Faʻafesoʻotaʻi le Fundbanin alavai ma taele taele

Anonim

Faʻafesoʻotaʻi Plumping i le faletaele (Fullbasin ma le taʻele) i le pito e le faigata. Ae o nei masini galue saʻo, e manaʻomia le amanaia le tele o tulaga taua tulaga.

Faʻafesoʻotaʻi le paʻu o le paʻu o paipa ma vai taele i le liligi e tatau ona faʻatino i le masini o le soʻotaga o le soʻotaga.

Fesoʻotaʻiga ata o le pipili i le faletaele.

O lona uiga, i le pogisa, ma mo lenei faamoemoe, e tatau ona e fesoʻotaʻi i mea faigaluega mo lenei faamoemoe, o le a taofia ai i totonu o le vaipuna vaivai mai le ivi. O ia masini e faaigoaina o Siphes. I le taimi nei, o siphone mo le plumping o le maketi o iai o iai se seti sili. Ae, e pei o se tulafono, o siphons na faia o le palasitika e sili ona i le manaʻoga. Latou te taugofie ma le tumau. Faʻapea foi, faʻatulagaina le fesoʻotaʻiga o le vai vai paipa i le falesa mo le magoto ma le faletaele, tele o foliga o nei fesoʻotaʻiga, o le mea moni o le sipela o le siphon, o loʻo tuʻuina atu saʻo le sikaina o le sipela , faʻapea foʻi ma le mafai ona fesoʻotaʻi e ala i le siphain vai fetagisi vai mai se masini fufulu. Faʻafesoʻotaʻi o se tapula i le pito i luga o loʻo faia e faʻaaoga ai masini talafeagai, ia amanaia lona nofoaga ma le nofoaga ua molia.

Faʻafesoʻotaʻi le Fundbanin alavai ma taele taele

Fesoʻotaʻiga ata o le sipela siphon i le pito i luga.

O le fesoʻotaʻiga o le uaea o le magoto o le suʻisuʻi o loʻo faʻatinoina: e ala i le paʻu o le 50/40, i le tulaga o le palasitika o le 503/4 o loʻo i ai paipa. O le tele o le 40 mm ua faʻaalia ona o se lapoa, o se tulafono, o se tulafono, o le paipa paipa o loʻo i ai le paipa alatoto i savage. Ina ia faʻafesoʻotaʻi le alavai faʻamalosia i se pito i lalo, a o le lapoa o le paipa e 40 mm, o le faʻapipiʻi ato ua faʻaaogaina, o loʻo ofuina i luga o le paipa. O le gaskes tutusa e mafai ona faʻaaogaina pe a fai o le lapoa o le paipa paipa o le 50 mm, ma o le minlition tabe 40/50 o loʻo faʻaaogaina i le alavai. Ina ia faafaigofieina le faʻapotopotoga o le soʻoga o paipa, o le faʻaaogaina o le faʻapipiʻiina o kesi ua fautuaina e faʻaseseina ai mai luga o le fasimoli poʻo le gel mo fufulu ipu.

Tusitusiga i luga o le autu: Vali mo faitotoa i totonu o le ola: O le a le mea e filifili ai?

O le tulaga e ese ai pe a fesootai le taele.

Faʻafefea ona fesoʻotaʻi le taʻele mo le sami?

Ina ua maeʻa ona faʻatau le taele ma momoli atu i le potu o le faletaele e faʻatino mo ai, e tatau ona faʻapipiʻiina lelei, mafaufau i ai le faʻatulagaina o le potu, o paion Enginetions.

Faʻafesoʻotaʻi le Fundbanin alavai ma taele taele

Ata mo le fesoʻotaʻi o le faleuila i le pito i lalo.

Filifili ma lona tulaga atoa, lea o le a mulimuli ane ona o le fesoʻotaʻiga o le vai ma suavai suavai, e manaʻomia le faʻamamafa ai ona le mautu, maualuga ma tuliga.

O taele e mafai ona faʻapipiʻi i vae, tu poʻo isi lagolago. I le taimi lava e tasi, e tatau ona latou taofia le masini mamafa o le itiiti ifo ma le 100 kg faʻaaoga i le itu umi o le taʻele i lalo o le vai i se mea o loʻo latalata i lalo, ma ia tumau.

I se faʻaopopoga, ia le itiiti ifo 145 mm mai le foloa mai le fola i le vai o le ipu i le ogatotonu o le taʻele. E faia lenei mea ina ia mafai ona e faia se maualuga maualuga o le maualuga i le sone i le va o le pu le pu ma le viliina o le fesoʻotaʻi i le soli. Afai e le le lava le paʻu o le paʻu poʻo le le lava, o le a leaga le vai mai le ipu ma e mafai ona taofia. I se faʻaopopoga, o le avanoa avanoa i le va o le fola ma le pito i lalo o le pesini o le a faʻatagaina oe e faʻatulaga fua i le plum mo sina taimi.

Ina ua uma ona faʻapipiʻi le taele i luga o le au lagolago pe tu, latou faia faʻataʻitaʻiga o maualuga na mauaina: a) mai le fola mama e tatala, b) mai le fola o le ipu i le fa o le ipu. O faʻamaumauga lata mai e le tatau ona eseʻese mai le tasi i le isi sili atu nai lo 4 mm.

Le isi, o le misa o le taele o loʻo i lalo i le itu o le auvai o le taʻele o loʻo fesoʻotaʻi i le soweage. O lenei faʻailo o loʻo faʻatulaga i le fua o le 2 cm i le 1 m Tub.

A maeʻa ona maeʻa le galuega i lana faʻapipiʻi ma fetuʻutuʻunaʻi ma o le ipu ua maeʻa fuafuaina e ala i le faaupuga ma faʻaupuga, e mafai ona e amata fesootai e alavai i luga.

