8 Manatu mo Kerisimasi Decolies i Styor Styles: Force

Anonim

O le Tausaga Fou ua faʻalatalata mai, ma o le taimi lea e amata ai ona molia i se tala faʻasolopito o le Kerisimasi, atoa ai ma le fale. O le faʻaletausaga Tausaga Faʻaletupe o le a faʻatagaina e le gata i le fausiaina o se siosiomaga lelei, ae faʻamamafaina le matagofie ma tulaga ese o le potu. E mafai ona e teuteuina le fale mo aso malolo fou i auala eseese, e tele le tele o filifiliga eseese filifiliga. Lelei e faia le Tausaga Fou o le Tausaga Fou i se tulaga poʻo le faʻatau se mea muamua. Maoaʻe manatu, ae o se auala faʻapitoa e faʻamalosia e manaʻomia e maua ai se lagona lelei moni.

Faapitoa faaletulafono

A e le i tagata uma e iai le avanoa e faamanatu ai le Kerisimasi aso malolo i Farani, ae e mafai e tagata uma ona fai Farani. Ma ia tatou le taugofie le tau, ae e mafai ona e faʻamanatuina le Tausaga Fou i le sitaisaga o loʻo faʻamaonia. Tagata teuteu e teuteuina i le fale e le gata i moli eletise, ae e saunia e moligaaga masani. O le afi o se moligaʻo moni e foliga mai e le masani ai.

A o le i kukaina se fale poʻo se fale mautotogi i le sitaili o le faʻamaonia, o loʻo fautuaina e Farani e amata i latou. O le a faigata ona faia se tafaoga faamasani pe a le tutusa le lagona.

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou i le sitaili o faamaoniga

Teuteu le fale amata mai le faitotoa pito i luma. E masani ona faʻamaonia mea uma masani. O le Falani faitotoa i fafo atu o le Adorn Sprigs aai, faatumu o latou meataalo, cones ma lipine. O lala o le a aumaia se faamafanafanaga faapitoa.

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou i le sitaili o faamaoniga

Mai totonu, o le faitotoʻa faitotoa e teuteuina foʻi - masani ona faʻaaoga au vaitafe. I Lusia, ma Wuaths Masalo ai faigata, o lea e mafai foi ona e teuteuina le faitotoʻa ma lala i lala, asini pe fai ai se uo teine ​​a le ale. O tagata tolauapi ua fautuaina i le sitaili o le faʻamaonia e faʻaaoga na o mea masani.

O le Tausaga Fou a le Tausaga Fou

I nofoaga, o loʻo tusia e le au Farani. - O fuainumera ia mai le omea, maa po o fafie. E masani foi ona fai ai teuteuga o roses o roses.

Faʻamoe e faia oe lava mo le tausaga fou i le sitaili o faʻamaoniga

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou i le sitaili o le faamaonia

Garland mai roses i le sitaili o le faamaoniga

Lanterns i le sitaili o le faamaoniga

I lenei sitaili, lanu pupula ma maaturated spedes e le faaaogaina. O le ata lanu e feololo, o elemene uma ma teuteuga ua filifilia ma le faaeteete. Ole ata o le faʻamaonia o meataʻalo ma mea na te tuʻuina atu tutoatasi na faia mo tutoʻatasi mo totonu o le mamanu. O le faʻagasologa o le faia o se faigofie Kerisimasi laʻau mafai ona manaia, faʻapea foʻi ma faʻatupuina le uiga manaʻo.

Tausaga Fou i totonu o le faiga o le faamaonia

Fai ni mea fou o Kerisimasi oloa mai le tisu olo. O le mea autu o mea uma sa i le faʻatulagaina - o le a lava pea paga o meataʻalo. I luga o laulau ma faʻamalama faʻapitoa ua faʻapipiʻiina foʻi e togi i lima ma isi foi. E fautuaina le maua o ni mea tuai, ma tuʻu i luga o le potu faleʻale mea ma tuʻu i luga laulau ma faʻamalama o le faʻamalama, ina ia lelei lava ona manatua ma i latou.

Faʻafefea ona teuteu le sitaili o le faʻamaoniaina o le tausaga mo le tausaga fou

Le pito i lalo o totonu - moligao. E mafai ona faʻaoga ese uma ma i le faʻavae. Faʻatau ni laʻau fou ma fale fou, lea na latou tuu ai se moligaʻo.

