Masini Bipor fale i le fale tumaoti e faia oe lava

Anonim

Masini Bipor fale i le fale tumaoti e faia oe lava

I totonu o se fale tifaga tumaʻoti po o le piliki le fale, e masani ona manaʻomia le fauina o se tino fofo. O le faigofie lauiloa o se fale o le Bouler i se fale tumaʻoti, e masani lava i ou lava lima. E tatau ona malamalama o se mea saʻo o se lamatia moni, ma o lona fausaga e matua faʻatatau i faʻamatalaga faʻapitoa.

Masini Bipor fale i le fale tumaoti e faia oe lava

Scheme Boueir potu.

O le poler e mafai ona nofo saʻo i le fale tumaʻoti (i le umukuka, i le potu i lalo, potu,) poʻo se fale ese.

Faiga, le faʻapipiʻi o le mea lea e faia i fale nofomau (i le umukuka), e le tatau ona sili atu i le malosi o le 30 W. I totonu o se isi potu (potu i lalo, o le po atoa o le fola), e faʻatagaina ona faʻatulaga tagata palota ma le mafai ona 30-200 kw. Afai o le Poneta Tosoina Sili atu 200 KW, e mafai ona tuu i totonu o se potu e faʻapipiʻi ai i le fale, pe tuʻuʻesea faʻatasi, o se isi potu o le folasaga, muamua.

Eseese ituaiga o tagata faʻatau e mafai ona faʻaoga e pei ona faʻaaogaina le suauu mo le vevela o le stating system. Afai o le filifiliga e faia i le fiafia o le kesi, o le sili ona talafeagai fofo mai le manatu o le saogalemu o le a avea ma taimi galue. Peitaʻi, tusa lava poʻo lenei tulaga, numera o manaʻoga faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina i le potu o le Biail.

Ituaiga o potu teu

Masini Bipor fale i le fale tumaoti e faia oe lava

Nofoaga tutotonu o potu potu.

  • tuufaatasia (faatulagaina i se fale vavae ese mai se fale nofo ai);
  • taualuga (tuu i le potu ola o le fausiaina);
  • poloka-modular (o se isi mea e faʻaaoga ai le poloka feaveaʻi o pusa faʻapipiʻi);
  • faʻapipiʻi (o loʻo maua i se faʻalauteleina i le fale);
  • Fausia-i totonu (tu i totonu o se isi potu).

Ina ia faʻapipiʻi se potu o le Booileler, e sili le faʻaaogaina o tautua o se faiaoga poto masani a se konekarate aʻoaʻo iloa pe faʻapefea ona faʻatino i ou lima. I se faʻaopopoga, na aʻoaʻoina tagata tomai faʻapitoa o loʻo talia lelei filifiliga, lea o le a faʻasaoina le tau o mea ma taimi.

Filifiliga o le Malosiaga

Masini Bipor fale i le fale tumaoti e faia oe lava

Vitio o le potu o Boliler ma le polesi.

