Palealiiluga taualuga o mea taula (aunoa ma mea)

Anonim

Ole tele o mea mo le malulu o le mea e gaosia ai le fale. O loʻo fuafua mo le mafolafola taualuga poʻo ni togafiti, ae o se tamai slope - i luga i le 30 °. O mea na vaʻavaʻaia i le taualuga i luga o taualuga o taualuga ma se malifa o le sili atu ma le 15 ° e seasea - ° e seasea o latou faʻaseʻe mai le skite. E tausuai, puai na o, aso faʻaonapo nei e mafai ai ona faʻagaioia i latou e aunoa ma le toe faʻaleleia o le 10-25 tausaga. O se vaitaimi faʻavaivai na tuʻuina atu i mea gaosi. Ae o le a le umi na faʻatino ai le laʻau faʻaʻaita, e fuafua lava i le tele o faʻatonuga o le a le agavaʻa lea. Ma le leaga galuega, tusa lava poʻo mea sili e le faʻasaoina. O le mea lea, o le tele o tapaa o loʻo umiaina poʻo fale tumaoti e manaʻomia e fai mea uma ia latou lava, io latou lava lima. I luga o le vaega autu o le masini o le clus visating ma se masini faʻapipiʻi (i luga o fao ma le faʻaseʻe ma faʻaaoga ma le tausamiga ma talanoa.

Palealiiluga taualuga o mea taula (aunoa ma mea)

O le fausaga o mea tau vaa

O le lautele o le aʻa o le taulaga o loʻo masani ai - 1 mita, o le umi, o le umi o le lisi e mafai ona sili ona taua - mai le 7 mita ua suia i le lautele o le lautele. O lea e filifili se mea mo se taualuga o le taualuga, e tatau ona e malamalama i manatu.

Faalautelega Faavasegaina

O le filifiliga o le vaeluaga o mea mo le maaleale o le taualuga e tatau ona amata i le sailia o lona faavae. O latou na:

  • Didery. O mea ia e ala mai le paʻu o le recycled (il) poʻo le bitsumen (Bizol). E i ai le fou palu fou broyb-faavae mea (auala auala). E afe i fafo e ala i le soloia o le nutimomoia mea e ala i le plills e fausia se pepa. Tele o mea e i ai le mafiafia o le 2 mm. Faʻaaogaina tele i lalo ifo o le vaega o le taualuga o le taualuga mo le faʻavae o le susu.

    Palealiiluga taualuga o mea taula (aunoa ma mea)

    E masani ona faʻaaoga e le '' 'mea o le' aiga

  • Faʻavae i luga o le taualuga pepa kamuta ma bitsumen, faʻapipiʻi ma minerale powder. O le lelei o lenei mea o lona maualalo tau, o le le atoatoa - o se tamai olaga, mativa le mafai ona suia le vevela vevela. O le tomipala i -15 ° C ma le inu + 50 ° C, o le a faateeina malosi le lautele o le faʻaaogaina pei o mea. O lenei aso, sa ufitia le rubbbid e le laumua, ma e le o taimi uma.

    Palealiiluga taualuga o mea taula (aunoa ma mea)

    O rubroroid e faʻavae i luga o le fale laupapa laupapa

  • Faʻavae i le lalagaina ma le le o ni mea mai le Fiberslass, Polyester. O mea e pito sili ona taugata i luga o le taualuga e faia i luga o le faavae o polyester. Latou lelei a meatotino: ia i ai lona malosi faalelotu, mafai ona tolopoina e le 30% e aunoa ma le faʻatagaina o le amiosaʻo, mafai foi ona faʻagaioia i se lautele lautele. Faʻavae i luga o le fiberglass, e le mafai ona faʻamalieina, ae o le le-leai se mea. A o le taʻalo o le taʻatofiga lea o le taualuga, e mafai ona gagau ese mai le pito i lalo, ae o Lavela i Reseraina Reserm. E le o ni tamaʻi moega - o le faʻavae e le faʻaaloalo ma faʻaauau, ae o mea faʻavae i luga e faia ai aufono.

    Palealiiluga taualuga o mea taula (aunoa ma mea)

    Faavae i luga o le fiberglass ma polymimide e tele ni mea eseese

O mea sili ma le tumau mo le taualuga taualuga - e faʻavae i luga o polyester. O le vaitaimi o le latou faʻagaioiga o le 15-25 tausaga. Latou te taugata tele, e masani lava ona faʻaaogaina o le pito i luga - taualuga - comting, ma le maualalo ifo, e masani ona faʻavaeina i luga o mea e taugofie).