Tausaga Fou Tausaga ma Moligao

Ona o nei tamai mea laiti ma e aliali mai o le sili ona pele i le tele o olive itt (e tatau ona e mauaina. Nei aganuu tu ma aga.

Nofoa mo le alatele

O loʻo iai foʻi se ata faʻapea o se nofoa puipuia. E faʻapipiʻiina i le alatele, ma e faia i laʻau masani o se malamalama paolo. E taua tele le faigofie o le nofoa pe a faigofie le nofoa tele e mafai ai, leai ni ata eseese. E faia i laupapa tuai, e mafai ona e alu ma sauni, o lea o le oloa e tatau ona vali i le paʻepaʻe poʻo isi moli lanu ma teisi.

O sea faleoloa o le a faʻatagaina ai oe e faʻaopoopo i totonu ma avea ma se sili atu le lelei o le tausaga fou faʻamaonia. Tuu i totonu o le auala savali ma fiafia i le lagona o le vevela o le vevela ma le manogi o Farani.

Faailoga e faamaonia

Faailoga Faailoga Faailoga

Faailoga Faailoga Faailoga

Faailoga Faailoga Faailoga

Tusitusiga ma pupuni i le potu o tamaiti

O le hostess maua mai le pini o le Tausaga Fou o le Tausaga Fou, napkins, laupapa laupapa. O nei mea uma e faʻatumuina ai le fale atoa ma se lagona o se vave aso malolo. E matua, e matua leaga lava e faʻafitauli mo le fale, ia i latou le latou lava faʻasolopito o loʻo i ai pe a le tatau ona malamalama lelei i tamaiti.

Mataupu e uiga i le autu: Faʻafefea ona teuteu le fale mo le tausaga fou: o aitia nei

O ie pupuni a le Tausaga Fou

Pupuni i le sitaili o tamaiti faamaonia

Ina ia faia se tausaga fou o le Tausaga Fou mai le masani ai tusitusiga, e mafai ona e talosaga cunnin metotia:

  • E mafai le faʻatinoina o pupuni masani ma meataʻalo Kerisimasi. Ave le faigofie ma le lanu polo ma taufetuli i luga o le manifinifi lipine mai le Atlas. Le isi, o lipine i soʻo se tasi o loʻo avanoa metotia e fuafua i luga o pupuni poʻo meaola. O nisi o meataalo o meata, ma se pupuni faigofie liliu i se tausaga fou fou. Tamaiti o le a faamalieina.

Faʻafefea ona teuteu pupuni mo le tausaga fou

  • O le isi taliaina - O le Tausaga Fou Tausaga e mafai ona faʻaaogaina. E masani lava, e le faateia lumefi, ae o loo iai le pisa iinei. O moli sili ona mafanafana o le a i luga o le pupuni, o le sili atu o le faʻapopoleina o le a iai. O le mea moni, o le isi tulaga e taua - o le a le vaaiga o ni auupega i tisipenisi, ma na o le faʻafefea ona tautau le garland. Afai o le ie puipui e manifinifi ma manino, o le ai ai o le tolu laina o moli ma se sili atu ai laasaga. E foliga mautinoa ma sili atu le matagofie nai lo le ufiufi atoa i moli.

Faʻafefea ona teuteu le pupuni mo le tausaga fou

E mai i ni tamaitusi e mafai ona e suʻiina le ituaiga o ato mo meataʻalo a tamaiti, o le Kerisimasi totini, totini, mata, manaia laupapa i luga o se laulau tusitusi.

O teuteuga o le Tausaga Fou mo lima o tamaiti

Valivali tane (Matai vasega)

I tagata o le Farani o loo i ai lava le tele o lanu. Ua totoina i puni, a e i le tausaga fou mo lanu faʻaoga faʻapitoa koneteina. O loʻo faʻatau atu i faleoloa ma ua uma ona faʻamaninoina mo lenei aso malolo. O nisi ituaiga taʻitaʻi o se teuteʻomata matagofie.

Agavaʻa mo lanu i le sitaili o faʻamaoniga

Agavaʻa mo lanu i le sitaili o faʻamaoniga

Vase mo fugalaʻau i le sitaili o faʻamaoniga

Kashpo mo fugalaʻau i le sitaili o le faʻamaonia

A faʻapea e le mafai ona faʻatau ni pou mo le tino, e tele lava manatu, Faʻafefea ona fai i ou lava lima. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se filifiliga sili ona lelei o se fuamoa atigilima:

1. Ave se atigi na o fuamoa fuamoa. E taua le fufuluina o le atigi mai le ata. O mea e foliga mai, ua maeʻa ona faʻamamaina ma faʻamamaina ma susu.

