O le a le pito i luga o fafie ma le suauu flaxseseed?

Anonim

Ole laʻau e taʻalo tele i le olaga o le tagata. Ua fau fale e tagata fale laupapa, aua latou te malolosi tele, malaia ma le faomago mama nai lo isi fale fale. Mo kuka, kalapu oti laupapa; Faitotoa, Lutki, o faamalama foi e toʻatele e sili ona fiafia e fai laupapa.

O le a le pito i luga o fafie ma le suauu flaxseseed?

Ina ia puipuia le laupapa luga o le laupapa mai le tui o le susu poʻo le faʻamago, e foliga i le suauʻu.

Faʻafefea ona puipuia laʻau laupapa?

O le a le pito i lalo o fafie? Ua matua iloa uma e tagata i le laʻau e iai le tomai lelei e mitiia ai vai, lou susuga, o lona uiga, o Hydrohitic. Mai lava lenei, faʻafitauli e tulaʻi: O laʻau e le manaia, faʻaputuputu mai, ma o le mataʻupu autu e faʻaleagaina. Ae afai o le mea lea o se naifi o le togalaau o le togalaau, o le tulaga e mafai ona faigofie ona faʻasaʻoina, ma suia ai, e le mafai ona faigofie, e le pei o se fale laupapa laupapa ma faʻasalalauga, o le faʻavae o le fale.

Ina ia aua neʻi leai se faʻafitauli, matou te manaʻomia le togafitia o meafaitino e le gata na faʻatagaina le ulufale atu i fafie, ae tumau atoa mai aʻafiaga o le siʻosiʻomaga.

O le a le pito i luga o fafie ma le suauu flaxseseed?

O le suauʻu tatala o se oloa faʻaleaganuʻu oloa, e puipui le laʻau ma le maualuga o vai - eleni mea totino.

I fale fale oloa, o le tele o ituaiga nofoaga, va eseese, vailaʻau, ae o mea uma oona ma mafai ona afaina ai le soifua maloloina o tagata soifua. O le mea faigaluega pito sili ona lelei mo le sefeina o laupapa laupapa o le ie link. E manatu o le malosi o le vai mafanafana mea ma e le afaina ai le tino o le tagata. O le mea lea e i ai i totonu o lenei mea faigaluega i lenei meafaigaluega e iai ni vaivaiga:

  • siosiomaga faauo fua faatatau;
  • E fesoasoani e latalata i vaipuna laiti o le laau;
  • o se vai-reportnt lona uiga;
  • Faaleleia le foliga mai o se laupapa laupapa.

Ile faʻagasologa o le faʻailoaina o mea o loʻo aofia i totonu o le suauu, i lalo o le faʻamalosi o mea a fafo (okesene, malamalama, moli, vevela e tupu ai. O le iʻuga o le faʻaleleia o le suauʻu linseed e avea ma semi-mautu malosi. O le lapoʻa i le suauu o loʻo iai le glycerides o le agyansansusturated acids, igoa o le linolec ma lineclec, o le mea e mafai ona faʻaʻea ai ma puipuia meatotino.

Mataupu i luga o le autu: Scotch, vali lipine ma pine nai lo mea mautu i luga o pepa puipui

Ina ua maeʻa ona le tuʻuina atu o le oloa laupapa, o le a manaʻomia le tuʻuina atu o le avanoa e faʻamago ai ina ia puipuia le laʻau i le lumanaʻi.

Ua atoa le faʻamamaina o laʻau, ina ua maeʻa togafitiga taufaaʻoleʻole, o le a tupu i le 2-3 vaiaso.

E mafai ona e saoasaoa le faiga o le faʻaaogaina:

O le a le pito i luga o fafie ma le suauu flaxseseed?

O le suauu mafiafia le faʻagasologa o le faʻatonutonuina o se laʻau ma e le palapala.

  • turpadar;
  • wex;
  • Pretyty.

O le faʻaaogaina o le turpentine, e manaʻomia le manatua o lenei mea oona e oona ma mafai ona mafua ai se tali mai. I se faʻaopopoga, o le afi o le fale gaosi e ono tulaʻi mai ma le faʻafesoʻotaʻi tuusaʻo ma le paʻu. O le oloa o le matutu o le faʻamamaina o le lio o fafie, e faʻatatau i le turpentine, ae le oona oona. O le mea lea, e sili atu le filifilia o le wax mo le saogalemu. E le faigata ona faʻagasolo le Wax: E lava le mafanafana i totonu o le vai taele ma faʻafefiloi ma le suauʻu. O lenei tuʻufaʻatasiga ua faʻaopopoina ai le vai solo vailaʻau.

