Kako napraviti cvijeće od organske zavjese

Anonim

Zavjese, budući da je svijetao i važan element unutrašnjosti, neko vrijeme ne može se ne smijati ne privući vaš izgled, kao što je bilo prije nekog vremena. Ali ne biste trebali požuriti kupiti nešto novo, možete pokušati transformirati ono što je dostupno. Na primjer, uz pomoć boja iz organizacije, koja neće biti teško napraviti sebe. O načinima njihove proizvodnje za dekor zavjese ćete naučiti.

Kako napraviti cvijeće od organske zavjese

Cvjetovi organa

O materijalu

Organa je jednostavna, zrak i lijepa tkanina, koja se široko koristi u dizajnu interijera, šivanje vjenčanih haljina i pribora, stvarajući razne ukrasne elemente. Pogledajte fotografiju kako biste bili sigurni što se lijepi cvijeće može stvoriti iz ovog materijala za zavjese. Samo na prvi pogled može se činiti da je sve teško. Nakon što pročitate dolje opisane upute, možete se uvjeriti na suprotno.

Kako napraviti cvijeće od organske zavjese

Metoda ljepila latica

Da biste stvorili takve dekorativne boje za zavjese, morate pripremiti materijale kao što su transparentni trajno ljepilo, škare, papir (karton), svijeća, svijetle kuglice i, naravno, sama organza.

  1. Izrežite iz papirnatih krugova ili cvijeće različitih promjera. Možete koristiti cirkulaciju ili cirkuliranje objekata kružnog oblika. Koliko trebate pripremiti takve elemente? Njihova količina ovisi o tome koliko je skupni proizvod koji želite dobiti.
  2. Primijenite praznine papira na tkaninu i opskrbu. Onda napravimo reznice na navedenim linijama i dobijemo uzorke s kojima ćemo nastaviti raditi.
  3. Sada se rubovi svakog obratka moraju rastopiti pomoću svijeće, čineći ga vrlo pažljivo tako da se latice ne čiste od visoke temperature. Ovisno o tome hoće li se unutarnji ili vanjski dio biti usmjeren, moguće je postići učinak "upletenog" unutar svakog obratka ili prema van.
  4. Sada uzimamo najveći radni komad, podmažite ga središtem s ljepilom i nanesite malo manji u promjeru latice. Uspon, opet podmažimo ljepilo i nanosimo još jedan radni komad itd.
  5. U sredini proizvoda pridajemo svijetlu kuglicu koja će sakriti ostatke ljepila i biti istovremeno svijetli dodatak.

Članak o temi: Black Dnevni boravak - 115 fotografija najboljih ideja u unutrašnjosti jednobojnog dnevnog boravka

Kako napraviti cvijeće od organske zavjese

Imajte na umu da ako vaši novčanice iz organske veze imaju izgled cvijeća, onda bi trebali biti zalijepljeni na takav način da latice ne nameću jedni druge, već samo u kontaktu jedni s drugima. Detaljnije, svi su se radovi opisani na videozapisu.

Metoda sastavljanja niti latica

Ovo je još jedan jednostavan način da se cvijeće iz organizacije za zavjese. Sljedeći materijali bit će potrebni za rad: sama tkanina je, svijeća, škare, niti, kuglice ili perle, ljepilo.

Kako napraviti cvijeće od organske zavjese

Izrežite od tkanine 8 kvadrata željene veličine, što ovisi o tome koliko ćete učiniti veliki cvijet. Zatim svaki kvadrat morate dodati dijagonalno i izrezati je na takav način da se ispadne latica. Svaki lilter iz organe pada preko svijeće kako bi napravio prekrasne rubove. Nakon svih tih manipulacija, uzimamo jednu laticu, dodamo ga dijagonalno, treperimo rubove šavova "naprijed igle", zategnuti smo i fiksirani (kao na fotografiji).

Kako napraviti cvijeće od organske zavjese

Isto radimo i kod ostalih obradaka. Sada prikupljamo sve latice i pričvrstili ih u sredini pomoću niti tako da se cvijet ispao. U sredini, posadite kuglicu ili kuglice pomoću ljepila za ove svrhe.

Kako napraviti cvijeće od organske zavjese

Evo takve načine na koje možete napraviti cvijeće od organske zavjese s vlastitim rukama. Oni mogu biti najrazličitiji i veličine i boje (vidi fotografiju). Najvažnije je da se kombiniraju s glavnim materijalom koji uređuje prozor. Pa, moguće je koristiti ih za ukras pickups, lambrequina, pa čak i zavjese. Sve ovisi o vašem ukusu i fantaziji.

Kako napraviti cvijeće od organske zavjese

Čitaj više