2. Le isi, fai se taʻaloga vali, kelu, pulu ma va vavau. O le atigi e mafai ona paʻepaʻe ma beige lanu. Afai e tatau, o mea e faigofie ona vali ai vali i soo se lanu manaomia.

3. O vaega o le tane o loʻo malamalama ma kelu, ma mai luga o luga o le atigi faʻapipiʻi (o loʻo faʻaalia i fafo). E taua le faapipiiina lelei o mea malie.

4. Avanoa i le va o vaega tetele o le atigi o le eleele pva. Ia o mea uma o loʻo tutupu ona faʻataunuʻuina mulimuli ane, o le oloa e ufiufi i vale.

Doror of Lawer Potts fuamoa atigi

Scandinavian style (vasega vasega)

E i ai tagata e alofa i Scandinavia. O se nofoaga lelei tele lenei. Mo le teuteuga i le Scandinavian sitaili e taua foi, taofiofi i lanu ma lanu, atoa foi ma mea masani. Afai e manaʻo le Farani i se feololo lanu gatut, aua o loʻo iai le umukuka, e mafai ai i mea uma, e mafai ai, e te inu paʻepaʻe. O ia i mea uma i totonu.

E masani lava, aua le tatau ona e vali vave pa tetele - Ua lava lea e fai ai le paʻepaʻe o pule. E faia lenei mea i le fesoasoani o mea teuteu teuteu elemene ma tamaitusi, o le a mafai ona tapunia le tele e mafai ai i le masani o lenei nofoaga.

Paʻepaʻe paʻu i le mumu ma ona faʻamalama. Gampic Gamma o le a faʻaopopoina se pupula ma le uluaʻi.

O le Tausaga Fou Tausaga i Scandinavian Style

O le Tausaga Fou Tausaga i Scandinavian Style

I soo se Scandinavia o loʻo nonofo o loʻo i ai ni mea moona ma mea teuteu. A aunoa ma i latou, o le a le moni lava. E foliga mai e sili ona lelei i luga o le auvae oloa. O manu sili ona taua e le o se tagata e fai. Ua latou i latou uma: I luga o le aluga, Prids, solomuli. O le a foliga manaia tele. O le igoa o tagata lava-igoa poʻo lona maualuga-tulaga lelei faʻaaloalo foliga foliga sili.

O loʻo i le Tausaga Fou mo le Scandinavian sitaili

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou i Scandinavian Side By-ia

Teuteuga faʻataʻitaʻiga mo le tausaga fou ma ou lava lima

Teuteuga mo le tausaga fou i Scandinavian style

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou e faia oe lava

O se uiga taʻutuʻu o moligaʻo o lo matou moligaʻo. E sili ona talafeagai i le Scandinaviad design. Ma le isi, o loʻo teuteuina le totonu o mea i totonu o ni mea o loʻo faʻaaogaina i le taumalulu, e mafai lava ona sao lava. Sese, Seates, faasee, Mittens - O mea uma o le a faia se Tausaga Fou Tausaga sili ona manaia ma sili ona lelei i le Scandinavia aso malolo.

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou e faia oe lava i Scandinavian style

Doror mo le tausaga fou i Scandinavian style

Decor moligao mo le tausaga fou ma ou lava lima

Teuteuga mo le tausaga fou faia oe lava

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou e faia oe lava

Ki ki

O le pule malosi o fafie. O le ata e tele mea e sili ona eseese laupapa, tu, tipi. Lelei o le a vaʻai i le maaaʻo mai le fafie masani. E oo lava i se pili faigofie mo le magala o le a fausiaina ai le siosiomaga talafeagai o le aso malolo. E mafai ona e teuteuina le fale mautotogi i le Scandinavia i totonu, o loʻo maua i le taumalulu vaomatua - e mafai ona avea ma patupatu, o lala ma le vao. Mai le vine e mafai ona fai se fetu Kerisimasi.

Tusitusiga i luga o le autu: muamua kesi teuteu mo le Tausaga Fou 2019 (MK +95 ata)

Fafie Keywords

O lenei la o le auala e mafai ai, faʻaaogaina, e faʻapena, o se fasi faigofie, fai se matagofie o le Tausaga Fou:

1. O le a ave le suavai o alak po o se isi fasi vaega o fafie. E manaʻomia foʻi le tapenaina o se taʻavale, o le faletalimalo-fao-fao ma le faʻaaogaina o tagata.

