Kutni bach WC

Anonim

Kutni bach WC

Mnogi vlasnici malih toaleta ili kombiniranu kupaonicu shvaćaju da je za praktičnost i stvaranje prostora, potrebno je odabrati kompaktne stavke. WC s kutnim spremnikom pomoći će povećati slobodan prostor, kao i dati unutrašnjosti prostora originalnosti.

Kutni bach WC

prednosti

  • Glavna prednost kutnog WC-a je kompaktnost ovog tema. Potrebno je samo jedan od kutova sobe i tako, pruža mjesto za ugradnju ljuske, bide ili perilicu rublja.
  • Izvorni dizajn takvog toaleta je veličanstvena dodatak modernom interijeru.
  • Visori kutne toalete su u velikoj potražnji zbog ekonomskog protoka vode i držeći neugodni miris.
  • Zdjela ploča izbjegava prskanje vode tijekom šljiva.

Kutni bach WC

Kutni bach WC

Minusi

WC s kutnim spremnikom gotovo nema nedostataka. Jedini minus nalaze se pločasti toaleti, jer zbog oblika, voda ostaje na polici i s vremenom se formira porez. Taj se problem može lako riješiti ako nakon svake uporabe toaletne posude očistite policu s šipkom.

Kutni bach WC

Dimenzije

Toaleti ovog tipa namijenjeni su za podnu instalaciju, tako da se uzimaju u obzir tri pokazatelja - visina, širina i dubina. U prosjeku, visina kutnog wc-a je od 75 do 85 cm. Standardna dubina ima slične dimenzije s visinom, u rasponu od 70 do 75 cm. Širina toaletne posude je znatno manja od visine i dubine i doseže od 40 do 45 cm.

Kutni bach WC

Kutni bach WC

Vrlo važan indikator pri odabiru WC-a je njegova težina. Iz nekog razloga, mnogi vjeruju da mali toalet s malim veličinama malo teži. Ali ovo mišljenje je pogrešno. Naravno, trokutasti oblik pomaže u uštedu prostora, ali se ne odnosi na masu proizvoda. Modeli ove vrste WC školjka imaju standardnu ​​težinu, koja varira od 35 do 50 kg. Ponekad čak i nailazi na toaletnu zdjelu s kutnim spremnikom, koji teži 60 kg.

Članak o toj temi: Nekoliko mogućnosti za uklanjanje ruba poda iz iverice

Kutni bach WC

Pogleda

WC s kutnim spremnikom nema mnogo izmjena, budući da njegov dizajn sprječava to, ali još uvijek kupci mogu odabrati ovaj vodovodni proizvod, vođeni nekoliko parametara.

Svi modeli ove vrste Unitiaze podijeljeni su u dvije skupine: s sjedalima i bez njih. Prva skupina je skuplja. Prilikom odabira zdjele sjedalom s boljim rješenjem (zahvaljujući higijeni i snazi) je Duroplast sjedalo s mikrolizacijom.

Kutni bach WC

Kutni bach WC

WC školjke s kutnim spremnikom mogu imati drugačiji smještaj za komunikacije. Modele možete kupiti s klasičnom donjem spoju ili tražiti proizvode s bočnim spojevima. WC ovog tipa instaliran je samo u kutu, tako da će donji eyeliner biti prikladniji.

Kutni bach WC

Savjeti za odabir

Prilikom odabira toaletne posude s kutnim spremnikom, trebate obratiti pozornost na takve parametre:

  • Proizvod visoke kvalitete;
  • prisutnost raznovrsne veze uređaja za vodu i kanalizaciju;
  • pristupačne troškove proizvoda;
  • Ugled proizvođača.

Kutni bach WC

Kutni bach WC

Glavna prednost kutne toaletne posude je kompaktna dimenzija, tako da prije njegovog izbora potrebno je izmjeriti prostor za kupaonicu, potrebno je razmisliti o najboljem povezivanju komunikacija, kao i instalaciji proizvoda. Hoteli bi trebali biti odabrani, ovisno o položaju komunikacija u kupaonici: u vodovodnom uređaju, ulaz protoka vode može biti smješten ispod, desno ili lijevo.

Kutni bach WC

Kupci uvijek odabiru WC školjke od poznatih proizvođača koji uživaju u zasluženoj popularnosti. Vrijedno se prisjeti da je toalet kupljen za dugotrajnu uporabu, tako da ne vrijedi uštedjeti na njemu.

Kutni bach WC

Kutni bach WC

Kutni bach WC

Najbolji proizvođači, cijene i modeli

Danas mnogi proizvođači nude visokokvalitetne, elegantne i praktične toalete s kutnim spremnikom na ruskom tržištu.