O le masini o le taualuga o le taualuga mai le mea na faʻapipiʻi ai mea o loʻo faʻamatalaina iinei.

Ituaiga fusiua

O le faʻavae o le pito o le 'auʻaina o mea o loʻo ufiufi i itu uma e lua e ala i se noataga puipuia. E mafai ona:

  • BitUmemen (Hydroilizol faavae i luga o le pepa Asbestos, Gagalkerbroid);
  • Tar, binememen-tau pulega;
  • Rumber-bitsumen consosition (glazing)
  • Paʻu-pormmer;
  • polymeric.

O mea sili ona lelei i le paʻu-bitsumen ma polymer-binumen tuufaatasiga. O nisi oi latou e fuafuaina mo le taotoga ma le tiga ogaoga - i luga o -40 ° C, vaega lelei tolerate maualuga vevela - luga o le + 150 ° C.

Palealiiluga taualuga o mea taula (aunoa ma mea)

Folgoisol - i le tasi itu, o le bitsumemen-polymeme brander o lo o faapipiiina pepa faʻapipiʻi

Mo itulagi ma le maualuga o le vevela o loʻo i ai ni mea o loʻo i ai ni mea o loʻo i luga o le taualuga o le taualuga - folissol. O le bitsumemen-batbber poʻo le bitsumen-polymemer brander e faʻaaogaina i luga o le pepa i le pito i lalo. Ona o le faʻaaogaina o mea e mafaufau ai, o le vevela o le taualuga o le 20 ° C i lalo. O foliga foliga e mafai ona valiina e le tau-tetee o valiina ma vaovao. O Foloisso Bundol o loʻo pupulu uʻamea, tipiina, a o faʻuluga fao. E tupu le taualuga (FC) ma le susu (FG).

Faamoemoega

O loʻo iai le taualuga o le taua o le tau o le taualuga. Faʻalagolago i le malifa ma le lavelave o le ata, tatou te mulimuli mai lava i le lua i le lima vaega. Pito i lalo o loʻo faʻaogaina mo le osofaʻiga, faʻasao le vevela ma le faʻaleleia o le leo o le mafaufau. Ua faaigoaina ai o le "LINGE", i le makaina ua latou faʻaigoaina i le mataitusi "P" (o le tusi e atagia ai le mafuaʻaga o mea o loʻo i le nofoaga lona lua).

Palealiiluga taualuga o mea taula (aunoa ma mea)

O le a le uiga o tusi i le maka

O le pito i luga o le vaega e tatau ona sili ona tumau, o tala mo le vaega autu o le avega, o le sili atu ma le natura ma natura vala e aafia ai. Mo lenei vaega, o mea taugata tele e faaaogaina. Ua taua i latou o le "taualuga" ma taʻu mai i le mataitusi "K".

O le faʻasologa o le faʻapipiʻiina o le mafiafia brenumen fafie o loʻo faʻamatalaina iinei.

Ituaiga o Puipuiga Faigofie

O le fusiua o loʻo faʻaogaina i le gaosiga o taualuga taualuga mea e manaʻomia ai puipuiga mai le tau o le tau. O se nofoaga puipuia, o le afrupyle o tikeri eseese o le o loʻo faʻaaogaina:

  • counder-faoa (k);
  • lelei-tausiga (m);
  • Dust-foliga (p);
  • scaly (h);
  • Faapitoa Forces Alkalis po o Amio.

    Palealiiluga taualuga o mea taula (aunoa ma mea)

    E le gata i puipuiga e le o le kapeteni o le faʻapipiʻi, ae e maua ai foi se foliga teuteu.

I le magafaga o le tusi, e faʻaalia ai le ituaiga o sesi solo, o le faʻatuatua. O mea na faʻaaogaina e faʻaaoga mo le ufiufi o loʻo i ai ma itu uma e lua o se mea lelei poʻo le pefu-pei o le spriti. O lana galuega e le o le susulu i se lisi.

I le pito i tua o le taualuga o le taualuga o loʻo faʻaaogaina foi le kamuta o le kamuta ma pefu o le pefu. Ina ia maua ai se sili atu le sili atu o le sili ona manaia, o le sprunkle vali i lanu eseese. E masani ona mumu, efuefu, burgundy, enaena, lanumeamata ma lanumoana.

