Sauniuniga o sima fola i lalo o le linoleum: faatonuga

Anonim

Linoleum o se mea i fafo e le leiloa lona lauiloa mo le tele o tausaga. E faʻaaoga e le gata i le nofonofo, ae o le tofi e tofiaina, e iloga i le umi o le olaga, uiga lelei ma lona faʻapipiʻiina e matua faigofie lava. O loʻo ia faia se taufaʻafefe i fafo e mafai ona faʻatino i se ituaiga o faʻavae. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le taulaga. O loʻo taoto i luga o le sima. Fusi sauniuniga o le faia e aofia ai i totonu o le tele o tulaga. Tele taimi e sili atu ai lenei gatasi, o le fola o se mea faʻapitoa, lea e faʻatupu ai le faʻavae o le faʻavae, sili atu le mafanafana ma sili atu le toʻamalie.

Sauniuniga o le fofo.

Sauniuniga o se ata faavae faavae faavae faavae

O le tapenaina o le sima fola i lalo o le linoum o loʻo taʻoto e tatau ona aofia ai le tele o galuega. Tele taimi e faia ai le faʻavae mai le faʻamalosia o mauteatea manaʻomia e le gata o gatasi, ae faʻapea foi ma le susu.

Sauniuniga o sima fola i lalo o le linoleum: faatonuga

Taavale o le fola.

Faamuamua o Galuega:

  1. Faʻamalosia papatusi sima, pe a manaʻomia, ua fesoʻotaʻi ma le faʻaaogaina o se sima.
  2. Faʻatulaga le leo, o le vevela o le fila o le fiberang poʻo minerale paʻepaʻe tino.
  3. Suavai Faʻatoomaga e mafai ona faia o le atoatoaga, taualuga, faʻapitoa mebrane, Polythylene ata.
  4. Afai e taua papatusi, ona faʻaaoga lea o se vaega o le simelima o le sima lea, o le mafiafia o lea e faʻamoemoe i le galuega ua uma ona gaosia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se faaputuga ma le mafiafia o 20 MM ua tuu i luga o se masaniga a le spebb, ma o le faʻamalosi e 40 mm.
  5. Lionium Lauina o loʻo faia, o le Palesitina o lea e tatau ona 3-6 mm. E masani lava, o se mea faʻapitoa o loʻo tuʻuina atu i lalo o le linoum, e faʻateleina ai le faʻamafanafanaga o le faʻaaogaina o le fola o le fola.

O le lautele o le tulaga mo le galuega e sauniuni lava:

  1. Muamua, e ala lava e suʻesuʻe ai lona laufanua, fuafua poʻo fea faʻapitoa galuega e manaʻomia. Ina ua mavae lena, o manuʻa uma e faʻatumu ai le uila i le fofo, i.e Pepelo.
  2. Afai e manaʻomia, o le vaega muamua o le faʻatumu o le faʻamasinoga e faia, e faʻatagaina le fola ina ia faʻaalu ai. O Linoleum e le matua mafiafia, o le a le masani ai o le o le a vave lagona o le savalivali, pe a savali, o le tapoleni lava ia e vave faaloaloa. O le mea lea, o le faʻatumu o se tulaga talafeagai.
  3. Afai ua i ai se linoleum i luga o le fola, ona le aoga lea i le aveeseina. Muamua, e sili le suʻesuʻeina o le tapoleni. Afai e leai ni malologa, faʻailoga o le fatu, ona mafai lea ona faʻaaoga o se tulaga sili ona lelei e suia ai.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tautau ni tagata tauaso i luga o le palasitika Windows e aunoa ma le alu ese

Naʻo le uma lava o nei galuega faʻatulagaina, ma o le cound base ua matuā faʻamago, e mafai ona e faʻapipiʻiina se fou faʻapipiʻi faʻaaogaina le auala filifilia.