Laau e le afaina i le fale

Ina ia mafai ona faia le mea e tatau ai i le fale laupapa i le fale, e tatau ona e faʻatauina le suauʻu link i soʻo se faleoloa (pe a manaʻomia - wax, mo vave aisa). Afai o loo i ai Wax, e manaʻomia le mafanafana muamua. Ona vevela lea o le suauu mumu ma fefiloi ma wax.

O le a le pito i luga o fafie ma le suauu flaxseseed?

Ie lino a livalo e mafai ona sili malie i ipu ma mea taalo a tamaiti.

Leai se mea e aumai ai le tuʻufaʻatasiga i le faʻapopoleina o le tulaga: ua tumu i mu ma e le o le mea e manaʻomia mo se laupapa laupapa. Ina ua maeʻa, se manifinifi manifinifi ma lima faʻapipiʻi i luga o le suauʻu fagogo ma tiʻetiʻe i luga o laʻau, e tatau ona e toe fai le faʻasologa o taimi 5-6 taimi. Tuʻu mo le faʻamamaina mo le 3-4 aso (pe a fai o Wax o loʻo iai).

O nisi fale talaloa o le fale fafie e faatofu ai se oloa laupapa i totonu o se koneteina ma pata ma tuu mo 2-3 itula. O le faʻailoga autu o le pito i lalo o le oloa laupapa ua uma ona amata, o le ea laʻititi paʻu o loʻo aliali mai i luga o le laʻau.

Lino suauu, e aofia ai polytathhane vaega, aua le manaʻomia le faaopoopoina o le wex.

O loʻo i ai le meatotino o le a faʻaaogaina atoatoa i totonu o le laupapa ma laʻau laupapa. O lea, ina ua uma le togafitiga, e toetoe lava le tumau le suauʻu i luga o le fafie, ma o le laupapa e tumu ma ofuina. I se faʻaopopoga, o le suauu lino o le sili sili lea o le aʻoga mo fafie, aua e puipuia mai i le susu, o le mea muamua lea o le fusi.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona fai faitotoʻa i luga o tagata rollers ma o latou lava lima

Vaeluaga matagofie

Uma laupapa laupapa mafai ona togafitia ma le suauu. E le faʻaopopo vaega leaga, o lea e te mafaia ai ona faʻatautaia saogalemu ia ituaiga o:

O le a le pito i luga o fafie ma le suauu flaxseseed?

O le suauʻu i luga o le laupapa faʻapipiʻi e faʻaaoga ma se pulumu ma se manifinifi manifinifi.

  • Fao laupapa, Papatusi;
  • Tamaiti mea e fai i laupapa;
  • Soo se meaafale;
  • Tuufaatasia ma le fola laupapa.

O le laupapa laupapa e le tatau ona susu poʻo le susu - O le tulaga lenei o le faʻasologa o le tulaga. O le faʻatagaina o le faʻatagaina o le susu susu i totonu o le laupapa e le tatau ona sili atu ile 14%. Afai o le lauʻeleʻele e le fou ma manaʻomia le afaina o manaʻomia, muamua lea e faʻamamaina ai mai le vaega lafotu o Vasega Vasega, Pese. A maeʻa lena, o le ala aʻe o lea e tatau ona faʻamamaina mai le pefu ma le lapisi o loʻo totoe. E leai se mea e le mafai ona soloiesea ai le fafie ma le susu susu. Fafie vave maua le susu. Ona fufulu lea o le oneone ma aveese le efuefu ufi. I totonu o le a faia i totonu o le a faia, e le tatau ona i lalo o le 70% o le suavai suavai. Afai o le faʻatuatuaina o loʻo faia i luga o le auala, aua le timu poʻo le tau o le puao, ae i le la.