Metotia o Faapipiiina

O le tele o mea mo le clite o le a tulia i luga o le faavae. E faʻaaogaina ai le faʻapipiʻiina o mea totino e fesoʻotaʻi i le kesi ma le kesi kesi. Faatasi ai ma le latou fesoasoani, o le vaega pito i lalo o le fusi saito ua liusuavai, vaetamaina ma le pito i lalo pe ua uma ona tuu mea. O lenei tekonolosi e faʻaaogaina i luga o le fale puipui, faʻatau aʻe ma faʻamalosia mau sima (faʻataʻitaʻiga, i luga o faletaavale).

Palealiiluga taualuga o mea taula (aunoa ma mea)

Metotia o le faʻapipiʻiina o le ala savali i luga o le mastic

I fale tumaoti fale, falefaapapa o taualoa e seasea tupu i lo tatou atunuu. I fale laiti, e masani lava o le taualuga, itiiti masani - tasi tasi. O le rafting system ma le moli o nei taualuga o le laupapa, o le faʻaaogaina o le afi mumu ia i latou o le tele lamatiaga ma o fale o loʻo suʻeina o le taualuga poʻo ni mea laiti o loʻo manaʻomia e faʻafesoʻotaʻia ai le taualuga. E i ai mea faapena. O nisi oi latou e faʻapipiʻi ma le fesoasoani o le mastic, vaega - o fao fao (e uiga ia i latou teisi teisi). E i ai mea ma le tagata lava ia. Pau lava le mea e manaʻomia o le aveese lea o le ata puipuia, lisi mea ma nusipepa.

Palealiiluga taualuga o mea taula (aunoa ma mea)

Lisi o mea taua o mea ma le tagata lava ia

Faavae mo le taualuga taualuga

O mea na fai e masani ai mea e masani ai i luga o fale sima. I nisi tulaga (pe a toe faaleleia le taualuga o faletaavale), e mafai ona faataoto i luga o le uʻamea. Ile a lea, o le taualuga mea lava ia o le faavae tonu lea. Pau a le mea e tatau ona o le muamua togafitiga o suavai vai. E lua filifiliga:

  • Bimminius primer. Talafeagai mo le sima ma uamea. O loʻo i ai i totonu o le tuʻuga - i pakete, e mafai ona e faia oe lava ia oe - faʻafefiloi genimen ma le tiʻetiʻe.
  • I luga o le suavai gaosi faavae i luga o le sima. O loʻo i ai le polyers o ona filifili e faʻapipiʻi ai le mea e maua ai le susu. O ia gaosiga i taimi e faaitiitia ai le vai o le sima o le sima. O lona minus o se tau maualuga lea. Ma o le lona lua o le faʻaaogaina o le taualuga mea i luga, o le a i luga i luga o le tutusa uma e fufuluina ai le taualuga e Bitsumen Massuc. Taugata. Ae ina ua maeʻa se gaioiga, tusa lava pe o le a faʻaputu le pito i luga o le vai, o le taualuga na le mafai ona tafe. Afai e i ai le itiiti ifo ma se tamai faʻaituau agai i le taufetuli (masani, e ala i le ala), o le a alu ese vai, toetoe lava a aunoa ma le soona osooso.

    Palealiiluga taualuga o mea taula (aunoa ma mea)

    I luga o taualuga o taualuga i lalo o taualuga taualuga faia se faavae mautu

I luga o taualuga faʻapipiʻi ma se vave faiga mo le taualuga maa, o se faʻavae malosi e manaʻomia. O mea uma uma e lua na fai ai le mautonu o le Plywood, o le OSB, teuteuina pe ata laupapa. Ae o nei tagavai e fetaui ma aveese le taualuga o taualuga ia i latou ma le fesoasoani a se bards. Ona faʻaaoga lea o mea mo se taualuga taualuga ma se masini faʻapipiʻi metotia (slate fao) pe faʻapipiʻi i luga o le mastic.

E tele isi sui auai e le o ni mea e le mafai ona faia le faʻavae i lalo o le taualuga o le taualuga - O le pa mafolafola lea, gvl ma le pepa faapolofesa (kapeta. I luga o nei faʻamatalaga, faʻailoga faʻapitoa ma le lapoʻa o vaʻa ma le palasitika lima o loʻo faʻaaoga mo fusiua.

Palealiiluga taualuga o mea taula (aunoa ma mea)

Faʻataʻitaʻiga o faʻamaumauga mo le savali i luga o le taualuga

Soʻo se atunuʻu o le atunuʻu e faia se pepa mea ma le mafiafia o le itiiti ifo o le 8 mm, o loʻo latalata i le lua vaega. O le vaega lona lua e tuʻuina ina ia o le vaega o le muamua vaega o loʻo aofia ai pepa lona lua (ma le faʻalauiloaina o ie).

