faʻaaoga e faʻasusu ai le taʻele?

I le faaopoopo atu i falelotu, e tatau ona avea ma Taboo e faia le tuiina o puipui o fale taele mai totonu o loo i lalo o le faʻaaogaina, o isi mea e faʻaaoga ai le faʻaaogaina o feololo papala . Ou faamatala pe aisea latou te le talafeagai ai.

O le polyfoam ma mea uma na tutupu i le vevela maualuga ua amata ona faʻaalia ai ni mea leaga e mafai ona oʻo atu ai i le le mautonu, e le mafai foi ona e maitauina. Ma le isi, o le mea leaga e susunuina atoatoa, lea e le lelei.

I le lotogatasi lelei o puipui o taele mai totonu ma o latou lava lima

I le avea ai o se fusiua i se masani minerale fulufulu fulufulu, o le formaldehyde resins ua faʻaaogaina, o latou paga e faʻamaoni i tagata. Ioe, ua faʻailoa mai uma lava e gaosi oloa o nei faʻagaioiga e le sili atu ma le faʻagaioiga. Ae o ai, o le a le mea o iai, pe a fai o le masani lea o mea oona. Ma le mea lava e tasi, o lenei masaniga ua tu i lalo o tulaga masani, ma o le taele e le ese.

O a mea e talafeagai mo le ovasia?

I totonu o le fautuaina fautuaina, e mafai ona e tufatufaina:

  1. Mea uma o poloka;
  2. Totovae;
  3. Fibertoptard;
  4. Fomai tioata;
  5. Minvat i le acrylic faavae.

Masani poloka. O se masani masani lenei ma se masani masani, e pei o le ata po o le vao. Mai mea nei e fai ai le "magagana" e ala i le tausia o le vai, ma le fesoasoani a pepa ma fetaomi, poloka gaosi. Latou te le o le pala, aua le mu, ia mitiia atoatoa, ma toe aumaia le susu. I ai le mafanafana ma le lelei le maualuga.

O loʻo iai le faʻaleaogaina o le gaosiga o le gaosiga o le gaosiga i le taimi o le puʻeina o fafie. E ui i nai tamaʻi laiti, o loʻo 'aina lava laupapa, ma ua lelei le mamafa o le fale. O le puipui i le taele o loʻo tumu i faʻamatalaga, le moe i latou i mea na o loʻo ufiufi i totonu o le parovaraer ma le susu.

I le lotogatasi lelei o puipui o taele mai totonu ma o latou lava lima

Fiberboard - Bood Fibrous papatusi, e leai se mea ae na o le nonoa laupapa laupapa. E i ai a latou le mafaufau loloto i ai, ae i le taimi lava e tasi latou te taugofie ai.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona nana le uaea i luga o le fola i le AM0?

Foamlass. Pei ona manino mai i le igoa o le mea manogi, o se fasi ipu tioata manaia ma tutusa uiga o le gasegase vevela. Aua le faʻailoaina ni mea leaga, e le susunuina, faʻatamala e susu. I loʻu manatu, o le mea leaga o le sili sili ona lelei mo le faafaatasi o le taele, ae o loʻo iai foʻi le sese, e pei o isi lava oloa, o le tau o "betes". Ae afai o le fesili o le faʻaolaina mo oe e le o le aoga o le pito, ona filifili lea o le tele o ipu, o le a e le salamo.

Minvat i le acrylic faavae. Nei tutusa minerale fulufulu tino, ma e masani lava i uiga tutusa, ae le o le iloga o mea leaga. E leai uma aua o le fusi e le o le teuteuina o le acmoldhydede, ae o le arrylic resin, o le mea moni lava, i soʻo se vailaʻau ma vevela vevela.

Tekinolosi o le lagolagoina "pai"

O lenei maʻimau E iai sona igoa ona o le tele o vaega, e aofia ai se puipui pe a maeʻa galuega viia. O le uluaʻi vaega o le ufaʻiga a le kaleʻa, o le lona lua o le faʻamalosia, le lona tolu - o le parobaraer, ma le lona fa o loʻo feagai ai ma le puipui. E faʻailoa mai pe faʻapefea ona galue e tusa ai ma lenei tekinolosi, o le a ou faʻailoa se faʻataʻitaʻiga, pei o le taʻele e mafai ona tuʻufaʻatasia, minerale o loʻo toe faʻafou.

O tupe tekinolosi ua maua mai e amata faʻaauauina, mai le faʻataotoga ma faʻamuta le fola. Amata "pai" mai le faʻapipiʻi i luga o le luga o laupapa laupapa. O le a avea i latou ma faʻaputupulaga mo le nanaina o papatusi a Milliti, e ala i le ala lea a le Vaosō, e aunoa ma le faʻaaogaina o nisi nonoafetuli atili fusite.

I le lotogatasi lelei o puipui o taele mai totonu ma o latou lava lima

E faʻapea foʻi ona tutu le faʻatamala o faapalepale i totonu o lo latou tulaga, o le va mamao i le va o le faʻaaloaloga, naʻo lenei mataupu, e mafai ona mautinoa e le pa'ū le vela o le faʻaofuina. A maeʻa ona sauni le faʻavaʻa, e mafai ona e amata faʻatumuina i le vevela o le hred. Ia mautinoa pe a uma ona faʻapipiʻi, o pito o fala e le muta, pei ona afaina ai itu meatotino.