2. O se fasi fafie ua togafitia ma le faaeteete ma le oneone. Ona faʻaputuputu lea o pu i totonu, ona ufiufi ai lea a vanimonimo poʻo ni fuaiupu.

3. Laʻu Faʻamatalaga e faʻatatau i le puipui ma fai ni mea faʻapipiʻi mo le nanaina o le puipui. Faatasi ai ma le fesoasoani a se taʻavale, o pu i totonu o le puipui o loʻo galue ma latou aumaia le fale-fao-fao.

4. E toetoe lava o le fao atu o tagata e umiaina i le atoa ma e mafai ona e faʻaogaina lenei mea e tuʻuina atu.

Upu autu i scandinavian style faia-oe-oe lava

Le faʻaaogaina o se ki, e mafai ona e faʻaaogaina ni mea faʻapitoa. Afai e le mafai ona faʻaaoga se mea e faʻaaoga ai le paʻu o le oak poʻo lefulefu, fulufulu ma le faigofie o lala o loʻo faʻatali i luga o le laupapa laupapa laupapa.

O le ki ki mai lala e fai ai oe lava

O le lalagaina o roosters mo le umukuka

O le tausaga fou o le ai ai i lalo o oaus o le maile auro, a o le toʻatele na taofia faʻailoga o le tausaga talu ai. E mafai ona latou faʻamaonia muamua le umukuka pe fai ni teuteuga ma o latou lava lima faʻaaogaina se faigofie crochet. O roosters e le pei o le faife, ae o le fesoasoani e fatu ai se aso malolo moni.

Kolose mumu

Afai e iai le manaʻo, taimi ma mea, e mafai ona e fesoʻotaʻi i se ofu manaia. Mo le gaosiga, matou te manaʻomia ni filo - O le a matou faʻaaogaina le 'olo o le tagata papaʻe lanu paʻepaʻe, samasama ma le moli. O galuega uma ua faia i le Crochet numera 1. Manaʻomia foi se nila nila ma le sytheps. O le tala o le lalaga e faigofie tele ai ma e le mafai ona faʻafetaia e le au matitiva e mafai ona taulimaina, vaʻai se vasega auiliili i le vitio i lalo.

I luga o le vitio: Faʻafefea ona nonoa se rooster ma se crochet.

Zanterechia (Calla)

O le aga masani, o malo Scandinaviaviaviavian alofa fugalaau masani. E mafai ona latou le mautonu i se fale pe momono foi o le sili ona vaivai i totonu. Zantenchia (po o Calla) o se tasi o lanu e fiafia i ai i Scandinavia, e mafai ona faia ma ou lava lima mai le uo teine.

Mo lenei matai vasega o le a e manaʻomia:

  • Fomiraran (samasama ma paʻepaʻe lanu);
  • seleulu;
  • nifo;
  • Lamoliina;
  • Lanu samasama ma le pulumu;
  • lipine lanu meamata;
  • Glue ma le le fiafia.

Ina ia faia se fugalaʻau tutusa ma faʻalenatura, vaʻai i le sitepu-i-sitepu ata.

Calla mai Fominiran faia oe lava

I le sitaili o le Rustic (Master Vasega)

O le Dortor mo le Tausaga Fou i le Rustic Style o le a talafeagai ma okeni i totonu o le atunuʻu fale poʻo le atunuʻu. Ae i le tau o le itiiti o taumafaiga, o le a ia mafaia atoatoa i totonu ma o loʻo i totonu o le taulaga, ma faʻaopopo le siosiomaga o le vaomatua.

O le vaega o le sitaili o le gesttic i le faigofie ma natura teuteu elefane. O fafie iinei e mafai ona faʻaaogaina i ni itu eseese - ma lala manifinifi e talafeagai, ma e oʻo lava i ogalaau tetele. E mafai ona e faʻaogaina tamai kuka, laʻau o laʻau faʻatasi. Faigofie ona faʻaopopo le tuʻufaʻatasia ma le natura burlap ma twne. O mea uma o le a avea ma faavae o rusttic.

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou i le sitaili o Rusttic

Amata ona faia se aso malolo sili atu mai le faitotoa ulufale. Fai se Wreath o Pine po o le Spruce Warches ma teuteuina i se Bunny Burlap. E manaʻo i le sili atu o le faʻamuamua, ona tautau lea o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa. O le sosaiete e taulaʻi foi i ni totini.

