PUFAS pozadina ljepilo, ukupni pregled

Anonim

Danas, pozadinski ljepilo nije oskudan proizvod, ne mora ga sami kuhati, prodaje se u svim građevinarnicama. Raspon ovisi o veličini trgovine, ali obično 3-4 brandova su uvijek dostupne za odabir.

PUFAS pozadina ljepilo, ukupni pregled

Staklena serija za staklene izbore i pozadina slika na Flizelin

Ljepilo za pozadine proizvode ruski, njemački, francuski, švedski i mnogi poduzeća drugih zemalja. Danas bismo željeli ostati na njemačkom brandu ljepila pufa. Ovaj ljepilo ne tako davno pojavljuje se na tržištu završnih materijala Ruske Federacije, ali već uživa zaslužene popularnost među profesionalnim radionicama završnog rada.

Ljepljivi pufa

Povijest PUFA-a podučavala je njezin početak u prošlom stoljeću. Tijekom tog vremena, kolosalni volumen iskustva u proizvodnji građevinskog materijala je akumuliran, što je svakako utjecalo na kvalitetu proizvoda.

Glavni adhezivni puffice izrađeni su od kvalitetnih sirovina. Svaki tehnološki proces proizvodnje je pod bliskoj kontroli stručnjaka.

PUFAS pozadina ljepilo, ukupni pregled

Logotip njemačke tvrtke

Takav temeljni njemački pristup u proizvodnji ljepila za pozadinu nije mogao dati rezultate, tako da je Hill ljepljivi PUFA-i jedan od najboljih u svom segmentu.

Dostojanstvo

Bez izričivanja, postavimo ključne prednosti Hillck ljepila od strane PUFA.

Ljepilo se smiješi u svijetloj kartonskoj ambalaži, koja nužno predstavlja sastav ljepila i uputa za njegovu uporabu, u kojoj je očito napisana priprema.

Kada se miješa, PUFAS Ljepilo bilo koje marke je lako otopljeno u vodi, ne čini ugrušce i kvržice, odmah tvore homogeni sastav.

Tijekom lijepljenja i nakon sušenja, PUFAS ne ostavlja nikakve razvod ili mrlje na platnu platnu. Boja unutarnjeg sloja tapeta ostaje glatko kao što je bilo prije nanošenja adhezivnog sastava. Sam spreman bijeli ljepilo, ali nakon nanošenja na pozadinu, postaje transparentno.

Članak o toj temi: Kako izgleda sustav s rafinama?

PUFAS pozadina ljepilo, ukupni pregled

Posebno čisto ljepilo za okoliš

Moderna kvalitetna pozadina ljepila je teško zamisliti bez aditiva protiv plijesni, prirodno ljepljivi PUFA sadrže sve ove aditive.

Ljepilo uključuje PVA, kako bi se povećala čvrstoća kvačila površina, koja je također označena na paketu.

Kada držite tkaninu na zid, Pufas ljepilo odmah ga drži, ali vam omogućuje poravnavanje položaja, spojite crtež.

Ljepljive puffes relativno se rijetko nalazi u trgovinama, ali unatoč tome, ima prihvatljivu cijenu.

Rok za podizanje polica, kao što bi trebalo biti 5 godina i više, to nije granica za suhu smjesu.

PUFAS pozadina ljepilo, ukupni pregled

Elitno ljepilo za ekskluzivnu pozadinu

Kao i svi proizvodi visokokvalitetne, PUFAS ljepilo ima sve potrebne certifikate i dozvole za uporabu. Činjenica da se ove dozvole izdaju u Europskoj uniji dodaju povjerenje naffas.

Raspon

PUFAS linije pozadina adheziva uključuju nekoliko vrsta ljepljivih pripravaka, suhe i gotove, tekućine.

Sada POFAS objavljuje ljepilo pozadine:

  • Suhi prah napravljen od škroba, dizajniran za lijepljenje lagane pozadine (papir), pripravak je ojačan s modernim formulama;
  • Za teške pozadine (vinil, phlizelinov), ljepilo od metilceluloze, koji vam omogućuje da pojednostavite proces miješanja pozadine;
  • Za komplicirane pozadine stakloplastike, PUFAS brand proizvodi svoj sastav, koji je također primjenjiv na izbjeljivanje pozadine na loše pokrenutoj površini;
  • Tekući univerzalni adhezivni sastav, spreman za uporabu.

Osim toga, POFAS proizvodi prajmere, tekućine za uklanjanje pozadina zidova, ljepila u cijevi za košuljicu zglobova, ovi materijali pojednostavljuju cijeli tijek rada.

PUFAS pozadina ljepilo, ukupni pregled

Univerzalno ljepilo iz njemačkog branda

Wallpaping Pozadine na PUFAS ljepilo se ne razlikuju od rada s ljepilom drugog poduzeća, tako da nećemo obojiti cijelu vremensku tehnologiju ljepila za pozadinu, ali ćemo zaustaviti na recenzije na škriljcu.

Članak o toj temi: Princip rada termopara

Recenzije

Tijekom prodaje u trgovinama, mnoge zanimljive činjenice akumulirane su o radu s ovim ljepilom za pozadinu, želimo podijeliti mali uzorak najvažnijih točaka.

Pozitivan

Trošak PUFAS ljepila je usporediv s mnogim domaćim i uvezenim kolegama, ali u isto vrijeme kupujete njemački odgovarajući ljepilo.

Upute za rad s njim primjenjuju se na paket ljepila, a ne samo oslikane, već i nacrtane, što je vrlo prikladno u procesu lijepljenja. Pogledao i sve je odmah razumjelo.

PUFAS pozadina ljepilo, ukupni pregled

Obrazovani standardi EU-a, sastava njemačkog ljepila

Mnogi ljudi stvarno sviđaju činjenicu da se PUFAS ljepilo lako razvija. To ne čini kvržice i miješa se doslovno za nekoliko minuta.

Sastav nakon izlaganja je debela, vrlo je jednostavno primijeniti na pozadinu.

Vrlo rijetke pritužbe na kvalitetu prianjanja ljepila, jer savršeno drži krpom na zidu.

Negativan

Napominje se da na činjenici ljepila radi više nego preporuča na paketu. Možda više, to je zbog naše tendencije reosiguranja.

U gotovom obliku, skupno ljepilo se pohranjuje 1-2 dana, nakon čega gubi svoj ljepilni svojstva. Naravno, ova napomena odnosi se na razrijeđenu suho ljepilo.

PUFAS pozadina ljepilo, ukupni pregled

Njemački ljepilo s indikatorom za rad s vinilnim pozadinom

PUFAS ljepilo ima određeni miris, koji se ne može smatrati ugodnim, manifestira se u procesu primjene pripravka na pozadinu. Miris nije povezan sa svojim tehničkim karakteristikama, tako da ga nije potrebno uplašiti.

Ostale pritužbe o kvaliteti ljepila i rada još nisu otkrivene.

Koristeći pozadinu ljepilo pufa za rad na potresnim tapetama, svakako ste postavili dobar temelj za izvrstan rezultat.

Slični njemački ljepilo prema karakteristikama i cijeni je ljepilo ECON.

Članak o temi: Kako napraviti kuhinju drva vlastitim rukama

Čitaj više