Među europskim proizvođačima sanitarne opreme je istaknuti Jacob Delafon (Francuska), Geberit (Švicarska), Hatria (Italija), GROHE i DURAVIT (Njemačka). Oni se specijaliziraju za proizvodnju skraćenih i izduženih modela. Među predstavljenim rasponom, modeli s elektroničkim šljivima i mikrolizama koriste se u velikoj potražnji, iako su skuplji.

Članak o temi: Koji su lusteri u modi 2019

Kutni bach WC

Kutni bach WC

Najskuplji brand toaletne posude je američka tvrtka idealan standard i švicarski proizvođač laufen. Oni čine vodovod proizvoda u klasičnom i avangardnom stilu.

Kutni bach WC

Originalnost japanskih tvrtki kao što je Toto i Sumato postala je originalnost. Oni se fokusiraju na elektroniku, opremite WC WC s vodom, glazbenom pratnjom, itd., Oni su njihovi proizvodi skuplji, tako da kupuju mnogo manje.

Kutni bach WC

Različite rješenja boja i oblici WC školjka s kutnim spremnikom, svaki kupac može stvoriti jedinstveni dizajn interijera.

U osnovi, proizvođači se koriste u proizvodnji unitusove bijele faience. Naravno, bijeli vodovod se skladno kombinira sa laganim tonovima, ali ako tamne nijanse dominiraju u unutrašnjosti, bijela boja može stvoriti nesklad, iako će ova tehnika pomoći u stvaranju igre kontrasta.

Kutni bach WC

Dizajneri savjetuju da pokrenu popravke od odabira toaletne posude, a zatim odbijaju od boje prilikom odabira kupke ili umivaonika. Mnogi proizvođači nude stilski obojene toalete koji će dati interijeru sobe jedinstvenosti. Dakle, talijanski robni stil Lux, ruska tvrtka "Kirovskaya keramika" i "Oscol keramika" i neki kineski proizvođači specijaliziraju se za proizvodnju obojenih toaleta, ali među rasponu modeliranja modela s kutnim spremnikom vrlo malo. Da biste stvorili unutrašnjost u stilu high-tech ili techno, polirani čelični toaleti su prikladni, koji pruža dobro poznati švedski brand IFO.

Kutni bach WC

Kutni bach WC

Kutni bach WC

Cijene za kutne toalete su vrlo različite. Oni ovise o brandu, materijalu, bojama i oblicima. Uglavnom, zahod s kutnim spremnikom može se kupiti od 6 tisuća do 30 tisuća rubalja. Na primjer, kutni toalet s francuskog branda Jacob Delafon koštat će 22 tisuće rubalja, jer tvrtka koristi samo visokokvalitetne materijale. I njemački proizvođač idealne apartmani nudi za kupnju sličnog modela za 30 tisuća rubalja. Opcija proračuna je WC s kutnim spremnikom iz Vitra. U samo 10 tisuća rubalja možete kupiti proizvod od visokokvalitetne faience i prekrasnim dizajnom.

Članak o toj temi: Optimalna visina ograde balkona

Kutni bach WC

Kutni bach WC

Instalacija i instalacija

Obično su sve komunikacije u kupaonicama i kupaonicama smještene u središtu zida, tako da instalacija kutne toaleta ima neke poteškoće.

Kutni bach WC

Potrebno je prikriti sve cijevi kako bi stvorio atraktivan interijer. Prvo, treba napraviti dekorativne kutije, što se može sakriti ispod pločica i u zidu i ispod poda.

Kutni bach WC

Kutni bach WC

Za spajanje kanalizacije morat ćete koristiti dodatne prstenove, kao i umetak. Bez posebnih vještina nemoguće je to učiniti. Bolje je pozvati iskusnog vodovoda za ovaj rad. Stručnjak će pomoći u odabiru optimalnog modela kutnog WC-a za vašu kupaonicu, s obzirom na sve nijanse instalacije.

Kutni bach WC

Kutni bach WC

Recenzije

Toaleti s kutnim spremnikom već su ocijenili mnoge korisnike koji su pronašli i pozitivne i negativne bodove. Glavna prednost kutnog modela je ušteda prostora i uredni izgled. Mnogi kao dodatne mogućnosti skupih modela (ugrađeni bidei, mikrolifi dizanja poklopca, itd.).

Kutni bach WC

Kutni bach WC

Neki se korisnici žale na monotoniju rješenja boja. Trebalo bi biti pričvršćen na maksimalni napor kako bi se pronašla izvorna boja kutnog wc-a. Nemojte objesiti ormarić iznad toaleta zbog neugodnosti u otvaranju i teško pristupiti šljivama. Optimalna opcija će biti šarke s trokutastim policama. Instalacija kutne toaleta se ne preporučuje da to učinite sami, bolje je nazvati stručnjaka.

Kutni bach WC

Čitaj više