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou i le sitaili o Rusttic

Sa tautau loa e le potu le Kerisimasi o le Kerisimasi - O le faʻapopole lea o le faʻamalama uila faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma tioata, teuteu i Kerisimasi meataʻalo. O le a matagofie pe a fai e te faia se faʻavaʻa mai tamai lala, e faʻatino i ni laʻau Kerisimasi, patupatu, Bowan Berries ma isi elemene e moni faʻasao.

Tusitusiga i luga o le autu: O a teuteuga e mafai ona faia i le Tausaga Fou: Manatu ma Matai vasega (73 ata)

O paranesi i le Au Paia

E le taugata le gestic e aunoa ma moligao ma moa. E mafai ona latou eseese ituaiga. O le Garland mai fetu e sili atu le faia i o latou lava lima faatasi ma tamaiti. O le filifiliga lelei o nila mai le burlap - faʻaopopo, e mafai ona e faʻaofoina malo. Pei o teuteuga, ave patupatu o 'ai, faʻauma ai aufana, o ofutino mai le tutusa burlap.

Garland of Burlap faia oe lava

O lenei fuafuaga e mo i latou o loʻo talisapaia o latou taimi - mo le pule, e oʻo lava i se potu tele e le manaʻomia le tele o taimi.

I luga o le vitio: O le Kerisimasi decoliction i le sitaili o richik faia oe lava.

Eco-Fou Tausaga (Master Vasega)

Eco e mafai ona siitia ai le lagona e ala i mea moni. Ua faʻaaogaina iinei o mea uma na foaʻiina e le natura - E mafai ona avea ma nati, fualaʻau, patu. I le Kerisimasi, o le a manaia tele le fuafuaina ma le lelei atoatoa i fua mago mago, cones.

Teuteuga i luga o le Kerisimasi laau na faia o le mago fua i o latou lava lima

O tagata mamanu na faʻamatalaina le teuteuina o le '' amo o pots ma paʻu ma vao, ani, fualaʻau. I Ekostyl, o se faailoga aua o le lotogatasi i le natura, o le a faʻatumuina nofoaga o le a afaina ai le ola maloloina. O le Eco-laʻau ma fua mago, fai ma o la lima, o le a foliga mai o le a foliga mai Muamua. Vaʻai i se faʻataʻitaʻiga o le vasega faʻatulagaina i le ata i lalo.

Kerisimasi laʻau mo le tausaga fou i le eco-faiga ma ou lava lima

O le Tausaga Fou Tausaga i le Eco-Style Do-IT - Oe Lava

O le Tausaga Fou Tausaga i le Eco-Style Do-IT - Oe Lava

Kerisimasi laau mo le tausaga fou i le eco-faiga

E le mafai ona manaʻomia foi le tele o taimi o le Eco o loʻo manaʻomia e faʻaaoga naʻo ni nai itula ma o se tulaga ese o le tausaga fou o loʻo sauni.

Totonu i le aupito rusia mataupu

O le Rusia-style aso malolo o lona uiga o le talafeagai i totonu. O tagata leoleo ua fautuaina le alu i fafo o potu teu oloa, e masani ona faʻaaoga a matou tinamatua mo se taimi umi. O le sili ona lelei teuteu o le a le o ni mea fou e le o ni mea fou, o ia mea masani a tagata Rusia ma mea. New Year i le mamanuina fou e mafai ona fausia luga o le faavae o tala fatu, e le tatau foi ona galo foi i tu ma aga a le malo.

O teuteuga o le Tausaga Fou i le Lusia Side

I le aso malolo o Rusia, e le afaina lava e aunoa ma ni au asū, palaika ma vodka. E taua le pikiina o ipu ma mea teuteu ma le marryoshka, suʻe tagata o tagata Samoa ma teuteu i latou i totonu o pauna.

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou i le sitaili

Marine teuteu

Nofo teuteu i mafuaaga tau tupe. O lea, fai le vai o nonofo ai ma le algae mai mea eseese, i luga o le laulau e mafai ona e fuafuaina ai atigilima ma maa. O se tasi o faʻamatalaga taua o le aso malolo o le toe faʻaleleia o tagata auai uma ma tagata asiasi i le sami. O le a matua malie lava. E mafai ona e saunia le tusitusiga mo tauvaga i le maota o le gataifale. O laulau a le Tausaga Fou e tatau foi ona mauoa foi i le vaivaloa ipu.

