E maeu le faʻatumuina o le fola ma le sima i le fale poʻo le fale mautotogi (vitio)

Anonim

Ina ia tutusa le faʻavae, o le faʻatumuina o le fola sima e masani ona faʻaaogaina. I lenei metotia, e mafai ona e maua se mafolafola luga e aunoa ma ni faaletonu. A maeʻa ona faʻamamaina, o le faʻavae e lelei mo soʻo se ituaiga fola o faʻamaeʻaina, faʻataʻitaʻiga, e faʻavasega ai taʻamilosaga, laumei, kapeta, kapeta.

E maeu le faʻatumuina o le fola ma le sima i le fale poʻo le fale mautotogi (vitio)

Mai luga o le susu, e mafai ona faia le vevela o le faʻaʻaisa e faʻaaoga ai mea: clamzit, o le sili atu, o le polyyyrene fāla (orlyhane)

Le faʻatumuina o le fola ma sima, e tatau ona e faʻaaogaina ni meafaigaluega faigofie ma mea e fai:

  • sima fefiloi i le aofaiga fuafuaina;
  • Tulafono;
  • fale malo;
  • Malosi mo le u 'auaiga, suo;
  • Faafaofaufauga Mafaufauga;
  • Nila speller.

O le faʻagasologa o le faʻatumuina o le fola i le sima e le o faigata, o le mea autu e saʻo ma tuʻu i luga le paluga i luga o le ata faʻavae, pe a tuua e matutu atoa.

Fuafuaina o le zero faailoga ma faavae

E maeu le faʻatumuina o le fola ma le sima i le fale poʻo le fale mautotogi (vitio)

Polokalame o le faʻatulagaga o le tulaga o le tino sima.

Le faʻatumuina o le fola ma se sima faʻapipiʻi, e manaʻomia le amataina o le muamua o le zero, i.e. Fuafua le maualuga maualuga lea e faʻatino ai le fogafale i le lumanaʻi. Sa faʻaaogaina mo lenei Chop Corrd, o le penitala, faigofie penitala, uʻamea laina. Ina ia iloa le leai o le leai, e tatau ona e muamua maua le maualuga maualuga, faʻatasi ai ma le fesoasoani o lisi o lisi mea faigaluega mai i ai i le pertipter e faʻaalu ai le laina. Ina ia faigofie ona fai, i tulimanu o le potu, e fautuaina ai le sikoa o fao, faaloaloa mai se vaega manifinifi i le va o latou.

A faʻatino le faʻatumu, e manaʻomia le tuʻuina atu o se vaega o le totoina o mea, ma o nisi tulaga e feʻenola. O lenei mea na faia ina ia puipuia le faavae i le le talitonuina mai le tele o le susu, mafanafana ma mafanafana.

I le avea ai o se mea toto, o se ata faʻapitoa faʻapitoa poʻo le polythylene ata o loʻo faʻaaogaina, o loʻo punou ma le faʻapipiʻi i le 20 cm.

E maeu le faʻatumuina o le fola ma le sima i le fale poʻo le fale mautotogi (vitio)

Polokalame o fola o fola o sima.

O tausuaga ua faataʻitaʻiina i le fausiaina o scotch. I tafatafa o puipui, le faʻaaogaina o mea e 20 e tatau ona faunai e 8 ai le cm, atoa uma lona umi ina ua uma ona faʻaseʻe le tumu. O le faʻasesega mo le fola e sili ona faigata, ia mafai ona faʻamaonia atoatoa o ia mo se galuega o le faʻalauteleina o le polystyrene, lea e talafeagai uma uiga. E faʻasau ai i se auala e leai ai se avanoa, o taga a le ea, o isi fasi pepa e manaʻomia.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea e ufiufi le fola i totonu o le faletaavale mai le sima

Faamalosia le faavae o le faavae

Soʻo se gaioiga faʻapipiʻi e aofia ai faamalosia o le faia o le malosi o le malosi, tumau, faʻatuatuaina, o le mafai ona faʻaosofia lava lava mamafa mamafa tetele.

