Tarista

Anonim

Tarista

Platenski toalet je poznat mnogim vodovodnim pogledima, gdje zdjela ima ravan dno. Danas su takvi proizvodi praktički nisu dostupni, budući da su proizvođači razvili učinkovitije, suvremena rješenja - s izravnim izlazima.

Ali one nekoliko tvrtki koje se bave proizvodnjom su spremne ponuditi opsežan asortiman uz korištenje različitih materijala - faience, porculan, plastike, stakla, lijevanog željeza, čelika. Ako ste potpuno obožavatelj jedinstvenih i neobičnih rješenja, možete napraviti WC obložen zlatom.

Plus

Glavne prednosti takvog vodovoda uključuju:

  • Kada se oprane, nema pucanja. Zapravo, zbog toga, mnogi ljudi zaobilaze desetke trgovina u potrazi za pločanim WC-om. Moderne opcije, iako opremljene takozvanim anti-slovima, isti učinak, ne može se postići;
  • Moguće je učiti otpad. Prije ulaska u kanalizaciju, oni su odgođeni na "ploči", što je posebno važno za bolnice;
  • Pristupačna cijena. Kako pokazuje analiza tržišta, takvi proizvodi se prodaju za malu količinu.

Tarista

Minusi

Kada kupujete bilo koji proizvod, važno je istražiti ne samo svoje jake, već i slabosti. U našem slučaju govorimo o takvim nedostacima:

  • "Ploča" odgađa zagađenje, jer bez osipa ne može učiniti;
  • Iz zdjele često se pojavljuju mirisi otpada;
  • Potrošnja vode je dovoljno visoka, tako da je nemoguće nazvati slične sustave;
  • Voda se formira na polici, što dovodi do pojave razvoda, hrđe i drugih problema.

Tarista

Značajke

Zdjele se odlikuju činjenicom da je ispusna rupa napravljena s blagim pomakom naprijed, a na putu vode od ispuštanja do odvoda postoji određeni udubljenje.

Kada se oprane, svi proizvodi za ljudske životne živote, prvo se ispostavljaju na tanjuru s produbljivanjem, koji se uklanjaju protokom vode iz spremnika.

Članak o toj temi: Stvaranje obrta iz plastičnih boca za vrt i davanje to učiniti sami

Kao praksa pokazuje, Prilikom instaliranja takvih vodoinstalatera zahtijevaju dodatno podešavanje spremnika za podešavanje protoka feeda fluida. Ako je tlak prejak, vrtlovi se formiraju, što je rezultiralo pojavom prskanja.

Tarista

Pogleda

U biti, pločasti toaleti mogu biti podijeljeni ovisno o značajkama problema:

  • Okomita;
  • Horizontalna;
  • Kosi (polica se nalazi pod kutom od 45 stupnjeva).

Tarista

Da biste odabrali odgovarajuću opciju, kontaktirajte svog profesionalnog vodovoda. Nije uvijek moguće spojiti toalet okomitog tipa, ako je uspon dizajniran pod kosim izdanjem.

Vaš izbor je u potpunosti ovisan o vrsti vodoopskrbe i kanalizacijskog uređaja.

Zdjele s police imaju tri vrste odvoda:

  1. Kaskada. Omogućuje vam da ravnomjerno isperite unutarnju površinu posude.
  2. Tuš. Protok vode slijedi perimetar unutarnjeg prostora posude stvaranjem lijevka. Učinkovito ispire otpad.
  3. Oštro resetiranje. Sustav osigurava popunjavanje posude vode u velikom volumenu, nakon čega se tekućina oštro ulazi u kanalizaciju. Nije najučinkovitiji način, ali dovoljno ekonomičan u suvremenim varijacijama toaleta WC-a.

Tarista

Tarista

Tarista

S cijelom opipljivom policom

Polica je platforma, koja je predviđena strukturom toaleta sa svojim lijevanjem. To je horizontalno u odnosu na pod.

