Faapipiiina o le MDF panels i luga o le taualuga ma kimimers

Anonim

Faʻateʻaina o le faʻamaloloina o le faʻamaliega mai le MDF Panels - o le galuega e le faigata. O tagata gaosi o vaega o loʻo iai vaega ma faʻavaʻa o loʻo fuafua lelei i tulaga uma ma faigata e ono tupu pe a faʻapipiʻi ai se taualuga.

Faapipiiina o le MDF panels i luga o le taualuga ma kimimers

E tatau ona manatua o le sili sili ona lelei meafaigaluega mo le tipiina o le MDF Panels o le a avea ma eletise.

Manaʻomia Meafaigaluega ma Mea

O le muina o le faʻafilemu o le taualuga mai le MDF Panels, e te ono manaʻomia mea faigaluega ma mea nei:
  • Uafu;
  • vai pe leai
  • Faufaigaluega maea;
  • Seleulu mo uamea;
  • meafaigaluega mo le sailia o uatia ua natia;
  • Faʻailoga manifinifi poʻo se penitala facebook;
  • rofautte;
  • Corolc;
  • Hacksaw ma le nifo lelei;
  • Aurocromivik;
  • sikulukalaiva;
  • o le samala;
  • moa;
  • o fao mo kikiors;
  • kikimoers;
  • MDF potu;
  • UTS talaaga;
  • CD faʻamatalaga poʻo le laupapa laupapa 25 * 50 mm;
  • Tagata fai pisinisi mo faamatalaga;
  • taofiga tuusaʻo;
  • Ua Tonu Totonu "Tautua";
  • O le "mea vave faʻapipiʻi";
  • O oe lava-tipitipi o lowws "fetaomi-hasher";
  • Lava-Tapping Gropw Ln 9.5 MM;
  • O oe lava le feopū 25 mm umi ma se ulu lilo;
  • Kelu mo le mdf;
  • Elemene elemene.

Toe foi i le vaega

Masini masini

Faapipiiina o le MDF panels i luga o le taualuga ma kimimers

MDF laulau faʻapipiʻiina matagaluega.

Afai e faia le faʻataʻitaʻiga o le aufaʻatau i totonu o le prostate sima sima, e tatau ona e faia muamua se galuega sauniuni. O le a le mea e fufulu ai le i le va o papatusi mai mea uma e le uuina lelei. O meatotino asthhetic o le mataʻutia faʻavae taua e le o iai, o le mea e sili ona faigofie e faʻatumu ai le mauga o manulaupapa. Mo ofu laupapa faʻapipiʻi, ua lava le mautinoa o le pito o le faʻamaeaina o mea e tumau e tumau. Afai e mafua ai le faʻatagaina o le Plard, e sili atu le tuʻituʻi i lalo. Ioe, o le faʻagasologa o le nana o le faʻaleagaina, o le a faʻaleagaina pea le faʻaputugaʻau lelei. Ma o lenei ua faʻamutaina le malosi o le lumanaʻi mamanu.

Le isi, e manaʻomia ona e talosaga i tulimanu o le potu o le itumalo faʻailoga, 'O. O le a o le a i ai i le tulaga malosi i le tulaga tutusa. E sili ona faigofie le faia o lenei mea ma le user tulaga. Ae o le vai masani e masani ai ma le aoga o le lava umi e atoatoa. Faʻaaoga mo lenei tulaga paʻu i luga o le nofoaafi e le manaʻomia, e mafai ona oʻo atu i ni mea sese tele.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faia se afi i le fale, i le fanua

Faapipiiina o le MDF panels i luga o le taualuga ma kimimers

Tatala le alalaupapa.

I mafuaʻaga faʻamalieina, matou te faʻailoaina le maualalo o le tulimanu o le taualuga o le potu. O le mea taua e seasea lava ona o le faʻaupuga, o le tele o faʻaletonu e masani ona ausia le tele o sene. Mai le tulaga o le pito i lalo o le ata o le siʻosiʻomaga, tatou te solomuli ai 5 cm. I lenei faʻailoga o le a tatou faia le faʻavae o le taualuga. Faʻaogaina o le tafailagi ma Rosuttes, matou te faʻaseʻe le faʻaaogaina o le lumanaʻi faʻavae i tulimanu uma o le potu. Faʻaogaina le Fauga Fausia, matou te faʻaaogaina foi le laina faalava i le alatele o le potu i le maualuga filifilia.

Ona tatau lea ona e mautinoa o le eletise eletise e le tuʻuina i lenei tulaga i totonu o le potu. Aua o loʻo iai ni masini faʻapitoa. Afai e leai se avanoa, o le a e faʻaaogaina le samala ma le moa o le vaʻai totoʻa i le faʻatapulaʻaina o tagata faigaluega. O se faʻailoga faʻapitoa o le tulaga o le eletise eletise o le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻi pusa. Aveese le faigofie o latou.

Fou ud talaaga faataamilo i le tino o le potu, o lona pito maualalo o le shefpulable i se laina faalava. O loʻo faʻapipiʻiina i se sima poʻo le gypsium pito i lalo o le "vave faʻapipiʻi" tagata mamaʻi i le pu e faʻaputuputu e le peritorator. Mo puipui ma le laupapa laupapa mo lenei, o le taʻe o le fao o le pulupulu "orp-hasher" o le a talafeagai. O le umi ua filifilia ina ia o le vaneina o se vaega o le laupapa laupapa mo le itiiti ifo 25 mm.