TAUA: A o le fagota, o ona vaega uma e tatau ona ofi malosi i le tasi ma le isi. E manaʻomia foʻi lenei mea aua a tumau pea le meaola i le va o papatusi, o le lauleni o le a aoina i lenei nofoaga, ma o le maʻapuna lea o le a alu i ai.

Ina ua maeʻa le faʻasesega o le faʻamalosia, e manaʻomia ona ufiufi i le au aposonizashrage. I lana matafaioi, aga masani a agai i luma pe sili atu vai tafailagi mo nei fagota parrobaka e mafai. O le pati o loʻo ufitia i le pepa apamemea e tatau ona "vaʻai atu i totonu o le potu e atagia fiafia i tua. Uma vavae ma soʻoga o le vapsozolata, e manaʻomia le faʻamau, faʻaaogaina o le alumini lipine.

Mataupu i luga o le autu: Nofoaga ma le fuafuaina o le faamalosia o le fausiaina i le lipine faavae

I le lotogatasi lelei o puipui o taele mai totonu ma o latou lava lima

Ma le isi, ina ua finafi uma sui o SP sapojotath, ua mafai ona e amata faia se pusa paganoa, ma le vateatea o le faavaa o le faavaa. A faʻapipiʻiina, mafaufau i le mamao i le va o le patrobararier ma le lumanaʻi o loʻo feagai ma le 5 cm. E leai se mea e pa'ū ai i luga o le tapuni.

Vaega o le lapataiga potu Steam

Ole vaega autu o le vevela o le suauʻu o le tuʻufaʻatasia o le le mautonu i totonu o le potu i totonu o le potu e tusa ai ma isi. Talu mai le paga, o le potu lenei o le taele, o lea e te manaʻomia ai le fausiaina o aiaiga ina ia mafai ona tumau le tele o vevela.

Ina ia faamafanafanaina le potu faamau faatatau i le lotofuatiaifo, pei ona taua, e tatau ona e faaaogaina le sili atu tulaga lelei o le tino, mai le faapipiiina o le faavae, seia oo i tulaga mulimuli, puipui puipui ma le laupapa laupapa. Ua ou fiafia lava e faʻamamafa le taua o le lelei o le faʻamaufaʻailogaina o le parobamire ma le fufusi o le vavaeeseina o le vavaeeseina.

I le lotogatasi lelei o puipui o taele mai totonu ma o latou lava lima

O nisi taimi e faʻatagaina e faʻaaogaina le tele o vaega o le lotoʻesea, ae tusa lava ma lea tulaga, aua neʻi galo, e tatau ona e tuua le afrobaraser i le va o le parosala ma le saogalemu puipui o loʻo feagai ma le mamafa o le vai.

Fola ma le taualuga o le taualuga

O le le fiafia o le vevela o mea uma i totonu o le taʻele, tekonolosi, e laʻititi nai eseesega. E naʻo nai tele, ma e fesoʻotaʻi tulafono autu mo puipui uma ma le fola ma se fale.

O se faʻataʻitaʻiga, e pei ona taʻua uma, o le faʻatalaleʻa o le palu o loʻo amata i luga, e oʻo lava i le taualuga ma faʻaiʻu i le fola, e tele mafuaʻaga i le fola, e tele mafuaʻaga i le fola, e tele mafuaʻaga i le fola, e tele mafuaʻaga i le fola, e tele mafuaʻaga i le fola, e tele mafuaʻaga i le fola, e tele mafuaʻaga i le fola, e tele mafuaʻaga i le fola, e tele mafuaʻaga i le fola, e tele mafuaaga mo le fologa, e tele mafuaaga mo le fologa, e tele mafuaaga mo le fola, e tele mafuaaga mo le fola, e tele mafuaaga mo le fola, e tele mafuaaga mo le fologa, e tele mafuaaga mo le fola, e tele mafuaaga mo le fologa, e tele mafuaaga mo le fola, e tele mafuaaga e iai. Muamua, e sili atu ona malie e malie, e faʻafaigofie le alu ifo i lalo e faʻatopetosoina, nai lo le togi mai le puipui i le taualuga, ma peʻa uma le fola.

Lona lua, o loʻo i ai uma laufanua e tatau ona i ai le homogyous o le ulaula O le mea lena, o loʻo i luga o le mea e faʻamalieina ai mea e tatau ona tuʻu i lalo i le tutusa elemene, ae o loʻo i luga o se isi laufanua, o le parobarrider tatau ona alu i le sili atu i le isi luga

I le lotogatasi lelei o puipui o taele mai totonu ma o latou lava lima

Faʻataʻitaʻiga, o le siosiomaga o loʻo fusifuleina le taualuga ma le faʻalomu e tatau ona matua leai se aoga o le tasi i le isi, le parorale i luga o puipui, e fesoʻotaʻi ai ma le puipui e faʻaaoga ai le puipui o le alavai.

I le isi itu, o le feteʻenaʻiga o le fomaʻi ma le patroibara o puipui o loʻo fesoʻotaʻi i le auala lava e tasi ma le fola. O le matauina o nei tekinolosi, e aliali mai i le mauaina o le tutusa o le vevela o le vevela ma le faamaufaailoga o le potu ina ia aua nei tuua e le auvae le potu. E moni lava le mea e moni mo le totogi.

Vitio "O lo o tatou ofuina se taele mai totonu"

Vitio ma se faʻamatalaga o le tulaga o le galuega i le faʻataʻitaʻiga o le taele ma se vaega ua uma ona faʻamauina ma toetoe lava tapenaga ma le ua sauni i luga o le counter luga.

Faitau atili