8 ideja za božićne dekoracije u različitim stilovima: kreativni dekor

Anonim

Nova godina brzo se približava, a vrijeme je da počnete naplatiti posebnim božićnim raspoloženjem, kao i ukrasiti unutrašnjost stana ili kod kuće. Poseban novogodišnji dekor omogućit će ne samo stvoriti pozitivnu atmosferu, već i naglasiti ljepotu i jedinstvenost sobe. Kuću možete ukrasiti za novogodišnje praznike na različite načine, postoji mnogo različitih opcija dizajna. Dobro je napraviti novogodišnje ukrase u određenom stilu ili kupiti nešto originalno. Masovne ideje, ali poseban pristup uređenju potreban je da bi se doista svečano raspoloženje.

Dekor provansa

Nisu svi imali priliku proslaviti božićne praznike u Francuskoj, ali svatko može napraviti malo Francuske kod kuće. I neka se klima ne promijeni, ali novu godinu možete proslaviti u stilu Provence. Stanovnici ukrašavaju kod kuće ne samo električnim svjetlima, već i prirodnim svijećama. Live vatra prave svijeće izgleda neobično spektakularan.

Prije kuhanja kuće ili stana u stilu Provence, francuski se savjetuje da počnu sa sobom. Bit će teško napraviti svijetli odmor ako se raspoloženje ne podudara.

Novogodišnji dekor u stilu Provanse

Ukrasite kuću počevši od ulaznih vrata. Obično Provanse podrazumijeva sve prirodne. Francuska vrata izvan ukrasa je jeli, nadopunjavajući svoje igračke, konuse i vrpce. Spruce grane će dati posebnu udobnost.

Novogodišnji dekor u stilu Provanse

Od unutrašnjosti, ulazna vrata su također uređena - uobičajeno korišteni vijenci. U Rusiji, s vijencima mogu postojati poteškoće, tako da također možete ukrasiti vrata jele granama, bobicama, bumps ili napraviti vijenac djevojke. Dizajneri se preporučuju u stilu Provence koristiti samo prirodne materijale.

Novogodišnji vijenac

U prostorijama, francuski instalirajte Santsonove - to su brojke od gline, kamena ili drva. Također, često kao dekoracije primjenjuju vijence ruža.

Dekor to učiniti za novu godinu u stilu Provanse

Novogodišnja Santona u stilu Provanse

Garland od ruža u stilu Provanse

Lanterns u stilu Provanse

U ovom stilu se ne koriste svijetle boje i zasićene nijanse. Shema boja je umjerena, svi elementi i dekoracije su vrlo pažljivo odabrani. Značajka Provence također je da igračke i razne stavke koje su samostalno korištene za dizajn interijera. Proces stvaranja jednostavne igračke za božićno drvce može biti fascinantna, kao i stvara željeni stav.

Novogodišnji interijer u stilu Provanse

Napravite obične božićne dekorativne proizvode od ostataka tkiva. Glavna stvar je da je sve u umjerenim količinama - bit će dovoljno igračaka. Na stolovima i prozorima su također instalirani ručne igračke i suvenire. Preporučljivo je pronaći ili izaći iz starije stvari i smjestiti ih na stolove i prozorske klupe, tako da je još uvijek dobro zapamtiti da s njima.

Kako ukrasiti stil Provanse za novu godinu

Bazu unutrašnjosti - svijeće. Mogu se koristiti i odvojeno iu sastavu. Kupite posebna božićna drvca i kuće, gdje su stavili svijeću.

Nova godina dekor sa svijećama

Zbog tih malih najmanjih stvari i ispostavilo se da je najviše ljubljeni od mnogih maslina šik - samo trebate ga uhvatiti. To su francuske tradicije.

Klupa za hodnik

Dizajn također podrazumijeva klupu. Instaliran je u hodniku i izrađen je od prirodnog drva svjetlosti. Važno je da je klupa što je moguće jednostavnija, bez različitih veličina dizajna. Izrađena je od starih odbora, možete uzeti i spreman, a zatim proizvod mora biti obojen u bijeloj ili drugoj boji i neznatno.

Takav dućan će vam omogućiti da nadopunite unutrašnjost i postanete izvrsno novogodišnji ukras. Stavite ga u hodnik i uživajte u osjećaju prave topline s mirisom Francuske.

Klupa do Provence

Provence Stil klupa

Provence Stil klupa

Provence Stil klupa

Tekstil i zavjese u dječjoj sobi

Hostesa dobije se od kukova novogodišnjih jastučića, salveta, stolnjaka. Sve to ispunjava cijelu kuću osjećajem brzog odmora. Poželjno je da su svi ukrasi za dom prilično stari, imaju vlastitu povijest, dok zavjese za djecu ne bi trebale biti previše svijetle.