Faaaoga le suauu link i luga o le fafie e le o se mafiafia, ae o se manifinifi vaega, ma tele taimi. Falapulega mea e faʻaaoga tumau (faʻataʻitaʻiga, le fola), e tatau ona e faia le folasaga 3-4 taimi i le tausaga, peitaʻi o lenei tulaga o le a auaunaga ai se galuega umi. Ma o na mea a le aiga e le afaina ai le masani ai o le tino, pei o fatuga poʻo le kapeneta poʻo le kapeneta, ua lava le taulimaina 1-3 tausaga.

O le a le pito i luga o fafie ma le suauu flaxseseed?

Tamai vaega ma aitema mafai ona faatofuina i le suauu mo le lafoaʻiina.

Tagata tomai faapitoa e le fautuaina e faʻatino le pito i fafo o le pito i luga o laupapa laupapa ua uma ona ufitia i le vale poʻo le vali. O le a leai se aoga mai lenei mea.

Faʻatupuina i le auala e iloa ai pe lamalo le mata, faʻapea foʻi ma le mafiafia o le laau, e manaʻomia le toutei ese mai i le tele o suauʻu na faʻaaogaina. E aoga le matauina o le manifinifi vaega o le a taʻele i le aso. Afai e tatau, e mafai ona e faia se laasaga-i-sitepu e le i ai. Gaosi e mafai ona faia 6-8 taimi.

E mafai ona faʻaaoga le suauʻu flax ma le leaga o le afu poʻo le pulumu. Ina ua uma ona togafitia se laʻau paʻu e sili atu le tumau i le vai malulu. Teu le suauu o loʻo totoe i le malulu o le nofoaga, i se vevela e le maualuga atu nai lo le 0 °.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona aveʻese ma le lelei

O le le mafai ona lagolagoina le mea moni o le kolisi cloting o le a sili atu puipuia e le suauu wax. O loʻo faia i luga o le faʻavae o moli moli. E le gata i lea, ina ua maeʻa ona togiina ni laʻau, le lanu o le laufanua ma e le suia, ma ona o le mea moni e aofia ai le sasaina o le suauʻu. Wax i luga o le faʻavae o le suauu flaxseed e mafai ona teuina e moli laupapa laupapa, e leai se tuusaunoaga ma taua laupapa laupapa. O luga o laufanua e mafai ona togafitia ma suauu wax:

  • faasitepu;
  • meaafale;
  • vaega o faamalama;
  • faitotoʻa faitotoʻa;
  • O le eleele o le 'aiga o fafie.

Mo le faʻatautaia o laufanua mai fafo, e sili le faʻaaogaina o le suauu mama felelei, aua naʻo mea faʻalenatura ma mafaufau loloto e iai le palapala. O le mea lea, o puipui i fafo o fale ufimata ma pa o le taʻele e sili atu le togafitia ma le mama mama.

O le suauʻu link e manatu o le lautele o le mea faigaluega ma taugofie mo le faʻasaoina o ofutino ofu. Leai se mea e te vaʻai ai mo le tele o vai-faʻamago oloa mo fafie. Ua lava le togafitia o le laufanua ma ia mautinoa le faʻatinoga. O le pito i lalo o se laʻau o se faiga e nofo ai i se taimi umi, ae o le iʻuga mulimuli e faʻamalieina ai le sili ona pisa.

O le le gaoia ma le suauu flaxseed e faia i ni auala se lua:

  • olo;
  • usuina.

Fufulu le suauʻu i le mea e manaʻomia ai le moega. Mo ni tamaʻi mea fai laupapa, ae e fautuaina le faʻaleleia o laia. O le mataupu e tatau lava ona faatofu i luga o le suauʻu link mo le tele o itula poʻo 1-2 aso. Tulaga faʻatonu - laʻau e tatau ona faʻamago ina ua maeʻa.

Ufiufi solo laupapa e sili atu ma le suauu flax, e le o le vase. O le mea moni o le aoga lena i taimi ma faʻafitauli, ma le susu e mafai ona i tamai poloka, o le a agaʻi atu i le fulafula o le laʻau. O le a amata ona le mautonu fafie ma pipi i ni nai masina. Linn Coom uu loloto i totonu o le laʻau ma e le maua pe a uma ona faʻamago i le tioata. E tusa ai, faʻatauga o le a le tupu, ma le susu o le a faʻatapulaʻaina le togavao. Ona o le mea moni e leai ni taufetuli, ie lino e sili atu le vave susulu.

Faitau atili