Mea mo le taualuga taualuga e aunoa ma le faʻapipiʻiina

E le o latou o ni mea se tele, ae na latou. O le metotia o le fusiina - o le taualuga o le taualuga (gaʻoaʻo i totonu o le pito i luga o le pulou mafolafola), mo le le mastic mastic mo le fetuʻutuʻu mo le pipiʻi mo le fetumata o) O nisi o loʻo i ai ia te oe lava le faʻavae o le tagata lava ia O lenei ata ua aveʻesea i le taimi o le faʻapipiʻiina, faʻataʻamilo le vaega o loʻo tuʻufaʻatasia ma le mamafa uʻamea uʻamea, saili e aloese mai le tupu o le ea.

O lea, mea e pipii i le mastic, fao, i ai lava le tufuga lagolago:

  • Tioata. Faavae i luga o le fiberglass poʻo le tioata o le lapoʻa, ufiufi e binumen. Tu i luga o bitmimen mastuc. O le taimi mulimuli o le 5 tausaga.
  • Rubroroid. Faʻavae i luga o le fale pepa laupapa le faʻamamaina ma le maualalo-liusuavai binumen. Faʻapipiʻi i luga o le bitsumen mastuc. Laugatasi - i luga 5 tausaga.
  • Tekonolosi solo solo. O le Bysumemen-Polymer Brander sa talosaga i le Polymer Base, o loʻo i ai le faʻateleina o le mafiafia (a le itiiti ifo i le 5 mm), e mafai ona faʻaaogaina e aunoa ma faʻailoga faʻapipiʻi. O loʻo tuu i luga o le mastic ma se faʻaopopo atili i fao i fao poʻo le faʻaaogaina o le tagata lava ia, e manaʻomia le fusiua o ie. O le Softcycy - 25-30 tausaga.

    Palealiiluga taualuga o mea taula (aunoa ma mea)

    Tekonolosi solo solo - mo le masini o le roung taualuga mai le tasi vaega

  • Techentlast Titan. Bimeminius polymer brander i luga o le polymer. E toatolu suiga o lenei mea. Titan pito i luga ma lalo - mo le lua-vaega taualuga taualuga, o le Titan solo, mo le tasi-vaega. Faʻamaumau - Saʻo, ma Matumata, o le tautua tautua o le 25-30 tausaga.
  • Technoelast-s. O le Bitsumemen-Polymeric Brander e faʻaaoga i le Polyester Base, i le pito i lalo o le tagata lava ia. Faaaogaina e fausia ai se lua-vaega o le taualuga o le taualuga, taotoga tekonolosi - faatofuina. O le mea e faʻapipiʻi ai e faʻaaoga i le itu i lalo o le itu, puipuia e le polymer ata. A o leʻi taoto, ua aveese le ata, o mea ua sosolo, taavale lafo. O le vevela o le vevela e sili atu + 15 ° C, i le maualalo maualalo vevela, e tatau ona tatou faʻamafanafanaina mea ma se fausaga faʻataʻamilosaga. Mafai ona tu i luga o le suauu faavae (faʻalauteleina polystyrene, laupapa laupapa). O le Softcycy - 25-30 tausaga.

    Palealiiluga taualuga o mea taula (aunoa ma mea)

    O le taualuga taualuga mea i luga o le faʻapipiʻi faʻavae - tekinomitiina ma

  • Tekinolosi. Mea mo le lua-vaega falailuga taualuga, faʻapipiʻi i luga o le mastica "vishera". O le faʻavae o le polyester ie, o le fusiua - bimuminius polymeric. O le Softcycy - 25-30 tausaga.
  • Tagata tenisini e faaleleia. Mea mo le vaega pito i lalo o le lua-vaega faiga ma masini makaina o le siisii ​​(fao). Brownicas-Polymer Brander e talosaga i le pito i lalo o le sili ona faamalosia le polyester. O le malosiaga sili ona faʻamalosia e aumaia ai le malosi tele, lea ua mafai ai ona e faʻaaogaina le fusuaga mea a i le taualuga o taualuga ma le lapoʻa. A o le pito i luga, o le tekonolosi ecp (apalai) faʻaaogaina.