  1. Le sili ona aoga mai se mea tau tamaoaiga o manatu o le kesi masani. O isi faʻamanuiaga foʻi ia e iai foʻi: o le sili sili ona se lelei le faʻaaloalo tausiga. Ina ua maeʻa feololo, o le aofaʻi o le aofaʻi o le solt tumau, e faʻatagaina ai le faʻamamaina o le boiler ma le chileney e masani lava nai lo le tulaga o le faʻaaogaina o isi ituaiga suauu. E mafai ona teuina le kesi i totonu o se koneteina faʻapitoa - o le Kazagolder pe faʻafesoʻotaʻi saʻo i le kesi paipa. O le filifiliga mulimuli e aoga tele, pe a iai, faʻatagaga e aofia ai e matua faigata ma taugata.
  2. E faʻatagaina le suauu vai e faʻaaoga e aunoa ma se faʻatagaina mai soʻo se vaega tolu o le vaega. Ina ua tofia le nofoaga, e tatau ona manatua o le ai ai o le a talafeagai ina ia mautinoa le avanoa e ulufale ai i le taavale tane. Paʻulutemapataʻi Trungel Riel, o se tulafono, e manaʻomia se faʻamamanaʻiga faaletausaga mai le faaputuputu o le boot (boraler ma chimney). E taua tele le faʻaaogaina o le maualuga maualuga o dt, aua e leai se isi tagata faigaluega Täleo o le a masani ona gagau ma mafai foʻi ona toilalo.
  3. Mautu malosi. O le sili sili lea ona taugofie ma taugofie ituaiga o le malosi, ae o lona faʻaaogaina e fesoʻotaʻi ma le tele o taimi le fiafia i taimi lelei. O le poleri i lenei mea e taumafai ai ma ona lima, ma o laupapa fafie e tatau ona togi i totonu ma le faifai pea ma le faifai pea. Fetuunaiga o le vevela i le tulaga o le atoatoa suauu o se faafitauli tele foi faafitauli. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatatau osofaia ile fale ile po e tatau ai i nisi taimi ona ala aʻe ma faʻaopopo laʻau i le palapala. O le polero ma Chimney vave kuka, ma faʻapitoa, e manaʻomia le faʻamamaina. O le maʻa povi mama e mafai ona faʻaaoga e mafai ona faʻaaogaina e fai ma faaleoleo poʻo se taimi e le mafai ona faʻatulaga e mafai ai.
  4. E matua le manaʻomia e le eletise eletise. Latou te le tauina le fufuluina o latou lima; O loʻo faʻatamaʻia uma, aua latou te le faʻatupuina ni otaota. E mafai ona faʻamalosia electrocotels e se tasi-vaega fesoʻotaʻiga pe mai le tolu-vaega. Afai e sili atu le malosi o le malosi i le 12 kw, naʻo le tolu-vaega fesoʻotaʻiga e talafeagai. E manaʻomia e maua le faʻatagaina. O le le lelei o sea tulaga o le maualuga lea o le eletise.

Tusitusiga i luga o le autu: Faapipiiina o palasitika prenth i luga o le totonugalemu ma ou lima lima

Sauniuniga mo le fausiaina o le Bourer House ma o latou lava lima i totonu o se fale tumaoti

I le tulaga faʻatulagaina, e manaʻomia le amanaia manaoga o tulafono faʻatonutonu ma usiusitaʻi i nisi fautuaga. Faatasi ai ma i latou:

Masini Bipor fale i le fale tumaoti e faia oe lava

Fausiaina Vitio o Booler House i le fale.

  1. E manaʻomia le faʻapipiʻi o ata faʻataʻitaʻi i totonu o le potu o lo o faʻapipiʻiina ai le polesi, talu ona faʻasaʻoloto le vevela i fafo o le le lava.
  2. E fautuaina le faʻatauina o mea pupuu i luma atu - aʻo leʻi amataina galuega fau galuega. O se auala faapena e mafai ai ona amanaia tulaga a le tagata gaosi oloa mo le faʻapipiʻiina o le polesi ma le faia saʻo o le kolisi i le fausiaina o chicney, paipa, etc.
  3. E le mafai ona faia se faʻaopoopoina i se laupapa poʻo se isi fale o loʻo iai Windows poʻo isi avanoa. Mo lenei faʻamoemoe, e manaʻomia le faʻaaogaina o se puipui faʻamaliega o le fale lea poʻo le tapunia o le faitotoʻa, matala matala e i le tuaoi Boiler Pat.
  4. O le maualuga o le taualuga i le potu o le boiler e le tatau ona itiiti ifo nai lo le 2.5 m. O le propiable i totonu o le potu e le itiiti ifo 15 m³. O le nofoaga e tatau ona sili atu nai lo le 4 m².
  5. O loʻo fautuaina e tetee atu i le tele o le potu o le Boourr, e manaʻomia mo le kesi po o le kasa poʻo le faʻapipiʻi e galue i se isi ituaiga o le taulefu.
  6. Ventives e tatau ona faatulagaina i totonu o le potu. O le vaega e tatau ona pamu i le itula o le ea, 3 taimi maualuga atu nai lo le aofaʻi o potu atoa ma o le ea o le ea na faʻaalu i le afi o le suauu.

Faapipiiina: muamua galuega

Masini Bipor fale i le fale tumaoti e faia oe lava

Faapipiiina o le boueir House i le fale.

