Faalagolago o le lelei o le boiler mai le pito i luga o luga

Anonim

Faalagolago o le lelei o le boiler mai le pito i luga o luga

Pe a mamanuina se fale o le atunuʻu poʻo se taimi muamua, e tatau lava ona mafaufau se tasi pe faʻafefea ona iai ni nofoaga vevela i potu uma, o lona uiga, e faʻatautaia ai meafaigaluega o le vevela. Na faasolosolo ina alu i le taimi tuanaʻi, na iʻu ai i le au faipule e na o le au fai vai mo le tele o le tamaoaiga mo lenei tauaga i le lotoifale. Ina ia mafai ona lelei, ma le itiiti leiloa, faʻaaoga le suauu faatau, e manaʻomia le arma ma le tele o le masini mo le vevela o le vaomatua o le boaile e faʻamafanafana ai afi faaaoga ia i latou.

Faalagolago o le lelei o le boiler mai le pito i luga o luga

O le ata o le vevela o le susu.

Ia faia lenei mea, o le a tatau lava ona e mafaufau i ai, o le faʻagasologa o le mauaina o se steam taʻitaʻi i le vevela o le vai vevela i totonu o le system o le vevela o le taimi e tatau ai ona fuafuaina.

O le a se mea e taʻua o loʻo avea ma pito i luga o le faʻamafanafana o le au faifeʻau?

O le tino e nofo saʻo i le poletua fale, i luga o le ogaumu ma i ana itu ma o lea, i le tele o mataupu, o loʻo faʻaaogaina le sili ona lelei o le uʻamea. O le pito i luga o le pito i fafo o tubes fufuluina e le palu vevela o le laualuga o le fufuluina o le au fai vaivaiga.

O le tele o le mamafa atoa, o le sili atu le aoga o le vevela vevela (vai) o loʻo vevela i le tulaga manaʻomia i tagata faitola.

Faalagolago o le lelei o le boiler mai le pito i luga o luga

Faaputu o le mu i luga o le boeir.

O le igoa o lenei faiga e sili atu ona masani ai - o le vevela fetufaʻi, talu ai o loʻo mafua mai lona vevela o loʻo faia ai le vevela o loʻo faʻatinoina tuʻusaʻo feoaʻi mai le susunuina suauu i le susunuina suauu i vai.

Aisea ua le o ai i luga, e le o le tele o vai i le vevela o le Steam Polers? I le lava o le mumu o le susunuina o suavai, o le pito i tua o vai, o le a vevela televave, pe a fai o ia e vevela i se ipu vevela. O lea, o le tele o le tau malulu, vaevaeina i le faʻamatalaina o fua, e faʻaaogaina ai le lelei o le fausaga o le boepil, lea na ia faʻateleina ai vave. Ma le isi tupe, paipa laiti laiti e mafai ona faʻaaogaina e se faʻamamaluina taua tele i omiga, lea e mafai ona ausia i tagata faitele e steam.

Tusitusiga i luga o le autu: Pomploon mai le tulle faia oe lava

I le au ponaim ponaivi, pei o se vevela o fesuiaiga o le vai (collant) ma le faʻatumuina o ona fatafata ma i le taimi lava e tasi, e aunoa ma le leiloa paipa. O nei paipa e faia e lafo ai uʻamea, steel, shinless steel poʻo 'apamemea. O loʻo iai ni mea e faʻaalu i le faʻatulagaina o le tulafono ma le tuʻuina atu o le tautua a le Brioler o le Boiler, o le tuusaunoaga o tulaga muamua e lua, e le fefe ai, ma le le mautonu tetee).

Faasao ma le mata o le lalagaina o luga

Faalagolago o le lelei o le boiler mai le pito i luga o luga

O le ata o le faʻamafanafana o le faʻaputuga o le boeir.

O le mea e sili ona taatele i le malosi o le malosi o loʻo i ai le vevela o le vevela faʻatau avanoa, pe a o le Spuarzation ona o le vevela vevela, agai i luga ma le vai mafanafana. O loʻo i luga aʻe o le ogaumu o le system o tubes (i le faigofie fausaga o le au ponaim ponaivi, o se tulaga mautu) o se faʻatauaina (reveding) luga o le vevela.

O le i luga o le mata-mata o loʻo i luga o le vevela i totonu o le ogaumu, o loʻo iai i lona itu taumatau, agavale ma tua. O lo latou faʻamafanafana e tupu ona o le o lotoa o loʻo i ai i le vevela o le fale i le taimi o le afi mumu. Mo le gaosiga o le faʻaaogaina o luga o le uʻu o le aufaʻatasi o tagata faipule, faʻapea foi ma le faʻaeteete, lafo uʻamea, faʻamalu (toetoe lava faʻavavau) faʻaaogaina.

