Svojstva i tehnologije za primjenu kit Coroedea

Anonim

Slušajući prvi put o kitu koroeda, ne stvara se ne vrlo ugodan dojam. Međutim, nije potrebno preuranjeno. Ubacivanje shpalkera je da je crtež nakon njegove primjene nevjerojatno sličan uzoru koji ostavlja bušotinu na drvu. Zapravo, široko se koristi u vanjskom i unutarnjem radu. Činjenica da ovaj materijal predstavlja i kako ga primijeniti na zidove, ja ću reći dalje u članku.

Gdje se primjenjuje

Čoveznica Coroede je mješavina kompozitne žbuke i granule mineralnih mrvica ili mramora. Granule su različite veličine, ali njihove granice kreću se od 0,1 do 3, 5 mm. Postoje dvije vrste lopata croroeda. Akril - za prodaju u gotovom obliku i odmah spreman za primjenu. Gipsa - mješavina suhih komponenti koje treba kuhati.

Svojstva i tehnologije za primjenu kit Coroedea

Spatlewing ima povećanje težine:

  • Sastoji se od materijala iz prirodnih komponenti, stoga se odlikuje snagom i ljubaznošću okoliša.
  • Smjesa je munja. Ova prednost osigurava mineralni punilo, što znači da neće biti dodatnog opterećenja na zgradu.
  • Vrijeme Stabilnost: mješavina savršeno prenosi vremenske kapi. Nećete biti strašni vrući dani, dugi tuš i vojske.
  • Pod utjecajem sunčeve svjetlosti ne gubi svjetlinu.
  • Materijalni vatrostalni.

Svojstva i tehnologije za primjenu kit Coroedea

  • Njega ne uzrokuje poteškoće: može se sigurno isperiti vodom s deterdžentom (mala količina);
  • Ne izgleda gljivica i plijesni;
  • Coroede ima mnogo varijacija boja. Dakle, odaberite boju koja vam je potrebna neće biti uopće teško;
  • Materijal je izuzetno teško oštetiti;
  • Runkelovka Coroed je primjer pristupačnog i jeftin materijal.

No, kao i svi materijal, Shtalavka ima svoj nedostatak: gotovo je nemoguće vratiti bivši izgled s jakim mehaničkim oštećenjem.

Gdje mogu primijeniti SCPLOTOVKA KORAED? Kao što je već navedeno, spektar primjene je širok: fasade i unutar kuće. Ali važno je da se Sheplanke primjenjuje na one materijale s kojima ima dobar stisak. Može biti cigla, gipsboard, kamen ili beton. Ali staklo ili željezo nije prikladno - jednostavno se neće zadržati. Možete ga primijeniti u kući i na zidovima i stropu, stvarajući samu dekorativni uzorak.

Članak o temi: duše u zemlji vlastitih ruku: briga o sebi na terenu (35 fotografija)

Svojstva i tehnologije za primjenu kit Coroedea

Primjena

Za početak, želim reći da je tehnologija primjene shplanki koroed nije komplicirana, pa nakon čitanja mog članka možete lako implementirati svu namjernu rad.

Dakle, prije nego počnete raditi, morate odabrati željenu smjesu. Kada kupujete, obratite pažnju na vrstu kita i njegovog žita. Suha mješavina odmah će ići na posao, ali je, odnosno, skuplje. Ali mješavina koja zahtijeva kuhanje je malo jeftinije. Međutim, treba imati na umu da pravilno pripremljena gipsa Shlatovka nikada neće ustupiti način akrila. Recept za kuhanje može se naći na paketu. Zrnata je još jedna važna karakteristika. Dubina i širina žljebova, koja će postaviti željeni crtež ovisi o tome. Ovdje obratite pozornost na potrošnju materijala, ovisi o veličini granula. Ispada da potrošnja smjese s granulama 2.5 će biti manja od 3,5.

Alati potrebni u radu:

  • sama smjesu;
  • kanta;
  • bušilica;
  • skup spatula;
  • Plastična pločica.

Prvo pripremite radnu površinu. Očistimo ga od prljavštine i prašine, od ulja i kalupa. Zatim se poravnajte: ispunite sve pukotine i rupe s kitom. Sljedeća faza je primjena boje-tla. Pružit će dobru spojku. Važno je da je bila ista boja kao i dvostruki izabran. A pri radu s vanjskim površinama, nije potrebno primitivno.

Pripremam smjesu. Ako se koristi uobičajena suha smjesa, tada opća pravila za njegovu pripremu:

  • Temperatura vode mora biti 150-200;
  • Dodajte kit u vodu, ne obrnuto!
  • Uz pomoć mlaznice - mikser na bušilici miješa smjesu;
  • Pričekajte nekoliko minuta, a zatim promijenite više.

Svojstva i tehnologije za primjenu kit Coroedea

Tehnologija primjene nije komplicirana. Trebat će vam komad, uz njegovu pomoć, Shplanke se distribuira preko površine. Potrebno je organizirati granicu pod kutom od 600. Zrno spremnika odrediti debljinu sloja koji se primjenjuje na zid. Crtež se formira samo nakon što mješavina ne može griješiti gratel. Uzorci mogu biti horizontalni, vertikalni ili kružni. Sve ovisi o vašim idejama. Treba pamtiti da se posao mora obaviti u isto vrijeme bez prekida. Pomaknuće površine će biti od 1 do 3 dana.

Članak o temi: Univerzalni i posebni polimer kit za popravak kod kuće i automobila

Dakle, upoznali ste se s nekretninama i tehnologijom primjene shpialki koroad. Nakon obavljanja uputa bit ćete ugodno iznenađeni rezultata. Nadam se da je moj članak pomogao da ostvarite svoje ideje u životu!

Video "gipsa Coroede - naučite se primijeniti"

Video snimke koji prikazuju tehniku ​​samo-primjene "Coroed" žbuke s crtežom "okomitom kišom".

Čitaj više