Malulu ulaula ulaula

Anonim

O le faʻamoemoe i le fale ua matua iloga ona lauiloa i le Dichens ma tagata e ona fale tumaʻoti. E toaitiiti tagata e mumusu e taia le lotoa ulaula ulaula i nisi oloa. Ma, e pei ona e iloa mo le maualuga-lelei ma ua leva ona teuina o le ulaula, e manaʻomia le faʻaaogaina o le malulu o le ulaula metotia. Faʻafefea ona fausia tutoʻatasi se malulu o le ulaula, o se taugofie ma lelei, i lona togafiti ma o le a talanoaina i totonu o lenei tusitusiga.

Malulu ulaula ulaula ulaula ulaula

Malulu ulaula ulaula

Ae le i amataina le fauina, e tatau ona e filifilia se nofoaga talafeagai. E tatau lava ona manatua o le fausaga umi o ia ulaula ulaula e tatau ona aumai ile 3 i le 4 mita. Ma le isi, afai e mafai, o le i ai i le nofoaga o se tamai malifa o le eleele po o le mound.

Malulu ulaula ulaula

Filifilia o se nofoaga talafeagai, eli se faavae.

Malulu ulaula ulaula

O le faʻavae o le faʻavae ua faia, o le nofoaga mo le ogaumu e tusa ma le 70x60 cm, o le paipa o le a le umi 2.5-3 conters ma se nofoaga o le asu o le asu o le afu o le kalapu 60-2560 cm. Le maualuga eseesega e tatau ona manaʻomia le itiiti ifo ma le 50-60 cm, ma luga aʻe. O le tele o mea, o le sili ona aoga le gaioiga o le asu, o loʻo fuafua lava lea e faʻalagolago i le lapoa o le chimes, o le sili sili ona lelei o le sili o le 15-20.

Malulu ulaula ulaula

Matou te amata i le fausiaina o laupapa pusa afi. A o le faʻavae, matou te faʻatumuina se mea puʻupuʻu ma le mafiafia o le 7-10 seneturi, ma matou te tautua i le pito i lalo o le ogaumu. I le tutusa ma lenei, o le mea taua o le paipa o paipa mo chimney. E mafai ona suia i le metallic ma slag - sima paipa pe taʻoto i fafo o le pito o le mumu piliki.

Malulu ulaula ulaula

I le fale puipui na tautua mo se taimi umi e tatau ona faia o ni piliki o afi-mama, latou te manaʻomia i le 20 fasipepa. I le avea ai o se fofo fusi, matou te faʻaaogaina le sisitema - oneone fefiloi 1 i le 2.5. Matou te aumaia le chimney, siitia le ego i le pito i luga i le tele e mafai ai.

Malulu ulaula ulaula

Sa matou mafanafana i luga le faitotoʻa o suauu ma tuʻu le laupepa.

Malulu ulaula ulaula

Le isi laasaga, o le faʻauigaina o le faʻavae i lalo o le laupapa laupapa.

Malulu ulaula ulaula

I luga o le sima o loʻo tagi, matou te faia le aitu o se piliki mumu. O le loloto o le piliki lelei o le 10 laina. O le chimney e sau i fafo i le pito sili ona maualalo. E pei ona mafai ona vaʻaia le tele o le lapoʻa o le faʻavae o le 50x50 cm.

Tusitusiga i luga o le autu: O le a le mamao maualuga hinge i totonu o le faitotoa totonu

Malulu ulaula ulaula

I le maeʻa ai o le fausiaina o le ogaumu ma le Kapeneta mo le Kapeneta, matou te faia se tofotofoga faʻaputupuʻu ina ia mautinoa ai le ie ma le aulotu ma le faʻapotopotoga.

Malulu ulaula ulaula

Firewood Burns lelei, asu e ulufale lelei. O le Fono Aoao Fai Fai Fai tomai.

Malulu ulaula ulaula

O le ea o le ea, o se mea masani, e mafai ona vaʻaia e ala i le faʻaoleole

Malulu ulaula ulaula

O le faavae faavae mo le kapeneta 50x cm, le tele o le laupapa laupapa 60X60. O le pito i lalo o le faʻavaʻa ua aoina mai le pa 4x4 cm. O le ufiufi ua tupu i le lua vaega. Bar ma muamua vaega (totonu) E fautuaina e faia le 'auvae laupapa.

Malulu ulaula ulaula

O le muamua vaega o le Komiti Faatino o le pupuga. I le taualuga matou te faʻapipiʻiina le uʻamea chimney.

Malulu ulaula ulaula

Krepim mortkages ma faiva mo uamea BODS i lalo o oloa.

Malulu ulaula ulaula

Mo le vaega lona lua, matou te faʻaaogaina le faʻatumu o papa e faʻafeiloaʻi. E te fafaga i le tafailagi, o lea matou te fusi uma le au uma ma faʻaititia le saʻoloto o le asu o le asu i tamaʻi laiti. Faʻamolemole vaʻai le faitotoʻa o loʻo aofia ai ni vaega se lua ma le malo na faia o loʻo faia ai le faʻasolo i luga ma i le amataga. O le a aloese ai foi le asusu.

Malulu ulaula ulaula

Loops ma latch, kalava tele. I le ogatotonu o le faitotoʻa, faʻapipiʻi le vevela le aoga. Talu ai o loʻo aofia ai se uʻamea faʻamau ma se vili ma se lagona i le ituaiga o le siliva siliva, na lava le faia o se vaega o le ensosor i faitotoʻa, ma faʻapipiʻi.

Malulu ulaula ulaula

Faʻapipiʻi ma faʻalelei le kapeneta i le piliki lelei. O le eseesega i le lapoa o le 10 centimeters, o le setiina o le kapoti e sili atu i le lautele, e faia mo le 5 cm o le a taofia ai le afaina. E mafai ona o le Mauga ma le uamea o loʻo i ai, e ala i le pito i lalo o le pito i lalo poʻo tulimanu, muamua talosaga se tamaʻi vaega o fofo i luga o le piliki.

Malulu ulaula ulaula

O le tala a le ale ale ale kapeneta ua tatalaina e ituaiga uma o puipui o le fafie mai fafo agai i fafo tulaga. O le taualuga e ufiufi i le uʻamea fasi.

Malulu ulaula ulaula

Matou te iloa le ulaula i gaioiga. O le afi ma le puleaina o le vevela o le asu. A maeʻa ona faʻamafanafana, o le vevela e le sili atu nai lo 35 tikeri celsius. O le a le ulaula a le afu a le afu a le afu mo le lalagaina o mea taumafa ma e le gata.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻaitisina o le Clustism: faʻailoga iloga ma lelei

Malulu ulaula ulaula

Malulu ulaula ulaula

O le kuka o oloa e tautau ai i le ale ale koleni.

Malulu ulaula ulaula

O loo matou tietie i le ogaumu, ma tausitumue i le mu o fafie mo ni oloa sa ave ese. Firewood e manaʻomia e faʻaaoga le fua-berry laau po o le le mautonu. E le talafeagai le 'aʻai o Contifer.

Malulu ulaula ulaula

Malulu ulaula ulaula

Le tofo ma le manogi, o le mea e leaga ai, e le mafai ona faʻalavaloa, ae foliga mai o foliga ma tautala mo ia lava ma foliga mai e faʻateleina.

Faitau atili