Talosaga mo le toe faaleleia o le faapaologa: poto masani o tulafono

Anonim

Talosaga mo le toe faaleleia o le faapaologa: poto masani o tulafono

E tele tagata nofoia o fale tuai o loʻo iai: O le a le mea e fai pe a fai o le faapaologa o loʻo i ai i le fale o le tele o a latou lava fale o le tele o latou fale. O le tele o fuafuaga e mafai ona galulue ai ma le talafeagai ma le talafeagai mo le taotoga. Ae o ai e nafa ma le toe faʻaleleia o lenei potu o le e ona poʻo fale?

O ai e tatau ona toe faaleleia le felauaiga faalavelave

E masani ona iloa e se tasi e le talafeagai le faʻaaogaina o le fesootaiga, o lenei vaega o le fale mautotogi o se vaega sili ona taua o le mea masani. Ma masina faalemasina, o lona aoga o loʻo totogiina le aofaʻiga faʻale-pulega kamupani (CC). O le mea lea, toe faʻaleleia galuega i le faʻamalosia o le faʻaosofia o le fetuutuunai o puipui ma fausaga autu e tatau ona faia e le sui o le tulafono o soligatulafono, e tusa ai ma le tulafono o le Tanetekoso.

Ae o fale o fale ua faʻamalosia e tuliloaina tutoʻatasi o le faapaologa a le 'auvae ma isi fale mautotogi.

Talosaga mo le toe faaleleia o le faapaologa: poto masani o tulafono

O le toe faaleleia o le paʻu faʻalavelave e tatau ona auai i le faʻatulagaina o le faʻatulagaina o lou fale

Ma ina ia mafai ona ausia galuega talafeagai mo sui o le Hfai poʻo le kamupani pule, o le a tatau ona faʻamaonia le pule o le tino tauloto o loʻo i le le mautonu.

Mo le faʻatinoina o le lautele toe faaleleia, o le a faia lelei le faʻamatalaga. O lenei pepa faʻailoa mai ai faʻavae manaʻomia mo kamupani a le kamupani. O le talosaga ua fautuaina e faʻapipiʻi ni faʻailoga o tuaoi ma ata o le mea. O nei pepa uma o le a manaʻomia e faʻamaonia ai le pa o paneta o faʻafitauli.

O ai e tatau ona toe fai le palkories (vitio)

Faʻasao faʻafitauli

E tusa ai ma Fale o Fale, o mau panioga o loʻo iai o le fanua o meatotino masani. I totonu o le teuteuga o le malo i lalo o le No.991, 2006. O le e ona le fale mautotogi e le o se vaega autu lagolago. E aofia ai slabs o pito i lalo, faavae poʻo papatusi Palota, faʻapea foi ma fale faʻapipiʻi e tauʻave ma tautua i nisi potu (nofoaga e nofo ai). I fausaga e tutusa, o le masani lea e tosina ai pamu poʻo laufanua.

Mataupu i luga o le autu: Manatu mo se tamai potu potu - o le a faʻateleina le avanoa

O lona uiga, o le vaega lautele i fale maualuluga o loʻo manatu o loʻo iai:

  1. Fautuaga tuusaʻo papatusi fesoasoani, o loʻo lagolagoina fale (i tulafono o le tagi 2, pp. "B").
  2. Windows po o faitotoʻa puipui o loʻo faʻatautaia e le faitotoʻa. I se faʻaopopoga, e le taua o pa o ni ata poʻo ni faʻapipiʻi.
  3. Aofai faʻaaogaina e tatau ona faʻailoa mai i le faapaologa o le faapalepale e manaʻomia mo le faʻaaogaina lautele. O nei mea na faʻaoʻo mai o loʻo fuafua e faʻatautaia ai le tele o nofoaga poʻo le le nofomau (i tulafono o le tagi 2, pp ").

Talosaga mo le toe faaleleia o le faapaologa: poto masani o tulafono

E masani lava, o le a taʻitaʻia le fesili faʻafuaseʻi, o le tagata faʻapitoa o le faʻalapotopotoga faʻatautaia, ma le mea - o le pule o le fale mautotogi

Filifilia o le Taoluina e ala ai ona avea ma galuega toe fai, o le faʻamoemoe taua o le a avea o le faʻauiga o faʻalavelave faʻafuaseʻi, ma o ai lea e ana.

I Tulafono a P.P. 13 O loʻo aiaia e le manugāaga le mea e toe iloiloina ai le toe faaleleia o galuega faaletagata e faavae i luga o le Tulafono o asiasiga. A maeʻa lena, i le palota, o loʻo filifilia ai le faʻatino o le toe faaleleia o galuega.

Ina ua faamatalaina le setete o le faapaologa o se faʻalavelave faʻafuaseʻi

O nisi e ana le au palu na alu atu i le tulaga o faʻalavelave faʻafuaseʻi, e malilie i mea lautele, ina ia mafai ona faia le tiute talafeagai. I le taimi lava lea, o le ona o le fale mautoloa aofia ai le tau o galuega uma ma mea fai.

O le Badcmon nofoaga e manatu o se faalavelave faafuasei pe a:

  1. E i ai faʻataʻatiʻala loloto o loʻo i ai i luga o le nofoaga o fesoʻotaʻiga o le kapeti puipui ma ogaumu.
  2. O le faaitiitia o sima i le pito i lalo o le ipu ua matauina e faʻaalia ai le tau o le faʻamalosia.
  3. Ona o le vai, o le vai e foliga mai i le pito i luga o le slab.
  4. A o iai ni vaega o mamanu.