E pei ona e vaʻai, e iai le filifiliga. MONI, naʻo le lua vaega e sili le taugofie ma mea taugata, ae mafai ona e filifilia mai fuafuaga mo se lumanaʻi. Afai e manaʻomia se filifiliga le tumau - e ufiufi le taualuga, mo ni nai tausaga - e mafai ona e faʻaogaina mea tau taugofie. Afai o le taualuga taualuga o le taualuga ua faʻatulaga mo se taimi umi, e aoga le faʻaaogaina o mea taugata.

Lisi o le mea taua e aunoa ma le faʻapipiʻiina

E tusa lava po o le a le taualuga faavae, e tatau ona lamolemole, mamago ma mama. Leai ni lapisi ma le efuefu. Na o mea mama.

E mafai ona fai le faʻatafunaina o le taualuga i luga o le taualuga taualuga, ae e tatau ona e faʻaogaina ni mea e moomia ai mo lenei mafuaʻaga ma usitaʻi i tulafono ma fautuaga. O le mea o le ropet mea mo le taualuga e maua ai se malosi mautu. E aunoa ma le talafeagai lelei, latou te faʻaseʻe i lalo o latou lava mamafa. I lenei e le tupu lea, e manaʻomia ai ni faiga faʻapitoa. O tulafono nei o le masini o le lapisi o le taualuga ma se masini faʻapipiʻi:

  • A faʻaletonu le malifa, i lalo ifo o le 15% o le tapoleni tapoleni e tutusa i le skate. Stacking amata mai lalo ifo, agai i luga.

    Palealiiluga taualuga o mea taula (aunoa ma mea)

    A o le taualuga o le taualuga e oʻo i le 15% o le taualuga o taualuga e tutusa ma le skate

  • Faatasi ai ma le faʻaituau, sili atu nai lo le 15% o le tapoleni ua paʻu ese mai luga-lalo. Ina ia mafai ona faʻatino le gaioiga o le kalave, latou leʻi vaʻavaʻai, e tele ona ova le mamafa tele i le solofanua. Afai e aliali mai, e mafai ona e taloina uma le skate ma le tasi lisi. Ae i le tulaga lea, ua ufitia le pu e le pu i le itu o le skate. Ona mo lea mo le venti (o le falefai e manaʻomia e faia ai ni paipa sipai paipa.
  • Manatua: O le a le faʻaaogaina o mea faʻaonapo mo le lua-vaega taualuga taua, o loʻo le faʻatagaina ai le tulaga o le lautele o laina o le vaega. O le fua e tupu i le tasi itu. I le taimi lava e tasi, o le au felauaiga o va eseese e tatau ona fesuiaʻiga uiga i le tasi. O le pito sili ona maualalo i le tafailagi vaalele vaalele o le 300 mm, o le itu faʻaofu e tatau ona vavaeeseina e le itiiti ifo i le 500 mm. Ina ia suia le mea, o le tasi o mea na amata ai i se taamilosaga, tipi i le afa.

    Palealiiluga taualuga o mea taula (aunoa ma mea)

    O le suia o le ie a o le masini o le taualuga taualuga

  • A faʻapea o loʻo faʻataʻapeʻapela, e manaʻomia le tuʻu i fafo ma le tatalaina o le faʻapipiʻi. O le pito i lalo e tatau ona le itiiti ifo 120 mm, o le iuga e le itiiti ifo 150 mm.

    Palealiiluga taualuga o mea taula (aunoa ma mea)

    Otootoga ma se malulu tele o le taualuga

  • I na nofoaga o loʻo iai ni fale fausaga i luga o le taualuga (o le vaifone o le vevela ma le sami o le sami, tuʻufua i le puipui, ma isi), o le faʻaopopo kapeta e faʻaleleia e se isi vaega. Expp Upfilexes poʻo le tekonolosi empp e fautuaina.
  • A ulufale i luga o mea taua (i luga o le paipa, le patu, o le puipui (ma isi), o le a faʻapipiʻiina mea i le nofoaga atoa, ma pe a mafai, o le a faʻatumuina i latou.
  • O le saoasaoa faʻapipiʻi faʻataʻitaʻiga e faʻalagolago i le tulimanu o le taualuga o tulimanu, o le maualuga o le fale, matagi avega i le itulagi. O le tele o mea e masani ona faʻapipiʻi i totonu o tulimanu o le taualuga (Laasaga 25 cm). E i ai le tele o matagi avega. E laititi lava le tele o faʻapipiʻi i le pito i lalo o le pito (e oʻo atu i le 35 cm) - o le avega o loʻo feololo. O nisi taimi o faʻapipiʻi o loʻo faʻapipiʻi i le ogatotonu o le taualuga o le taualuga (e oʻo i le 50 cm).