Sima faavae

Mo le fola sima, o le Linoleum e fautuaina e filifili se mea faʻapitoa e le na o le pau le mafanafana, ae o le a faʻaalia foi le tautua ola o mea. O lenei faʻamoemoe, aua o lenei faʻamoemoe, eseese ituaiga o loʻo faʻaaogaina e faʻaaogaina, lea e feteʻenaʻi ma le auala o le faʻamutaina, tau, foliga o gaioiga, uiga. Faatasi ai ma filifiliga sili ona lauiloa e tatau ona matauina:

Sauniuniga o sima fola i lalo o le linoleum: faatonuga

Lisi lisi o auala.

  1. Mea a cork. O le mea e tele na faia mai se saika faʻapitoa, o le ie e leaga ma le mativa malosi tele avega. Meataʻalo, o mea faigaluega ile fale, e oʻo lava i faamamama mulivae o loʻo lio ai mo lenei mea, o se mea e sili ona lelei o le a le tumau mo se taimi umi. Ae o le a tautua mo le lelei nofoaga o loʻo aʻafia ai le malosi male pisa. O mea ua fautuaina e fetaui lelei i potu moe, potu o tamaiti, lea latou te fetaui ai ma le galulue uma o mea faigaluega. O le plug e tele lava i le ituaiga o mau lapopoa, lea e oʻo ile laʻasaga pito i luga o le fola sima, ua faʻapipiʻi i pine sikoa.
  2. Fesuisuiai mai le faʻailoga faʻalenatura e manatu tumau ma e leʻi fuafuaina, e ui lava o lo latou tau e maualuga. Latou te le faigofie i le pala, latou te le fefefe i le susu. Tumau faigofie i le mafai, e mafai ona faʻaaogaina mo soʻo se potu.
  3. O loʻo tuʻuina atu tupe o litū matala fua o le lipine masani, ae le tau o latou, e masani ona fautua i mea. Ua faʻavaveina le latou galuega faʻatino.
  4. Tuʻufaʻatasia e suia mai se paluga pei o fulufulu, faʻafetai, flix, e afaina ai ma ni vailaʻau faʻapitoa, antiparens. E tetee i ituaiga eseese o avega ma aafiaga, ma o la le tau e masani ona maua. Mafai ona faʻaaogaina i soʻo se potu, e sau i le taʻavale ma papatusi. Faaaogaina mo manifinifi linouum pe a fai o le fola e tatau ona maluelueina.
  5. E le iloga i le tau o le tau, ae o le lelei foi o latou e le o le maualuga. Latou te vave vavae ese, aua nei aumaia uma meatotino talafeagai uma. I le lua tausaga talu ona faʻaaogaina, ua faigofie tele le pa, e faigofie ona malepe, manaʻomia le sui. E vave ona lagona, o le lapotopoto e na ona faʻapipiʻi i luga, pe a maeʻa soʻo se sooga e ala i le fausia o le lipine.

Mataupu i luga o le autu: Auala e Filifili ai se Electrocos?

Auala e tipi ai Linoleum?

O se tasi o faʻavae e nafa ma mea o loʻo sauniaina ma le itupa e faʻaofuina Linoleum - le tipiina o le tapoleni. Afai e laʻititi le potu, ona mafai lea ona e faia le faʻapipiʻi o le tasi atoa le fasi. E manaʻomia e tipi i le ituaiga o le potu.

Afai e lapopo le potu, ona e manaʻomia ai lea ona e faʻaaogaina le 2-3 fusuaga.

O loʻo faʻaalia i latou i se auala e pei o soʻoga e ono pei lava ona mafai.

E manaʻomia le amanaia le faʻaaogaina E le gata o le aofaʻi o eria, ae faʻapea foi ma le faʻasologa o le potu, ae le lautele le tasi fasi pepa. Ma o le a faigofie tele le fuafuaina o le aofaiga manaʻomia, ia faʻaititia ai le pasene i luga o le aʻeali i le laititi. E lē faigata tele ona fai lea mea, e manaʻomia le faia o fua, ina ua tusia i luga o le pepa. O le a fesoasoani sili atu le saʻo o loʻo avea ma linoum. O le mea ua tipiina i le manifinifi naifi. Tagata tomai faapitoa fautuaina e faʻaaoga naʻo ni naifi faʻapitoa mo le galue ma Linoleum mo Masi ma ua tipiina foi.