O le laulau Kerisimasi i le maota o le Marine

O le sami o le sami o lona uiga o le sami - Afai e susu susu i le taeao malaga i le sami, e mafai ona e faʻaaogaina lelei ma le tausaga fou. Mai le tele ma ni nai atigilaau, e mafai ona fai sau wreath wreath, Tofotofo poo le fetu i le Kerisimasi laau.

O le Tausaga Fou a le Tausaga Fou

O le Valaʻau Kerisimasi mo le tausaga fou e tatau ona teuteuina uma i meataʻalo i foliga o fetu maota, atigi ma le auvai i le lanumoana pe lanumoana gamma.

Manatu teuteuga o le Kerisimasi Kerisimasi mo le Tausaga Fou

Shebby Chiz teuteu

Shebbi chic o se mea taugata. I le Worth Whani, o tagata taʻitoʻatasi i lenei sitaili e sili atu ona sili atu le matagofie. O laau Kerisimasi o le Kerisimasi, o nai papa lanu mumu, mita mai polo, ma polo, lamepa, faleaiga na faia e faaulufale mai ai fafie,.

O le Kerisimasi o Kerisimasi i le sitaili o Shubbi Chic

O le Tausaga Fou a le Tausaga Fou

LOFT e le o iai se numera tele o vaega eseese. Lenei ma o mea uma e sili atu le sili ona matagofie ma lelei. Ae, e faʻaopopo atu ni nai tausaga fou a le Tausaga i le ituaiga o se mea e le tupu ai le Kerisimasi, o le fefe i o luta, o loʻo taofia se Kerisimasi. O le LAFO o se mea taugata ma faigofie, ma e tatau ona e pipii atu i nei tulafono i le faʻagasologa o teuteuga. O fale mautotogi poʻo ni fale na teuteuina i le LOFD Style o le a tuʻuina atu ai se totogi o se aso malolo mo se aiga tele.

Tausaga Fou i totonu o le LAFO sitaili

Vingege Kerisimasi laʻau teuteu ma o latou lava lima (2 vitio)

Eseese manatu (94 ata)

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Manatu o teuteuga i sitaili eseese

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Manatu o teuteuga i sitaili eseese

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Manatu o teuteuga i sitaili eseese

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Manatu o teuteuga i sitaili eseese

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Manatu o teuteuga i sitaili eseese

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Manatu o teuteuga i sitaili eseese

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Manatu o teuteuga i sitaili eseese

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Manatu o teuteuga i sitaili eseese

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Manatu o teuteuga i sitaili eseese

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Manatu o teuteuga i sitaili eseese

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Manatu o teuteuga i sitaili eseese

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Manatu o teuteuga i sitaili eseese

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Manatu o teuteuga i sitaili eseese

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Manatu o teuteuga i sitaili eseese

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Manatu o teuteuga i sitaili eseese

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Manatu o teuteuga i sitaili eseese

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Manatu o teuteuga i sitaili eseese

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Manatu o teuteuga i sitaili eseese

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Manatu o teuteuga i sitaili eseese

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Manatu o teuteuga i sitaili eseese

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Manatu o teuteuga i sitaili eseese

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Manatu o teuteuga i sitaili eseese

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Manatu o teuteuga i sitaili eseese

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Manatu o teuteuga i sitaili eseese

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Manatu o teuteuga i sitaili eseese

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Manatu o teuteuga i sitaili eseese

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Manatu o teuteuga i sitaili eseese

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Manatu o teuteuga i sitaili eseese

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Manatu o teuteuga i sitaili eseese

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Manatu o teuteuga i sitaili eseese

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Manatu o teuteuga i sitaili eseese

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Manatu o teuteuga i sitaili eseese

Faʻafefea ona teuteu le Kerisimasi laʻau i le Tausaga Fou 2019: Manatu ma fatufatu

Teuteuina lelei i le Kerisimasi laau ma o latou lava lima

O Bealls i luga o le Kerisimasi laau

Faʻafefea ona teuteu le laʻau Kerisimasi mo le 2019

Faʻafefea ona sili ona lelei se fale mo le tausaga fou: o loʻo iai nei manatu nei

Wreath o fafie mo le tausaga fou

Teuteuga fetu i luga o le puipui ma ou lima lima

Teuteuga i luga o le puipui mo le tausaga fou

Faitau atili