Fale Garage Garage Crane

Anonim

Fale Garage Garage Crane

O i latou o loʻo auai i le toe faaleleia o taavale i le tasi Jack e le mafai ona fai. E toso le afi e te manaomia ai se crane. O le mea moni, o lenei filifiliga e le manaʻomia e ono lagomeli i le fale ma lemu le faʻamatalaga, ioe, e aoga foʻi i le tele o nofoa taʻavale ae e le gata ile tele ole la uila.

Fale Garage Garage Crane

Ma e le o se alamanuia oloa. O lenei lalata lenei a oti ia e tasi o le fale fai fale i lona fale faleaitu ma o latou lava lima.

Fale Garage Garage Crane

O lenei ata na avatua i le vaega autu.

Fale Garage Garage Crane

A o mea autu na faaaoga:

  • Mo le transverse bar, ua mautu galuega ma le lapoa o le 100mm ma le umi 4150mm.
  • Mo le lagolagoina o le Rod Lid Tubes ma le lapoa o le 110 mm (tipi se fasi 1,1200 mm i ni vaega tutusa e lua tutusa.
  • Nonoa fusiua o lagolago i le rod m: 16.
  • O fata e faia i sikuea paipa 100x100mm ma le umi o le 2350 mm.
  • Ski ma faavae o se tulimanu o 100x100mm.

O Rollers faʻapipiʻi i luga o le Crane-Beam o le vaega o le taʻavale o faitotoʻa o le onvator faitotoʻa. O loʻo faʻapipiʻi i le 50mm le uʻamea faʻapipiʻi ma le atoa i luga o le barbell barbell ma se tasi o lagolago a le toʻotoʻo.

O le tele o lenei crane-utupoto e le filifilia e le avanoa. O lenei faʻataʻitaʻiga ua fuafuaina e galue ma pasese taʻavale.

Fale Garage Garage Crane

O le faʻaolaina o le mamanu o loʻo aiaia e le masani ai rollers mai le fale teu oloa o loʻo i ai i le fale teu oloa o loʻo faʻamalosia i tulaga saʻo.

Fale Garage Garage Crane

O le mea na ave ai le mamanuina o matou crane-utupoto i ai.

Fale Garage Garage Crane

O le siʻitia o le masini o le masani ai o le anufe-ituaiga tusi lesona na manumalo ai i se fata faʻapipiʻi. O lona siʻitia o le malosi o se mea e oʻo i le 800kg. O se uamea uamea drive.

Fale Garage Garage Crane

E mafai ona faʻafetaui le eletise pe a manaʻomia, ae e leai foʻi se manaʻoga faʻapitoa mo lenei.

Fale Garage Garage Crane

O le faʻataʻitaʻiga o le mamanu e le o se dogma. O lenei filifiliga na gaosia i lalo o nisi galuega ma mea nei. O le afi o soʻo se taʻavale pasese e toso gofie ai, o le frali i tua o le pili filemu lalaga. Ua e faʻatau atu, a e suʻesuʻe, e mafai ona e mauaina se faʻataʻitaʻiga tutusa o gaosiga a le gaosiga, ae o le tau o le a mama. O le manatu na ofoina atu ia te oe, ae e te manaʻo e faʻailoa lau pisinisi.

Mataupu i luga o le autu: Faʻateʻa pupuni mo le taele - o aso nei ma sitaili sifi le puipuiga

Faitau atili