    Palealiiluga taualuga o mea taula (aunoa ma mea)

    Faapipiiina faapipiiina polokalame

  • O fao ua pupuni i tua i le le itiiti ifo 10 mm mai le pito.
  • O fasipepa uma e soʻa solo i luga o pito, ma o nisi taimi i le ogatotonu.
  • O soʻoga o laina faʻaolapala o loʻo tumau i faʻaputuga uʻamea faʻapipiʻi, o loʻo faʻaseʻe ai le fao, o le filifiliga lona lua - fao ma le uafu ma le lapoa o le 50 mm.

    Palealiiluga taualuga o mea taula (aunoa ma mea)

    Faʻafefea ona faʻalelei le ie i luga o soʻoga sitiseni

  • O le malae o le taualuga, i autafa o le magoto, faataamilo i vaega fausaga uma, i luga o le tele, clog faaopoopoga ma le sitepu e le sili atu nai lo 25 cm.
  • E le itiiti ifo nai lo le 4 fao faataamilo i paipa o le laititi lautele.

Faapipiiina paipa

I nofoaga o loʻo tuʻuina atu ai tapuvae poʻo ni mea e fai i le taualuga o le pai, o se isi vaega o loʻo faataatia. O loʻo faʻapipiʻi saʻo i luga o le mea istic i le faʻavae. Ina ia faʻamaufaʻailogaina le fuaitau o le lapotopoto paipa e ala i se lisi, e le o le fusu atu le taualuga o loʻo tupu ma le fesoasoani a se vaega faʻapitoa o elemene. O le laupepa lea o le ie puipui ma se sakeber skir. E tupu mo paipa mai le 110 mm i le 250 mm i le lautele.

Palealiiluga taualuga o mea taula (aunoa ma mea)

Foliga elemene mo le fuaitau o paipa i le taualuga o le taualuga

O le paʻu paʻu ua sosolo atu i luga o le paipa, e pa'ū ina ia saoloto fua le ato i le pito i lalo. O le pito i lalo o le sakete ua misi e le mastic, fetaomi lelei. Tau mai le pito o le 10 mm skirt, faʻapipiʻi fusiua ma le laʻasaga e le sili atu nai lo le 200 mm. O le kapisi o le paʻu pulou ma paipa ua tumu i le sami talafeagai (mo chimneys, o le sami e tatau ona vevela-tetee).

Le isi, o le taualuga o mea ua salalau atu mai luga, o loʻo tumau pea i le pipita i le paipa ma fao ma fulufulu. Faʻapipiʻi le faʻapipiʻiina o le laʻasaga - e le sili atu i le 250 mm, ae tatau ona i ai i le 4 faʻapipiʻi elemene i luga o le paipa.

Bog ma ni fausaga fausaga (adjining pa, piliki paipa)

I le tulaga o le soʻoga o le taualuga ma se puipui puipui, o se isi vaega o mea faʻavae o loʻo tuʻuina. E tatau ona alu i le pito i luga i le le tusa o le 250 mm, i luga o le skate e tatau ona pepelo i le 200 mm. O le atoaga o le sili atu o le vaega sili ona faʻatulagaina o loʻo faʻaigoaina ma le mastic, ua lelei. Ina ua maeʻa, o le pito i luga o loʻo faʻapipiʻi pea i le uʻamea pito i luga. O loʻo faʻapipiʻi i le pito i luga ma le fao ma le 'au e le itiiti ifo i le 50 mm i le lautele. O le fesoʻotaʻiga o auala ma le puipui ua sasaaina e polyrethane o le sami.

Palealiiluga taualuga o mea taula (aunoa ma mea)

O se faʻataʻitaʻiga o se faʻalapotopotoga o le fetuunaiga i le puipui puipui

Afai e mafanafana le taualuga, ia mautinoa le maualuga o le malosi o le fufusi, e mafai ona e faia ni isi vaega faaopoopo (tusi i luga). E tofu latou ma le 100 mm alu i le tasi muamua. O loʻo misi e le Bitnume Mistuc, ae o le pa e na o le pito sili ona pito i luga, e ui lava o le tuʻufaʻatasia e mafai ona faʻasaʻoina i le fao ma le pā o le 200 mm.

O mea uma ia o mea e manaʻomia i le taimi o le masini o le taualuga o le taualuga e aunoa ma le siisii.

Mataupu i luga o le autu: faamatalaga ma fale alu i luga o faitotoa pvc

Faitau atili