I fale ponaivi (o le faʻavae faʻavae o a latou gaosi oloa o loʻo faʻaalia i lalo) O le lauʻeleʻele o le fata o loʻo faʻaalia e se itu o le fusuaga O tafega o le ea na maua ai, o lona fata na saunia e le saoasaoa o le mautaʻe o le faʻapipiʻi lea o ia lava, o le vevela lea e mafai ai i ni nai tikeri.

Faalagolago o le lelei o le boiler mai le pito i luga o luga

O le ata o le faʻamafanafana o le pito i luga o le lauulu o le polero.

I le polesisi i luga o le mautu poʻo le vai suauu, faʻapea foi i le tuʻufaʻatasia, saoasaoa i luga, i luga o le mata, e mafai ona oso i totonu o le boiler. O loʻo manaʻomia e le fiafiaga o loʻo faʻaalu le suavai tele suauu a le aufaʻatasiga a le aufaʻatasiga a le aufaʻatasiga a High Beam Broobing i le taimi o faʻagaioiga. Talu ai o nei ata e fai i luga paipa, e matua taua le mautinoa o loʻo iai le ea vevela vevela tafe i le va o latou.

Tusiga i luga o le autu: faʻataʻamilomilo poloka i le aso-po: Fautuaga ma Fautuaga

A o filifilia se Boiler, e tatau ona totogi i le taimi lena i le tusifolau aafiaga i ituaiga o tagata faipisinisi, o le maualuga o le fatufala ua tuuina atu, ae o le vai vevela ua tuuina atu i tua. E tumau pea le talitonuina o le gaosi oloa na tatau ona faʻasino tusi i le tusi folau i le tusi folau i luga o loʻo iai i totonu o tapuvae ma itu). Naʻo le faigofie e mafai ona malilie o loʻo iai le faʻailoga saʻo i le va o le aofaʻi o le vaega o le pole o le boaile o le vevela ma le vevela vevela.

Alamanuia polofesa ua ia te ia luga o le 25 sikuea mita, matua-ono, mo se faʻataʻitaʻiga, 18 KW Broliver ei ai le nofoaga mafanafana ma se isi fale Pe a ma le 100 sikuea mita.

O nisi mataupu o fale fai fale

Faalagolago o le lelei o le boiler mai le pito i luga o luga

Le polokalame o le fale talimalo

Faʻaaogaina le poto masani o le aʻafiaga o le vaega o le faʻavasegaina o le lelei o le boeler, e mafai ona ausia le maualuga vevela vevela ma pe a o loʻo i ai o le lalagaina o le mea sa i ai Maota.

O le auala sili ona faigofie mo le vevela poʻo le sapalaiina o le vai vevela, fausia i luga o le faʻavae o le ogaumu, e mafai ona faia i auala e lua: o le tino o le chiler stare (pe mo) le potu vevela. E faigofie atu le faʻatinoina o le filifiliga muamua - O le fausiaina o se cylindrical isvoir i luga atu o le ogaumu ma le chimney na ui atu i lana vaega autu. E moni lava, i lenei tulaga, o se vaega o le chimney, na faʻateʻaai mai le ogaumu aasi, e manaʻomia ona faia o se uʻamea uʻamea poʻo uamea (ma le mafiafia o le paipa) o le paipa. Ole, u, o meafaigaluega o mea na o le ufiufi i le pole i Polio, "O Le Ova" i lona paipa, e sili ona talafeagai.

I le tulaga lona lua, tuusaʻo i le ogaumu o loʻo tu i lalo o le vevela vevela. O le mea e maua ai le maualuga o le vevela o le siʻitia o le vai mo le vevela vevela, afai e te tuuina le vevela o vaitafe tane i luga o itu uma, ae mo lenei mea e mafai ona toe fausia ai le ogaumu. E le leaga pe a fai e le o se tala na ufitia mai uʻamea pepa, ae o se ituaiga fausiaina mai paipa vaega: O le vevela o le vevela o le vevela o le itiiti ifo i le itiiti ifo i le itiiti ifo i le leai o se taimi vevela.

Mataupu i luga o le autu: foliga o le masini mo faleuila

I le faʻaopopoga i le nofoaga o le paipa poʻo le taliga i luga aʻe o le ogaumu, o nisi oi latou e mafai ona tuu i luga o puipui o le ogaumu, o lea e faʻaleleia atili ai le lelei o le polokalama.

Faitau atili