Talosaga mo le toe faaleleia o le faapaologa: poto masani o tulafono

O le taupulepuleina o le a manatu o se faalavelave faʻafuaseʻi, afai: O le paʻu o vaega fausaga o loʻo tupu, o le sima o loʻo siʻomia i le pito i lalo o le fola i lalo o le fola.

O le isi tali i lenei faʻafitauli o le a avea ma se tagata maʻi o loʻo faʻatali mo le taimi e amata tutoatasi ai le faʻavae aoga. Ae o isi taimi e umi ai le faʻatali, ma e faʻamalosia le tagata e le talafeagai ona faʻafesoʻotaʻia ni tulaga maualuga pe na foʻia foi lenei lomiga e ala i le faamasinoga.

O le foʻia o le fesoasoani a tagata o loʻo i nei aso, o se galuega faʻapitoa o le Rushkx na faʻatuina, o loʻo tauivi ma le uiga o tau o mea a le malo.

Ole tali atu a le faʻalavelave faʻafuaseʻi o le a mafai ona faʻaoga ma le faʻamatalaga o le faʻafitauli ma ia mautinoa o le a paʻu le tagi ile malo. I le tulaga o le faʻamaoniga o le faʻafitauli, o le a le mafai e le tagata solitulafono ona aloese mai se lelei ma faʻamaonia le le lelei.

Tusiga i luga o le autu: o pupuni Roma i totonu o le potumoe

Faʻafefea ona tusia se faʻauluulu o le faapalepale: faʻataʻitaʻiga pepa

O le talosaga o se ata tusitusia aloaia na fuafuaina e maua ai le setete o le setete poʻo le isi faʻalapotopotoga o le a atagia ai se talosaga. E taua le faʻatinoina autu o lenei pepa poʻo le manaʻoga poʻo le manaʻo e iloa le aia tatau ma aia a le tagi. Faʻafetai ia saʻo le faʻamatalaga, o le faaletonu o gaioiga i gaioiga o le faʻalapotopotoga e masani ona aveʻesea.

O talosaga e ono mafai ona tautala pe tusitusi. Ae na o le malosi o le tulafono. Soʻo se faʻamaumauga ua faia e tusa ma le faʻataʻitaʻiga, e ui lava ina ia silafia e leai se tulaga patino i le tusia i ai.

Talosaga mo le toe faaleleia o le faapaologa: poto masani o tulafono

A tuʻufaʻatasia ma tuʻuina atu se tusi talosaga mo le toe faʻaleleia o le faʻalavelave faʻafuaseʻi, ia mautinoa e faia se kopi

Ae o le tagata e tatau ona tausia le faasaoina o le pepa pepa:

  1. Pulou . O lenei vaega e mulimuli i le pito i luga (itu taumatau) e faʻailoa ai auiliiliga o le faʻasalalauga ma le tuatusi.
  2. Ulutala . I le ogatotonu e tatau ona e tusia le upu "faʻamatalaga" poʻo le "faitioga".
  3. Tusitusiga autu . O le talosaga o loo tusia i lona lava igoa ("Ou, le igoa atoa"), ona faailoa mai ai lea o le tuatusi o le nofoaga e tusia ai le autu. I lenei vaega, o le tagata talosaga e tatau ona faʻaalia ai ona manaʻoga i le faʻaauauina o galuega toe fai mo se mamanu le talafeagai.
  4. Vaega Mulimuli O loʻo faʻailoa mai faʻamatalaga i se faʻamatalaga o le talosaga i le iloaina o le fofoga o faʻalavelave faʻafuaseʻi, lea e lamatia ai olaga o tagata. Ma faʻamolemole faʻailoa mai le tagata talosaga e uiga i 'auala na ave.
  5. Aso ma Saini - O vaega lata mai o le talosaga.

Lelei teuteuina lelei o se talosaga mo le faʻaleleia o le fefaʻatauaʻi e tatau ona lafoina i le faʻatautaia o le Komisi. O le tagata talosaga e tatau ona tausia le tuufaatasiga o kopi e lua o le pepa (tasi tumau i le e ona le tagata). A maeʻa ona lafoina se pepa aloaia, o le lafoina o le ofisa o le faʻatulagaina o pulega lauiloa, e tumau lava mo le faʻatali mo le faʻatinoina o galuega na fuafua e ala i le faʻatinoga o le mea. Ia foia faʻafitauli o le finauga, afai o le tagata talosaga e le faʻataunuuina e le tagata talosaga, e mafai ona ia failaina se tagi.

Mataupu i luga o le autu: Mai le mea e fai ai puipui i le faletaele

Lipea o le faʻalavelave faʻafuaseʻi (vitio)

O le faaleagaina o loʻo avea ma faʻafitauli moni e le gata mo le ona o le fale mautotogi, ae o se lamatiaga i le olaga o isi. Afai o se fausia faʻafuasei o se meatotino masani, o le ona o le fale mautotogi e iai le aia tatau e apatoʻatasi i le Komisi Pulega. O lenei pepa e tatau ona teuteuina lelei, ma se faʻamatalaga auiliili o le faʻafitauli. O le talosaga ua fautuaina e faʻapipiʻi ni saini o tagata nonofo i le fale.

I le faaiuga, matou te maitauina pe a le o le faʻataunuuina o le puleaina o le toe faaleleia o le fale Re-Faitulafono e faʻatatau le Toe fausiaina o le Faamasinoga.

Faitau atili