E tusa ma manaoga o le tulafono faatonutonu, o le eleele aano o le tino e tatau ona avatu i le potu o le poler. Mo lenei faʻamoemoe, e mafai ona e faʻaogaina ni tamaʻi uʻamea seevae o loʻo tutuli i totonu o le eleele agai i le tino o le potu o le boailer. O le paipa o le paipa e faia e ala i le uelo. Ole eleele e tuʻuina mai e le fanua uʻamea toʻotoʻa, o le lapoa o le lea pito i luga o le 12 mm.

I le potu o le poler e tatau ona faʻapipiʻiina le faʻapipiʻiina o suavai vai, lea e tautua e pei o le puipuiga i le taimi o le gaogao o le vevela. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona faia i totonu o le fola pu (veli) ma le loloto o le 0.5 m. Ina ia mautinoa le faatosina o le ea. O lona tulaga ua filifilia, faʻavae i luga o le fuafuaina o le 8 cm² o le 1 kw o le faʻavae malosi, pe a oʻo mai le ea mai le auala. Afai o le ea o loʻo sapalai mai i isi fale i totonu o le fausaga, 1 kw o le mana e tatau ona faʻamaonia mo le itiiti ifo i le 30 cm² o le ventilation pu. Faapipiiina o le faʻamalosia e le faʻatagaina pe a fai o le boair potu galue i luga o kesi.

Mataupu i luga o le autu: masani tele ituaiga o faitotoʻa faitotoʻa

E le mafai ona fesoʻotaʻi pepa faʻapipiʻi ma mea o loʻo i ai nei, ole a manaʻomia ai e le potu Builer le fausia o le Pa tu tutoʻatasi o puipui: tusa lava pe ataga le fale. Afai o le kesi paipa o loʻo faʻaogaina e tuʻuina atu ai le taufaʻamataʻu, e manaʻomia le tuʻuina atu i le puipui i le puipui, o le a faataatia le paʻu o le paʻu. O le lima e tumau i le puipui ma se ceram sima. Pei o le lima, e mafai ona e faʻaaogaina le kipela paipa 100 * 100 mm. O le itu i totonu e tatau ona taofia. I totonu o le potu e manaʻomia e faʻatulaga ai le moli faalenatura, ae le itiiti ifo nai lo le 0.03 M² o le tele o mata tioata i le 1 m³ o totonu o le voluma.

Faapipiiina o le taualuga ma ou lava lima i se fale tumaoti

Masini Bipor fale i le fale tumaoti e faia oe lava

Faapipiiina o le taualuga i totonu o le fale.

I le pito i luga o le pito i luga, o le manaʻoga autu o le tatau ona faigofie. E faia lea ina ia mautinoa le saogalemu, aua i le tulaga o se pa, o le pito i luga o le fale o le a avea ma tagata ese. O le iʻuga, o le a galueaina le malosi mai le faʻatamala o na o le pito i luga pito i luga, ae le o pa puipui.

E le gata i se faʻaopopo, e manaʻomia le teteʻeina o lepenisi i le teʻena. Mo lenei faʻamoemoe, e mafai ona e faʻaaogaina le malae vevela, e suʻe ai le taualuga e le WFL poʻo le Gcl laupepa. O le potu bolir e tatau ona i ai le afi o le afi i le tulaga o 0.75 itula ma puipuia le sosolo o le afi i le mamanu. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e filifilia le aia tatau e filifili ai le fausiaina, ma faʻaaoga le gaosiga o mea faʻapapa ma se faʻapitoa faʻapitoa ma se faʻapitoa.

Faapipiiina o mea lilo i totonu o le laupapa po o isi fale

E tusa ma manaoga o tulafono a le aufaigaluega faʻavae, le fola e tatau ona ogatusa ma puipui. E fautuaina le faia o le pito i lalo o nofoaga. Ole mea lea e faʻaititia ai le le lelei o taunuuga o se taunuuga o le faʻalavelave faʻafuaseʻi i totonu o le maʻa vevela.

I Pepa Faʻamaeʻaina, e mafai ona faʻateleina le vevela-faʻaaogaina ma le pisa i le paleni o meatotino a le potu aʻoga. Ia faia lenei mea, o le faʻapipiʻiina o pvc panels pe atagia ai taimi e mafai ona faʻaaogaina.

Faitau atili