Članak o toj temi: Kako stilski ukrasiti kuću za novu godinu: trenutne ideje

Novogodišnje zavjese

Zavjese u provanjskoj provinciji djece

Da biste napravili novogodišnji ukras iz običnog tekstila, možete primijeniti lukave tehnike:

  • Moguće je ukrasiti obične zavjese božićnim igračkama. Uzmite najjednostavnije svijetle i obojene kuglice i objesite ih na tanke vrpce iz atlasa. Zatim se vrpce u bilo kojoj od dostupnih metoda pričvršćuju na zavjese ili vijence. Nekoliko redaka igračaka i jednostavna zavjesa pretvara se u novogodišnju dekor. Djeca će biti zadovoljna.

Kako ukrasiti zavjese za novu godinu

  • Može se koristiti još jedan prijem - noćne vijence. Naravno, vijenac nije iznenađen, ali ovdje postoji nijansu. Što će svečanija svjetla biti na zavjesi, to će biti spektakularniji prozor. Zapravo, druga nijanca je važna - ono što mlaznice izgledaju na diode, i samo kako objesiti vijenac. Ako je zavjesa tanka i transparentna, bit će dovoljno tri reda svjetla s rijetkim korakom. Izgleda uvjerljivo i ljepše od cijele zavjese u svjetlima.

Kako ukrasiti zavjese za novu godinu

Također iz tekstila možete šivati ​​razne vrećice za dječje igračke, božićne čarape, zastave, zanimljive stolnjake na stolu za pisanje.

Novogodišnja ukrasa za dječje ruke

Spremnici u boji (glavni razred)

U stanovnicima Francuzima uvijek postoje mnoge boje. Oni su zasađeni u loncima, ali u novoj godini za boje koriste posebne dekorativne kontejnere. Oni se prodaju u trgovinama i već su stilizirani za ovaj odmor. Nekoliko takvih spremnika je divan ukras.

Kapacitet boja u stilu Provanse

Kapacitet boja u stilu Provanse

Vaza za cvijeće u stilu Provanse

Kašpo za cvijeće u stilu Provence

Ako ne možete kupiti spremne posude, uvijek je mnogo ideja, kako ih napraviti vlastitim rukama. Na primjer, izvrsna opcija dekor je ljuska jaja:

1. Uzmite ljusku samo kuhana jaja. Važno je očistiti ljusku iz filma. Materijal se zatim odmara, temeljito očistite i usisavaju.

2. Zatim uzmite akrilnu boju, ljepilo, četke i lak. Shell može biti bijele i bež boje. Ako je potrebno, materijal se lako slika u boji u bilo kojoj željenoj boji.

3. Dijelovi spremnika podmazuju ljepilo, a od gore navedene ljuske (nužno konvekseiraju prema van). Važno je lijepo lijepiti materijal vrlo nježno.

4. Prostori između velikih dijelova ljuske su mljeveni PVA. Dakle, da su svi pokretni dijelovi konačno stekli, proizvod je prekriven lakom.

Dekor cvjetnih posuda ljuske jaja

Skandinavski stil (glavni razred)

Ljudi su zaljubljeni u Skandinaviju. Ovo je doista nevjerojatno mjesto. Za dekoraciju u skandinavskom stilu je također važno, suzdržavanje u bojama i nijansama, kao i prirodni materijali. Ako Francuzi preferiraju umjerenu količinu boje, onda skandinavci su posvuda, gdje je moguće, preferiraju bijelu. On je posvuda u unutrašnjosti.

Naravno, ne biste trebali odmah obojiti zidove u bijelo - dovoljno je napraviti bijelu dominaciju. To se radi uz pomoć dekorativnih elemenata i tekstila, što će omogućiti što je više moguće zatvoriti tradiciji ovog mjesta.

Bijela razrijeđena crvenom bojom i njegovim nijansama. Classic Gamma će dodati svjetlinu i originalnost.

Novogodišnji dekor u skandinavskom stilu

Novogodišnji dekor u skandinavskom stilu

U bilo kojem skandinavskom prebivalištu postoje životinje motivi i ukrasi. Bez njih, to neće biti autentično. To izgleda posebno dobro na tekstilnim proizvodima. Najvažnije nordijske životinje su jelena. Oni su svugdje: na jastucima, plaids, salventima. Izgledat će nevjerojatno svečano. Samo-pod nazivom tekstil ili njegova kvalitetna imitacija izgledaju sjajno.