Ina ia faia le faamalosia, e manaʻomia le faʻaaogaina o mea faapena:

  • Uamea pe palasitika sesi, e ono eseese le sela tele;
  • ulded mesh faia o le uʻamea faʻamalosia ma sela i le 100x100x5 mm;
  • Faavaa na faia o uʻamea toʻotoʻo, o loʻo fetaui lelei ma le faʻaaogaina o le uaea o le lalagaina. O le lapoa o le lapotopoto e mafai ona 8-18 mm.

O le filifiliga o mea e fuafua i ai le mafiafia o le faatumuga, o E avega e fuafuaina i le lumanai. Mo feusuaʻiga i se fale mautotogi poʻo se fale tumaʻoti, ua lava le faʻaaogaina o se palasitika faʻapitoa poʻo uamea grid. O sea faʻamalologa e le mafai ona tuʻuina i luga o le ata faʻavae, aua e le faia ana galuega. O le grisdi e tatau ona i ai i le maualuga o le tusa o le 2-3 cm, aua o loʻo faʻaaogaina lea tulaga.

Faapipiiina o Maykov

E maeu le faʻatumuina o le fola ma le sima i le fale poʻo le fale mautotogi (vitio)

O le ata o le Deformization Seam Crerete eli.

Ina ia sologa lelei le faʻafefeteina o se siʻosiʻomaga, e tatau ona e faia le tele o galuega e sauniuni ai sauniuni, lea e mafai ona faʻaleagaina tele le faʻatumu. E mafai ona e faʻaogaina mea eseese, e aofia ai ma paipa laʻau, o laupapa laupapa e avea ma sulufaʻiga o sulu. E masani lava, o se fofo sima o loʻo faʻaogaina mo lenei mea, e tuʻufua i ni vaega laiti. Ua uma ona iai ni mea e saunia ai-faia ni uʻamea faʻapitoa e mafai ona faʻatauina i soʻo se faleoloa fale.

Muamua e tatau ona e makaina, i.e. Faasalalau le nofoaga i luga o vaega, le umi o le 1.5-2 m. Ina ua mavae, o le laina uʻamea ma uʻamea, o loʻo faʻapipiʻiina mai le laina, o le a faʻapipiʻiina le koluma i le fofo. A faʻapipiʻiina le taʻiala, e taua le mautinoa o latou pito i luga e matua saʻo lava i le zero tulaga, i lenei tulaga o le faʻatumuina o le foloa, o le a lamolemole i luga o le fusi.

O taiala latou lava e fautuaina ia e muai faʻaloaloa ma le suauu ina ia maeʻa ai le paluga, e faigofie ona aveesea. O na vaega e umiaina o kata, latou te faʻaaogaina i le mea e mafai ai ona faʻatumu le potu atoa i le taimi e tasi. O le faʻaaogaina o lenei metotia faʻatagaina oe e faigofie ma vave ona faia le galuega i se tamaʻi potu.

Tusitusiga i luga o le autu: Delll Box ma ou lava lima

Vailaau sima

Ina ia saunia se fofo sima, o se maʻi ua maeʻa faʻamamaina e mafai ona faʻaaogaina, ae mafai ona e kukaina ma ou lava lima. O lenei toega o loʻo faia na o le fesoasoani a le sifi o le sifi, malosi, e le mafai lava le mafai ona ola.

GALUEGA GALUEGA GALUEGA:

E maeu le faʻatumuina o le fola ma le sima i le fale poʻo le fale mautotogi (vitio)

Faapipiiina polokalame metakkov

  1. 2 Faʻaeʻe le pakete o le perlite i le sikafu o le sifi, pe a maeʻa le 10 lita o le vai mama.
  2. O le sima sima ma le fefiloi, a o e iai ni faaitiitia i le tele o le pelite.
  3. O le paluga o loo faʻaosoina lelei, pe a maeʻa le isi 10 o le isi 10 o le oneone, 2 lita o vai mama ua faaopoopo. O le fofo e oso aʻe seia amata ona faasee ina ua uma le malologa, ina ua maitauina le malologa e 10 minute, e le mafai ai ona faʻaopopo vai ile taimi nei.
  4. Ina ua maeʻa le 10 minute, o le faʻamalosiʻau o loʻo faʻaauau pea seia oʻo ina faʻatumuina le fofo mo le fola o loʻo palasitika ma toniga. Ina ia saunia sea paluga, maualuga-tulaga sili ona lelei condnds M400, 500 ua faaaogaina.