Tusitusiga i luga o le autu: palasitika Windows: Faʻapipiʻi e tusa ma le Goast (Vitio)

Filifilia o se siphon mo le fesoʻotaʻi o se vai tafe i le sami

Faʻafesoʻotaʻi le Fundbanin alavai ma taele taele

Siphoon polokalame.

O le taele sootaga i le sipai sipepe ua fautuaina e faʻaaoga le siptaing siphon - faʻapitoa faʻapitoa, o loʻo i ai i totonu o ni mea e fesoʻotaʻi ai i le preves pu (ata 1).

A filifilia se siphon, e fautuaina le mauaina o ni faʻataʻitaʻiga ma le faʻataʻavaleina o agamu, pei ona i ai ni mea taua nei:

  • ei ai le tetee tele i luga o hydraulic;
  • vave ona tapunia ma le palapala;
  • le lelei le faamamaina.

O le sili sili filifiliga o le a avea ma se masini faʻapipiʻi, o loʻo i ai le malosi o se malosi pe fetuʻutuʻu, ae lamolemole papeti pape. Afai o le faʻatulagaina o le o loʻo iai le paʻu o loʻo i ai nei e mafai ai ona e faʻaaogaina se masini alavai e aofia ai paipa e lua o loʻo aofia ai, ma mea e sili ona lelei.

Ae afai e le faʻatagaina ai se tulaga e leai se aoga o filifiliga fautuaina, ona e ono faapea lea o le ata o palasitika paipa.

Faʻapotopotoga ma faʻafesoʻotaʻi le vai taele i le sami

Faʻapotopotoga ma faʻapipiʻiina o le sipo.

Faʻafesoʻotaʻi le Fundbanin alavai ma taele taele

SIPHON Stinding Scheme.

Ina ua faʻatau le masini sapalai e tusa ai ma fautuaga i luga o le filifiliga, e mafai ona amataina. Aoina ma faʻapipiʻi le masini e tusa ma faʻatonuga faʻapipiʻi i ai, e tatau ona maitauina se magauga. Muamua, ua potopoto i se tasi tulaga atoa o le faʻapotopotoga o le hydialic e aofia ai vaega o le alavai ma le ova, aua e alu i foliga o fasi vaega. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le faʻailoaina atu i le aoga i le aʻoga, uiga ma tulaga o kakesa, atoa ai ma taunuʻuga o le kesi.

Ina ua faapipii le niu, o le fatu e tatau ona pasia le faaeteete ma e aunoa ma skew ma faamausaliina i le lima e aunoa ma le faaaogaina ina ia aua le malosi meafaigaluega e faaleagaina ai le mea o le mamanu ma e le filo le filo ina tightening. I luga o le taele o loʻo ulagia i luga e ala i le faʻasaʻoina i totonu o pu o le pesini faʻaaoga ai le decoveraves o lo o ufiufi ma le sikulu. I le maeʻa ai, o le palasitika tabe ua faʻasaʻoina i luga o le sili atu, o le totogi fua lea o le a faʻapipiʻi atu i le alavai talafeagai.

Tusitusiga i luga o le autu: pulou o le Greek Breplite ma o latou lava lima

Le isi, i le tulaga o le pesini, e i ai se mama mama i luga o le pu o le pu, o se uʻamea uʻamea ua faʻapipiʻi i luga. Mai le pito i lalo i le ua, o le faʻaputuputu alavai o loʻo sapalaiina ma fesoʻotaʻi e le faʻapipiʻi faʻalu. O le isi laasaga o le togi o le togi luga ma le alavai e ala i le palasitika paipa mai le sili atu, o loʻo i ai ma faʻapipiʻi i le plum. A faʻatino ia galuega, e tatau ona e gauai atu i le auala o faʻamau faʻapipiʻi ato faʻapipiʻi i luga o pu o le alavai ma luga o le ipu. E le gata i lea, e manaʻomia le siakiina lelei o le saʻo o faʻapipiʻi uma na faʻatinoina ina ia aua neʻi faʻagalo ai ni isi.

Faʻafesoʻotaʻi alavai i le lapisi

Faʻafesoʻotaʻi le Fundbanin alavai ma taele taele

Fesoʻotaʻiga ata i le SAIBE.

Ina ua maeʻa Plumbert Philiters ma siaki, e mafai ona fesoʻotaʻi i le Sound Network e ala i le tipiina ma le le mautonu palasitika paʻu (pe a fai e faʻaaogaina ai le soʻotaga lelei. Afai o le sexge system e faʻatulaga le faʻaaogaina o paipa o puaa-uʻamea, ona mafai ai lea ona faʻaaogaina le paʻu o le paʻu i le pefu

Afai i totonu o le fale o loʻo faia ai le suavai e ala i le palasitika paipa ma le lapoa o le 50 mm, o le lafoaia o se alavai e faʻaaogaina e ala i le faʻafanua o le propter. I le mataupu mulimuli, e faʻamaufaʻailogaina ai soʻoga i luga o le paipa tuʻulai i totonu o le pusato, e fautuaina ai le ofuina o le 1,5 mm mafiafia faʻapipiʻi saito ua faʻapipiʻiina i le vaipuna o le vai. E faapena foi, ua fautuaina le faia o se Plum Input pe a fai o le lapoa o le sipai paipa o le 40 mm.

Ina ia mautinoa le faʻagaioiga masani o le faʻapipiʻiina o alavai ma pito i luga o le pesini, e tatau ona faʻatumuina i le vai i le maualuga o le soona faʻaalu i le tafega. Afai o le SIPHon sootaga e mamago mago, ona mafai lea ona faʻaiʻu le faia o le galuega.

Faitau atili