Tekstil za novu godinu u skandinavskom stilu

Novogodišnje ukrase u skandinavskom stilu do - to

Ukrasna jastuka za novu godinu vlastitim rukama

Dekoracije za novu godinu u skandinavskom stilu

Novogodišnji tekstil radi sami

Integralni atribut je svijeće. Oni su posebno relevantni u skandinavskom dizajnu. Također, unutrašnjost je ukrašena s bilo kojom stvarima koje se koriste zimi, to može biti potpuno bilo kakve atribute. Slefy, Skates, skijanje, rukavice - sve to učinit će novu godinu večer zanimljivije i što je više moguće na skandinavskom odmoru.

Novogodišnji ukrasi to čine sami u skandinavskom stilu

Dekor za novu godinu u skandinavskom stilu

Dekor svijeće za novu godinu vlastitim rukama

Dekoracije za Novu godinu to čine sami

Novogodišnji dekor Učinite to sami

Drvene ključeve

Dominantni materijal je drvo. Dizajn ima mnogo različitih drvenih igračaka, štandova, rezove. Izvrsna će gledati na ključ od prirodnog drva. Čak i jednostavna naknada za kamin stvorit će potrebnu atmosferu odmora. Stan možete ukrasiti u skandinavskoj unutrašnjosti, koja se nalazi u zimskoj šumi - može biti čekić, vijenac od jele grane, grane s bobicama. Iz loze možete napraviti božićnu zvijezdu.

Članak o temi: Originalni desk Dekoracija za Novu 2019. godinu (MK +95 fotografija)

Ključne riječi drva

Evo kako to može, koristeći, čini se, jednostavan komad je pun, napraviti prekrasno novogodišnje remek-djelo:

1. Trebat će kuja hrasta ili bilo kojeg drugog komada trajnog drva. Također je potrebno pripremiti vježbu, vijke za nokat i samo-tapkanje.

2. Komad drva pažljivo se tretira s brusnim papirom. Tada su se rupe izbušene, a zatim su prekrivene lakom ili stihovima.

3. Sljedeći detalj se primjenjuju na zid i napravite zatvarače za montažu na zid. Uz pomoć vježbe, rupe u zidu su izbušene i donijele su kernel-nokte.

4. Ostaje samo za vijak držača u potpuno i možete koristiti ovu stavku da biste bili namijenjeni.

Ključne riječi u skandinavskom stilu do-it-yourself

Da biste koristili kao ključ, možete primijeniti bilo koji materijali za tehniku. Ako nije moguće primijeniti kvržicu od hrasta ili pepela, fit i jednostavne grane fiksirane na drvenu ploču.

Keystitch iz grana to učiniti sami

Pleteni pijetlovi za kuhinju

Nova godina bit će pod pokroviteljstvom zlatnog psa, ali mnogi su ostali simboli prošle godine. Oni izvorno mogu ukrasiti kuhinju ili napraviti ukrase vlastitim rukama koristeći jednostavno kukičanje. Roosteri nisu poput jelena, već pomažu u stvaranju pravog odmora.

Pletena prsta kukičanica

Ako postoji želja, vrijeme i materijali, možete povezati lijep pijetla. Za proizvodnju, potrebni su niti - koristit ćemo memberizirani pamuk bijele boje, žute i narančaste. Sva rad se obavlja s kukičanim brojem 1. Također je potrebna pletena igla i sinteta. Proces pletenja je vrlo jednostavan, pa čak i početnike se može nositi s njom, vidjeti detaljnu master klasu u video ispod.

Na videu: kako vezati pijetla s kukičanom.

Zantedechia (Calla)

Tradicionalno, skandinavski narodi vole prirodni cvjetovi. Oni mogu biti spektakularno ukrašeni kuću ili razrijeđeni čak i najsuširaniji interijer. Zantenchia (ili Calla) je jedna od omiljenih boja u Skandinaviji, može se napraviti vlastitim rukama od djevojke.

Za ovaj glavni razred trebat će vam:

  • Foameran (žuta i bijela boja);
  • škare;
  • čačkalica;
  • griz;
  • Žuta boja i četka;
  • vrpca zelena;
  • Ljepilo i termopistole.

Da bi cvijet bio sličan prirodnim, pogledajte korak po korak fotografije.

Calla iz foaamunaca radi sami

U stilu rustikalne (majstorska klasa)

Dekor za novu godinu u rustikalnom stilu bit će relevantna i organska u seoskim kućama ili u zemlji. Ali po trošku malo truda, on će se savršeno uklopiti u iu unutrašnjosti urbanih stanova, dodajući atmosferu svečane šume.