O Le Faatumu Taualumaga

E maeu le faʻatumuina o le fola ma le sima i le fale poʻo le fale mautotogi (vitio)

Fola masini fuafuaga

O le faʻagasologa o le sologa lelei o le pipiʻi o le sima e le o le sili ona faigata. O le faʻatumuina o faʻatinoga mai le pito umi, na faʻasolosolo ona alualu i luma i luma, i le taimi e tasi, e manaʻomia le sasaa 1-2. A o le i amataina le faʻatumu, e manaʻomia le faapipiiina ose mea faʻapitoa faʻataʻamilomilo i le tulaga lautele, o le a foʻia ala fufupamu i puipui. O le a leaga ai le amio lelei o se sima o se sima, o le ai ai i le lumanaʻi mafua ai faʻafitauli faʻafitauli.

Suafa Lavea vave, pei o le palu e le mafai ona i totonu o le koneteina mo se taimi umi, pe a amata mago, i.e E le talafeagai mo le faaaogaina. O le fofo e sasaa i luga o le fola ma le mafiafia o le 10 cm, pe a uma lava ona tufatufa atu i luga. Ia mautinoa e faʻaaoga se vibrator e aveese ai le paʻu paʻu ma se fofo e faʻamaufaʻailoga. A leai ni pusa faʻaputuga, ona e manaʻomia loa lea ona faʻataʻitaʻi ma se sima lea uamea. O le faʻafefiloi ua puipuia mai e le tulafono, a o faʻaauau pea ona manaʻomia, taofiofi i se tasi itu. A maeʻa se vaega o le fofo, e mafai ona e aveese le taʻiala, amata ona faʻatumuina le isi tulaga.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻaosofia le faʻamalama i totonu o le potu?

O le auala lenei e faʻatino ai le faʻatumu o le fogaeleele atoa, lea e tatau ona tuʻufua ai le matutu lelei. Atonu e tusa ma le masina, i le aso muamua ina ua maeʻa ona susu le lafu o le foloa. O lenei mea e faia ina ia mafai ai ona 'alofifi ai.

Aligning Tie

I le faʻagasologa o le faʻatumuina o le foloa, o le scred e le masani ona lamolemole, o lea e manaʻomia le faia o le tele o tulaga tulaga pe afai o le fola o chiteminim ua fuafuaina. O le faʻafitauli o le a le o le a le o se tulaga le mautonu o le tagata lava ia, pe a maeʻa ona faʻaaoga se faʻata o le faʻataʻoto o se faʻata. Ae o le a le mea e fai pe a fai o le sima sili ona masani o le sima? Ma i le taimi o le faʻatumuina manaʻomia e manaʻomia e oʻo atu ai i le faʻavaeina o le faʻavae. O le sipuni o sima sima lautele faasee i luga o se uumi malie. Roller spikes e iai se matua faʻamatalaina tele, i.e. O le paluga ua tufatufaina tonu e pei ona tatau ai. A maeʻa ona togafitia, le laufanua o le fola, ua tuua i le taimi o le faʻamamaina atoa, faʻailoaina mai e le gaosiga o le fofo, pe mo se vaitaimi 3 vaiaso.

Sima o lo o tuli e pei o tapenaga o le faavae. Mo faletaavale ma fale o le fale, fola sima ua vave ona faamamaina, ona e le masani ona masani le fausiaina o le foo. Ina ua faia se ata, e tatau ona totogi i le maualuga e maua ai le maualuga lelei, i le tele e mafai ai, na uma ona nana le faaletonu o le faavae o le faavae.

Faitau atili