O le isi mea e tatau ona e filifili i le itu o le faʻapipiʻi o le MDF panels. Aua O pou sa i ai se faaiʻuga umi, e manaʻomia e filifili ai le faʻatonuga latou te le tau faʻaaogaina. Ma le isi, ia manatua pea le vaega o le laina i luga o le itu umi o le potu vaaiga uumi, ma e puʻupuʻu.

A filifilia le faʻatulagaina o le vaega o le Ponels, e tuu i luga o le tulaga o le tulaga o le 'auvaʻa o le faʻavaʻa o le faavaa. O le a faia i luga o le a faia i luga o le umi atoa o pou i le 30 cm atinae.

Faapipiiina o le MDF panels i luga o le taualuga ma kimimers

Faailogaina o le taofia o le taualuga.

Nofoaga nofoaga o le lumanaʻi o le lumanaʻi alavai, laina tuusaʻo i luga o le taualuga. I luga o laina i luga o laina i ai, faʻamalologa faʻatonutonu o loʻo masani ai i latou, ma se sitepu o le 30 cm. I luga o le uaea o loʻo lava umi. E filifilia faapea foi mo le mutiaina o le UD talaaga i le puipui.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai le faitotoʻa mai le laina ma ou lava lima

I totonu o togatotogi i luga o le ud talaaga i totonu o latou, cd faʻamatalaga poʻo laupapa laupapa 25 * 50 mm ua faʻaofi. Ua latou taofiofia i le punou o le punou o le taofiga o le taofi ma le tagata lava ia-draws ln 9.5 mm. Sili atu le umi o le umi na o le toe suia. I luga o punou punou, e faigofie ona faailogaina igoa o polysyreyrey stralation, pe a fai e faia le ita. Afai e tatau ai, faʻamatalaga poʻo isi nofoa e manaʻomia le faʻateleina atu ma le fesoʻotaʻiga. O mea uma e susulu mai ai o loʻo avea ma faʻamatalaga o loʻo tipiina e le uʻamea Afai e te faʻaogaina ni laupapa laupapa nai lo le faʻaputuga o faʻamatalaga, taumafai e saili le lamolemole ma mamago, e le faigofie. O le taimi na feagai ai, e tatau ona e faʻapaʻiaina mea uma e manaʻomia ai le ala ua oona i le Laulau.

Toe foi i le vaega

Feagai ma se faavaa tino

Faapipiiina o le MDF panels i luga o le taualuga ma kimimers

Lisi o tulaga o le MDF panels.

E faigofie ona tipi le pito i luga o le manaʻomia o le faʻaaogaina o se eletise. Faailoga e faia i lalo o le sikuea. E i ai auala eseese e faʻasaʻo ai foliga mai fafo o le muamua ma le laina mulimuli. I le auala faigofie, e faia lea i le fesoasoani a fao i luga o le uʻamea ma le umi o le 25 mm ma se tuʻaiga faalilolilo o le potu i le tulimanu o le MDF poʻo le Basiette. Ae e le saʻo saʻo lenei metotia. O le mea moni o le MDF Planels e noatia e toe soifua mai ai e fuafua lava i le vevela ma le le tagi i totonu o le potu, o lea e le manaʻomia ai le mea e le manaʻomia.

O le a sili atu le saʻo i le taimi muamua o le taimi o le potu o le potu i le UD talaaga o le LN RIPT o LN 9.5 MM J-ata faʻamatalaga ma le Grove o le tele o le tele. O nei polofiti o loʻo i ai ma le suia o le suia o le tino ma foliga o le lelei. O itu pito i fafo o le tele o potu ma le lautele o le upu faufautua na o mai i luitau. O se fusi se fusi e le taofia ai le ocilillations i le umi o le vaega.

I le va o latou lava ma i le au pamu stal stal e faʻapipiʻi e pei ona taua i lalo. O le MDF o loʻo i ai i le tasi itu o le utiuti i le ituaiga spike spike, ma ma le isi faʻatusatusaga i le tele o le groove. O le supe o loʻo amata i le groove o le laulaufaiva muamua, ma le isi itu e faʻamautuina i le nofoaafi ma le fesoasoani a tagata faʻapipiʻi faʻapitoa - kimio. O le vaega mulimuli o le a amata i totonu o fale i luga o le j-foliga o le j-foliga mai ua faaofi i totonu o le grove o le vaega muamua e aunoa ma se isi mea.

Mataupu i luga o le autu: o a mai le kesi o le kesi

O le Kleamer ei ai se vaalele tumaoti ma o se matau o le a le tosina, o loo tosina mai e le Paleni Grove. E tolu pu i luga o le kimmer: o le ogatotonu e laititi ma lua itu teisi lapoa lapoa. Afai o le faʻapipiʻiina o panela o loʻo faia i luga o laupapa laupapa, o le kikimoer o loʻo pupuna i totonu o le pu o le lapoa lapoa. O fao ua faatau atu atoa ma kikimoers. Mo le faʻapipiʻiina i faʻaputuga o loʻo i ai, lua itu e lua o loʻo faʻaaogaina o le lapoʻa lapoa. E ala atu i ai, o le Kleimir o loʻo tosina i le talaaga ma tagata Samoa ln 9.5 mm.

Faitau atili