Značajka stila rustikalnog u jednostavnosti i prirodnim dekorativnim elementima. Drvo se ovdje može koristiti u različitim verzijama - i tanke grane su prikladne, pa čak i veliki trupci. Možete koristiti čunjeve, grane crnogoričnih stabala. Jednostavno dodajte sastav s prirodnim burlapom i šišom. Sve to će biti temelj rustikalnog.

Novogodišnje ukrase u stilu rustikalnog

Počnite stvarati odmor bolje od ulaznih vrata. Napravite vijenac od borove ili spruce grana i ukrasite ga zečjim burlapom. Želite više originalnosti, a zatim objesiti na vratima male dekorativne čizme. Društvo također objesiti stilizirane čarape za darove.

Novogodišnje ukrase u stilu rustikalnog

Soba visi božićni prozor - ovo je drveni okvir prozora sa staklom, ukrašen božićnim igračkama. Bit će lijepa ako napravite okvir iz malih grančica, odlučuje ga s malim božićnim drvcima, udarcima, bobicama Rowan i drugim elementima su stvarni rustikalni ukrasi.

Članak o toj temi: Kakve se dekoracije mogu izvršiti na novu godinu: ideje i majstorske klase (73 fotografije)

Božićne grane

Rustikal neće koštati bez svijeća i vijenca. Mogu biti različitih veličina. Garland iz zvijezda bolje je učiniti s vlastitim rukama zajedno s djecom. Dobra opcija će biti Garland iz Burlap - dodajući ga, možete iznenaditi goste. Kao dekoracije, uzmite izbočine jele, dovršite lukove, haljine iz iste burlap.

Garland Burlapa to učiniti sami

Ovaj dizajn je za one koji cijene svoje vrijeme - za dekor, čak i velika soba ne treba mnogo vremena.

Na videozapisu: Božićni ukrasi u stilu Rustika to čine sami.

Eko-Nova godina (glavni razred)

Eco može podići raspoloženje kroz prirodni nakit. Koristi se ovdje sve što priroda daje - to može biti orašasti plodovi, voće, bumps. Na božićnom drvcu bit će sjajno gledati savršeno ukrašeno suhom voćem, čunjevima, cimetom.

Ukrasi na božićnom drvcu od suhog voća vlastitim rukama

Dizajneri preporučuju ukrašavanje cvjetnih posuda i vaza s slamom, bobicama, voćem. U ecosilu, to je simbol jedinstva s prirodom, ispunit će stambenu atmosferu pozitivnih, a prirodne komponente neće oštetiti zdravlje. Eko-drvo sa suhom voćem, napravljen vlastitim rukama, izgledati originalno. Pogledajte detaljnu master klasu na fotografiji ispod.

Božićno drvce za novu godinu u eko-stilu s vlastitim rukama

Novogodišnji dekor u eko-stilu do-it-yourself

Novogodišnji dekor u eko-stilu do-it-yourself

Božićno drvce za novu godinu u eko-stilu

Eko dizajn također ne zahtijeva mnogo vremena - morate potrošiti samo nekoliko sati i jedinstvena svečana novogodišnja interijera je spremna.

Unutrašnjost u ruskim temama

Odmor u ruskom stilu podrazumijeva odgovarajući interijer. Dizajneri preporučuju izlazak iz skladišnih prostora, naših baka su se koristili za dugo vremena. Najbolji ukras neće biti novootvorene stvari, naime ove tradicionalne ruske stvari i predmete. Nova godina u ruskom dizajnu može se graditi na temelju bajki, također ne bi trebao zaboraviti na nacionalne tradicije.

Novogodišnje ukrase u ruskom stilu

Na ruskom državnom prazniku nikada neće utjecati bez medvjeda, Balalaike i Vode. Važno je pokupiti jela s ukrasima i matryoshka, pronaći samovarke i ukrasiti ih na bagele.

Novogodišnji dekor u ruskom stilu

Pomorski dekor

Residence ukrašavaju morske motive. Dakle, učinite vodne stanovnike i alge iz različitih materijala, na stolu možete organizirati školjke i kamenje. Jedan od važnih detalja odmora je reinkarnacija svih sudionika i gostiju u morskim bićima. Bit će vrlo zabavno. Tekst možete pripremiti za natjecanja u morskom stilu. Novogodišnji stol također bi trebao biti bogat jelima od morskih plodova.