Tape ma le lipine lipine

O le liling Linoleum e mafai ona faia e faʻaaogaina le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi. E faʻaaogaina mo potu lapoʻa, ole nuʻu lea e mai le 20 M². O lenei metotia toetoe lava o le tatalaina atoa o le gaʻo atoa o le taupulega i le pito i lalo o le fola. O le mea moni, e taua le matauina o le tuli. O le fusipasi o le fusi e mafai ai ona e ulaula i soʻoga i le va o le tagata tapata. E faʻafaigofie ai ona faʻatino, ma faʻalelei atili. O se mea taua-lua-itu e masani ona faʻaaoga o loʻo faʻaaoga mo le taotoga. Na te moemiti ia na o le pito o lea, ae e faamautu foi le fusi o mea i le fola.

Malulu le fiafia o Linoleuma

Sauniuniga o sima fola i lalo o le linoleum: faatonuga

Sima fola faʻatulagaina fuafuaga ma masini susu.

Tele taimi uma, o le metotia o le malulu o le toto o loʻo faʻaaogaina mo le lalagaina o Linoleum, I.e. Saosaoa pito i totonu ma le lautele lautele. Lea e mafai ai ona e faia ni auala toetoe a le mafai. O le mea faʻapena e manatu o le sili ona lelei mo nofoaga laiti, o le nofoaga o loʻo oʻo atu i le 20 ².

O le faʻagasologa o le luluina o le linoleum pe a taoto i luga o le sima o loʻo mulimuli mai:

  1. Muamua manaʻomia le tapenaga o feusuaiga i lalo o linouum. Ile iuga, o le ogaumu tuai ua ave ese, ua faatinoina le gatamea.
  2. O le mea e sili ona faʻatulagaina o loʻo faaputuputu i luga o le fola. A faʻaaoga se mea manifinifi, ona le aofia ai lea o le tulaga.
  3. Linosum Jokes o loʻo faʻaalia ai le faʻaaogaina o le valiina vali, a o le mea e faʻapipiʻi ai i luga. Ina ua maeʻa le sili, e tatau ona e tipiina le lipine i luga o le faʻatasi ma se maʻa mataina, e aunoa ma le faʻaleagaina o le lipo. O le nila o se faagaau ma le faʻapipiʻiina o le aofia ai o loʻo faʻalauiloaina i le iʻuga, pe a maeʻa le palu o loʻo sologa lelei i totonu o le tipi. O le paipa e sili atu ona oso i luga o le umi atoa o le tipi.
  4. Ma le isi, o le tumutumu o pito ina ia mafai e le lua ona fasi. O le kulimi moni e faʻateʻaina pito o le malosi, lea, pe a uma ona faʻaʻaisa, fausia se monolithic tating.
  5. Fai e le masani ai ona faʻaaoga le liliuga o linouum, o le taimi o le manava e matua ese foʻi. O lea, e manaʻomia le vaʻai i le fautuaga a le gaosi oloa. O le Scotch e faamama i luga o le tele o le taimi e fautuaina ai e le faatonu faatonuga, e le mafai ona faia muamua.
  6. Mo le atoa o le loto, o se tulafono, toetoe lava o le aso malolo. Ona aveese lea o le tala faapipii, o le pro lonalits o loʻo tuʻuina atu e tapuni le aua i le va o le fogafale i le fogaufu.

Mataupu i luga o le autu: O le faapaologa i Khrushchevka fai ia te oe lava: Laasaga-i-laasaga faatonuga

Mo le le mautonu linoleum, e mafai ai e folaʻu ona faʻaaoga, e aofia ai ma le sima. Ae o le i amataina le galuega i le togi o inisiua i luga o le vaʻalele, e manaʻomia le faia o se seti o gaioiga e saunia ai le faʻavae. Mo le sima fola, o se taʻaloga faigofie e faia, e masani ona manaʻomia le ogatasi ma faʻapipiʻi o se faʻapitoa vaega, o loʻo faʻalautele le ola o le lipo o ia lava.

Faitau atili