Kako povećati svjetlinu LED svjetiljke

Anonim

Store je vrlo teško odlučiti o izboru LED svjetiljke, čini se da se sve razlikuje jedni s drugima, razlika je samo na vlasti iu vrsti tikvica. Ali, ovdje postoji značajka, jer možete pokupiti takvu tikvicu, s kojima možete povećati svjetlinu LED svjetiljke. Kako to ne bi zvučalo, ali bez mnogo truda možete učiniti da će vaša LED većati svjetlije. Međutim, postoje mnoge značajke, treba ih uzeti u obzir.

Kako povećati svjetlinu LED svjetiljke kod kuće

Prvo, ako imate diode u kukuruzu - ništa neće raditi s njom. Sjaje 360 ​​stupnjeva, a diode se nalaze oko perimetra. Osim toga, oni često nisu štitili, ni u kojem slučaju se ne mogu dotaknuti protiv njih golim rukama, odmah će razneseni. Odmah je vrijedno spomenuti da se za kineske LED svjetiljke takva metoda najčešće koristi.

Ali, sada ćemo razgovarati samo o onima koje je LED, čija moć može povećati.

Možete dodijeliti tri vrste tikvica:

  1. Mat od plastike.
  2. Prozirna plastika.
  3. Staklo, prozirno ili mat.

LED svjetline nedostaci

Tikvica uvijek djeluje kao zaštita za oči. Ako se može ukloniti, rezultat može biti žao. Ne preporučuje se to učiniti ako imate djecu, njihove oči bit će odmah osjetljive na ozbiljno opterećenje, a prije ili kasnije se vid pogoršava.

Naravno, odlučite se povećati svjetlinu LED svjetiljke ili ne. Ali, preporučujemo, ako je soba stambena - ne činiti to. To vrijedi i za urede.

Kada možete povećati LED napajanja

U sljedećim slučajevima možete jednostavno ukloniti tikvicu. Ali, okrenite svoju pažnju, vlaga ne bi trebala pasti na svjetiljku u ovom slučaju. Također pročitajte: Jazzway i Philips Usporedba svjetiljki.
  1. Svjetiljke koje su instalirane na ulazu. Možete sigurno dodati svjetlinu, osobito kada koristite kineske svjetiljke.
  2. U zatvorenim pločama, koje su prekrivene mat bojom.
  3. U otvorenom šamaru samo u ovom slučaju svjetlo treba biti usmjereno prema gore.
  4. U lusterima, svjetlucav vertikalno.

Imajte na umu ako instalirate svjetiljku u mat plaffeonu - gubite 40% svjetline, bolje je pucati.

Ishod

Kao primjer, uzeli smo tvrtku Philips i uklonili zaštitnu tikvicu iz njega, ovdje smo ispalili ove rezultate:

  • S tiknom - 500 lumena.
  • Bez lonaca - 689 lumena.

Članak na temu: Polaganje parketna ploča: Kako ga staviti sami, tehnologiju i video, kako staviti parket za ljepilo, instalacija je točna

Kao što možete vidjeti, rezultat nije ni lica, snaga se povećala za 27%. Ako je takva svjetiljka instalirana u nerezidentnoj sobi - ovo je izvrsno rješenje.

Savjet, možete kupiti jeftinu svjetiljku i ukloniti tikvicu iz njega, tako da dobijete dobru svjetlinu po niskom cijenu.

Čitaj više