Božićni stol u morskom stilu

Morski stil podrazumijeva samo temu mora - ako su školjke napustile ljetni izlet u more, možete ih učinkovito koristiti za novu godinu. Od velikih i malih školjki, možete napraviti božićni vijenac, igračke ili zvijezde na božićnom drvcu.

Novogodišnji vijenac školjki to čine sami

Božićno drvce za Novu godinu treba biti ukrašena igračkama u obliku morskih zvijezda, školjaka, kao i vrpce i lukova u plavoj ili plavoj gama.

Dekoracija ideja Božićno drvce za novu godinu

Shebby Chic Dekoracije

Shebbi šik je luksuz. Na Badnjak, unutrašnjost u ovom stilu postaje još elegantniji. Zračna božićna drvca, crvene ruže, vijenci od vrpca, mint lopte, čipke, chaskete od umjetno napravljenog drva, bit će prikladno ovdje.

Božićni ukrasi u stilu Shebbi šik

Novogodišnji čudo

Potkrovlje ne podrazumijeva veliki broj različitih dekorativnih elemenata. Ovdje je sve vrlo luksuzno i ​​dobro. No, dodajući nekoliko novogodišnjih boja u obliku besmislenog božićnog drvca, strah od vijenaca, ubrizgava se božićno raspoloženje. LOFT je luksuz i jednostavnost, a morate se držati ova pravila u procesu dekoracije. Apartmani ili kuće uređene u stilu potkrovlja dobit će naknadu za odmor za veliku obitelj.

Novogodišnji interijer u stilu potkrovlja

Vintage dekoracije božićnog drvca s vlastitim rukama (2 video)

Različite ideje (94 fotografije)

Novogodišnji dizajn interijera: ideje dekoracija u različitim stilovima

Novogodišnji dizajn interijera: ideje dekoracija u različitim stilovima

Novogodišnji dizajn interijera: ideje dekoracija u različitim stilovima

Novogodišnji dizajn interijera: ideje dekoracija u različitim stilovima

Novogodišnji dizajn interijera: ideje dekoracija u različitim stilovima

Novogodišnji dizajn interijera: ideje dekoracija u različitim stilovima

Novogodišnji dizajn interijera: ideje dekoracija u različitim stilovima

Novogodišnji dizajn interijera: ideje dekoracija u različitim stilovima

Novogodišnji dizajn interijera: ideje dekoracija u različitim stilovima

Novogodišnji dizajn interijera: ideje dekoracija u različitim stilovima

Novogodišnji dizajn interijera: ideje dekoracija u različitim stilovima

Novogodišnji dizajn interijera: ideje dekoracija u različitim stilovima

Novogodišnji dizajn interijera: ideje dekoracija u različitim stilovima

Novogodišnji dizajn interijera: ideje dekoracija u različitim stilovima

Novogodišnji dizajn interijera: ideje dekoracija u različitim stilovima

Novogodišnji dizajn interijera: ideje dekoracija u različitim stilovima

Novogodišnji dizajn interijera: ideje dekoracija u različitim stilovima

Novogodišnji dizajn interijera: ideje dekoracija u različitim stilovima

Novogodišnji dizajn interijera: ideje dekoracija u različitim stilovima

Novogodišnji dizajn interijera: ideje dekoracija u različitim stilovima

Novogodišnji dizajn interijera: ideje dekoracija u različitim stilovima

Novogodišnji dizajn interijera: ideje dekoracija u različitim stilovima

Novogodišnji dizajn interijera: ideje dekoracija u različitim stilovima

Novogodišnji dizajn interijera: ideje dekoracija u različitim stilovima

Novogodišnji dizajn interijera: ideje dekoracija u različitim stilovima

Novogodišnji dizajn interijera: ideje dekoracija u različitim stilovima

Novogodišnji dizajn interijera: ideje dekoracija u različitim stilovima

Novogodišnji dizajn interijera: ideje dekoracija u različitim stilovima

Novogodišnji dizajn interijera: ideje dekoracija u različitim stilovima

Novogodišnji dizajn interijera: ideje dekoracija u različitim stilovima

Novogodišnji dizajn interijera: ideje dekoracija u različitim stilovima

Novogodišnji dizajn interijera: ideje dekoracija u različitim stilovima

Kako ukrasiti božićno drvcu novoj godini 2019. godine: ideje i kreativni

Jestivi ukrasi na božićnom drvcu vlastitim rukama

Zvona na božićnom drvcu

Kako ukrasiti božićno drvce za 2019. godinu

Kako stilizirati kuću za novu godinu: trenutne ideje

Vijenac drva za novu godinu

Dekoracija zvijezda na zidu vlastitim rukama

Ukras na zidu za novu godinu

Čitaj više