To je polica koja vodi do činjenice da tijekom šljive nema neugodnih prskanja. Važna nijansa je biti u stanju spriječiti odljev nekih stvari u zahodu ako slučajno ispadaju iz ruku, iz džepa, bačeni su u malo dijete.

Sve-umorne police imaju neospornu prednost - ne postoje spojevi, šavovi. Dakle, ne dovodi do njihovog začepljenja, kontaminacije, ne akumuliraju se nikakvi ostaci otpada.

Tarista

S kosom izdanjem

Popularna brzina toaleta, koja se prilagođava većini vrsta kanalizacijskih slavina u tipičnim stambenim zgradama.

Za povezivanje, dovoljno je povezati uklanjanje uz pomoć manžete, umetnite u cijev i staviti sam WC sam na njegovo pravo mjesto tako da ga pričvršćujete na površinu poda.

Članak na temu: Sjenica iz profilne cijevi s vlastitim rukama: crteži i fotografije

S izravnim otpuštanjem

Evo, algoritam instalacije izgleda ovako:

  • Spojite oslobađanje i cijev pomoću manžeta;
  • Ako je pod zaglavljen s pločicama, ispod baze, stavite komad gume, linoleum;
  • Stavite utikač na pod, pre-zamjena linoleum, zaokružite konture, označite na montažnim mjestima;
  • Izrežite odgovarajuće rupe škarama ili nožem;
  • Zalijepiti brtvu s epoksidnim ljepilom;
  • Osigurajte toalet na pod s tiplejem;
  • Slijedite konačnu vezu komunikacija.

Tarista

Savjeti za odabir

Shvatili smo da su ta pločasti toaleti prilično zanimljivi, racionalni izbor u mnogim situacijama. Ne iznenađuje, jer oni ostaju u potražnji do danas, unatoč niskim pokazateljima proizvodnje.

  1. Pripremite se za ono što morate posjetiti ne jednu vodovodnu trgovinu. Mali volumeni proizvodnje doveli su do činjenice da se ne primjenjuju svaka trgovinska točka sličnih proizvoda. Ali ne bi trebalo biti velikih problema s pretraživanjem.
  2. Obratite pozornost na proizvođače. Najbolji proizvođači takvih vodoinstalatera priznaju tvrtke iz Švedske, Češke, Poljske i Bugarske. Proizvodi se odlikuju visokom kvalitetom i dugom servisnim životom.
  3. Osobne preferencije. Uz trenutnu situaciju s asortimanom, možete sigurno napraviti vlastite preferencije na prvom mjestu - dizajn, veličina, visina, volumen spremnika i tako dalje.
  4. Kompatibilnost. Prije kupnje, svakako pobrinite se da se zahod i spremnik podudaraju, vrsta uklanjanja je slična vašem tipu kanalizacije.
  5. Materijal. Danas je raspon opsežan, ali se glavno natjecanje promatra između keramike, metalnih i emajliranih proizvoda. Vođa je i dalje keramika, jer u smislu trajnosti prelaze analoge. Ali opet, ovo je stvar okusa.
  6. Izgled. Parametar je također individualan. Ali to je imperativ da izgled ne ide na štetu praktičnosti.

Tarista

Tarista

Nakon što je shvatio u svim nijansama izbora, možete sigurno otići na vodovodni dućan za kupnju. Instaliranje proizvoda ploča nisu teški ni bez iskustva i određene vještine. Ali preporučujemo da se konzultirate sa stručnjacima, pažljivo ispitujete upute proizvođača i slijedite ga.

Članak o temi: Ideje registracije ljetne zemlje veranda (60 fotografija)

Ako nema najmanjih iskustava u radu s vodovodnom opremom, onda to lakše - kontaktirajte trgovinu u kojoj kupujete robu. Često nude svoje usluge za isporuku i instalaciju. Bolje je nego sjediti na uputama i ne razumiju što je ono što i gdje je priložen.

Tarista

Čitaj više