Recepti za mangalu - izbodeno od suburgeona

Anonim

Recepti za Mangala - Stesh iz Sturgeona. Oni koji vole ne samo mesna jela su, ali i ribe, potrebno je dodatno kupiti za plašt i dodatnu rešetku dizajniran za pripremu ribe u svim varijacijama. Iz ovog nevjerojatno korisnog, i što je najvažnije, mali kalorijski proizvod može se pripremiti veliki broj različitih jela na roštilju. Štoviše, za to možete primijeniti i posebnu rešetku i ražnju. Usput, možete kupiti Brazier na stranici http://domittentov.ru/catalog/dlya-dachi/mangaly/. Ovdje ćete naći veliki izbor raznih modela mangala za davanje. Izgled)

Recepti za mangalu

Da bi riblje jelo, osobito kebab pokazalo vrlo ukusno, vrlo je važno odabrati desno za ogrjev, koji će hranom dati željeni okus i miris. Najbolje drva za mangalu, koja se planira pripremiti ribu, su breza, a poželjno je da svi budu iste veličine. Možete pitati o tome zašto su takvi trenuci s odabirom trupaca toliko važni. Činjenica je da bi breze svjetiljke od približno jednake veličine i iste kvalitete pržene gotovo u isto vrijeme, kao rezultat toga, u traženoj količini formiraju ugljena.

Najukusnije jelo koje se može kuhati na roštilju Ražanj iz Sturgeona.

Recepti za mangalu - izbodeno od suburgeona

Želio bih odmah napomenuti da se proces ovog zadovoljavajućeg i ukusna jela smatra prilično dugotrajnim, jer je potrebno ispravno odabrati, a zatim pripremiti jesebuhnu, kuhati marinadu. Iako, iskreno, iskusni "korisnici" Mangalov, imaju dugo i vrlo uspješno koštaju bez ikakvih marinada, a Sturgeon su dobiveni vrlo ukusni. No, kako kažu, svatko odabire za sebe najprihvatljiviji način kuhanja određenog jela, uključujući ribu.

Članak o temi: Brojke s papira s vlastitim rukama: Glavni razred na obljetnici

Odaberite odabir Sturgeona

Dakle, prije nego što napravite pripremu ribljih kebaba, Trebali biste odabrati ispravno poburgeon koji mora biti potpuno svježe. U idealnom slučaju, nurgeon mora biti samo uhvaćen, potrebno je znati da je pojurgeon počne izgubiti mnoge njegove ukuse, nakon što je zaspao.

Iskusni kuhari vjeruju da se jesebuj ne oženi, dovoljno je samo pripremiti smreku od crne i mirisne paprike, kao i kamenalnu soli. Marinade se obično koriste u slučajevima kada se riba ne može pripisati kategoriji prvih proizvoda svježine.

Oni koji žele, ipak, pripremiti riblji kebab od ukiseljenog Sturgeona, svakako će se svidjeti sljedeći recept.

Za kuhanje kebab

Od Sturgeona će biti potreban sljedeći skup komponenti:

- svježi glavni sergeon (dva komada);

- soli veliki morski ili kamen;

- polu-slatko vino bijelo (52 ml);

- Pepper White svježe tlo;

- biljno ulje nije okusom (52 ​​ml);

- različita začina, namijenjena ribljim jelima;

- sok od limuna svježe stisnut (52 ml);

- pickpit bugarski (jedna stvar);

- sjemenke sjemena (do njihovog okusa).

Kuhanje

Svježi jesebitelj treba ispravno obraditi, ali za početak mora se vrlo temeljito isprati ispod mlaza hladne vode. Nakon toga, to je već početak više intenzivnog procesa, što je da se sergeon mora očistiti od bitova, peraja i ljusaka. Dalje, potrebno je ukloniti kožu od trupa, brzo ogrebati jeseg s strmom kipućom vodom, a zatim odmah sipati i vrlo hladnu vodu. To je potrebno, tako da je konturni file mnogo lakše odvojiti od kostura.

Zatim se nurgeon treba rezati na pola, a onda možete ukloniti sve kosti u blizini file, kao i greben. Vrlo je važno lijepo smanjiti jesebuhnu, u ovom slučaju kebab će se ispasti ne samo vrlo ukusno, već i nevjerojatno apetit. Preporučljivo je smanjiti konturnu file na takav način da su kao posljedica dijelova s ​​jednakim stranama od 3 cm.

Članak o temi: Astra: cvijeće kože s vlastitim rukama

Recepti za mangalu - izbodeno od suburgeona

Marinada za jesebu

Sada možete napraviti i pripremu marinade za pogurnjaka, od poluslatkih bijelog vina, biljnog ulja i limunovog soka, i sve druge gore navedene komponente treba dodati tamo. U kuhanoj marinadi, komadiće se moraju spustiti trideset minuta, ali ne više nego i, pomiješati ih u mješavinu marinacije, potrebno je vrlo oprezno.

Nakon trideset minuta, možete pripremiti kebabe, a na ražnjićima, porisci su potrebni prilično čvrsto, a između njih bi trebali biti kriške papra bugarske.

Prema njegovom nahođenju za pripremu zaliha iz Sturgeona, ne može se koristiti samo bugarski papar, nego i mnogi drugi, najprikladniji povrće. Shashliks bi trebao biti pripravljen ne duže od dvadeset minuta, dok bi se trebali prevrnuti što bliže, i to je potrebno da to učini kako bi im se bolje izgladila i postala mekša.

Preporučuju se da se ubode pripremljeni na roštilju od zaliha služe s bijelim umakom kuhanim od krema i bijelog vina, kao i sa kuhanom rižom.

Čitaj više