Faʻafefea ona sefe le solofanua mo le taumalulu: o le faʻaaogaina fua

Anonim

Faʻafefea ona sefe le solofanua mo le taumalulu: o le faʻaaogaina fua

Solofanua o se mea manogi manogi e matua umi lava e fai mo le kuka. Faʻaiʻu mai ia e le gata e maua ai ipu maʻamata mafana, ae e tele foʻi le tele o meatotino. O loʻo fautuaina le aʻa o le aʻa poʻo le faaiuga o Mati, poʻo le amataga o Novema, ina ua maeʻa lau lau. Ia mafai ona faia ni tala ia i latou i le taumalulu, o le rhizeer manaʻomia e sauni lelei. E uiga i le mea e sili atu le faʻatumauina o lenei manogi mo le taumalulu i le fale, e tatau ona talanoa tasi i se auiliiliga auiliili.

Lautele auala mo le taumalulu

Fualaau 'aina o loʻo faʻaogaina i matou o le ormoysm ma masani vitamini ma minerale. Ae paga lea, o le tele o fualaʻau ma le taimi umi e leiloa ai o latou uiga. Ae ui i lea, seoli ma le saʻo auala e mafai ona faʻasaoina vitamini mo le taumalulu atoa. Taua o mea o loʻo i totonu o loʻo i ai i totonu o loʻo i ai i le affisppicetic ma Atimecrobal meatotino. I le tau malulu, e taua tele lenei, pei ona faʻatagaina ai oe ona vave fesoʻotaʻi ma le malulu ma le flu. O vailaʻau o loʻo ofoina atu le tele o auala e faʻaaoga ai le aʻa o lenei laau. O le mea lea, e taua tele le faʻaleleia o le seleselega mai le faaleagaina.

Talu ai, o mea uma lava, o le fualaʻau fualaʻau, ona fetaui lelei lea o auala masani uma o a latou afiga. E mafai ona teuina:

  • fou fore;
  • e misa;
  • fai iai
  • i le tele o faasao.

Faʻaaogaina le aʻa o le solofanua e masani ona faʻaalia, manogi i le vaitau. Faʻaopopo pe a kuka le kuka ma le lua ipu. O le isi e manatu i taimi uma i le sili atu auiliili.

TAUA! O meatotino a le Antbactarial o mea taua e faʻaaogaina mo le angina. O le olopalaina ma faʻapipiʻi i totonu o le fagu ma se tapuni i se tapuni. Ina ua maeʻa 15 minute, o le faletupe tatala ma loloto le manava i le ea i le tele o taimi. O lenei faiga e mafai ona toe faia i nai itula.

Faʻafefea ona sefe le solofanua mo le taumalulu: o le faʻaaogaina fua

Faʻafefea ona saunia lenei aʻa

Ina ia mafai ona o le taumalulu i le taumalulu, na te leʻi mauaina ni meatotino o meaʻai, e mafai ona teuina i le lotoa. E tatau ona e filifilia le tele o aʻa, atoa aʻano, o soʻo se mea leaga e mafai ona oʻo atu ai i se sprearel o le faaputuga atoa. O aʻa maeʻa na luluina ai le lauʻeleʻele ma le oneone, tipiina le isi vaega ma pepa utupoto o loʻo tautau i lalo o le taualuga. O le isi filifiliga o le teuina i totonu o se pusa oneone. O le faia lea o lenei mea, taga aʻa i totonu o le atigipusa ma aumaia vaega taʻitasi ma oneone. E le tatau ona faʻafesoʻotaʻia aʻa. O lenei metotia taofia le maualuga o le numera o vitamini i fualaʻau 'aina, ae o le cellar e mamao mai mea uma.

TAUA! Rhizomes i le Cellar taimi manaomia. Afai e te maua, e tatau ona aveesea vave.

Mataupu i luga o le autu: Aisea e te manaʻomia ai se potu ofu?

Toeitiiti lava o le taumalulu uma, o le seleselega mai le solofanua e mafai ona teuina i totonu o le pusaaisa. Mo lenei aʻa, pei ona tatau ona fufuluina i le tafeina vai ma tipiina fana. Ona latou te tau foʻi lea 'onatia ma faʻamago lelei i le faletalimalo. Ona la taatia lea i polyhythyne afifi ma tapuni hermonically. Siaki pe faʻafefea ona nonoa le afifi, e mafai ona e oomiina. Afai e le lagona le tafe o le ea, o lona uiga o mea uma ua faia. Teu lenei fualaʻau e tatau ona i lalo ifo o le vavaeeseina o le pusaaisa.

TAUA! Mo le teuina o mea fou, e tatau ona avatu mea fou i aʻa o i tamaloloa, o le umi lea e le tatau ona sili atu i le 25-30 cm.

O le faʻaʻaisa o se auala sili ona teu oloa. O loo taofia uma minerale ma vitamini i fualaau faisua. O Rhizomesss e faia foi lenei ituaiga o le togafitia atoatoa. Ua fufulu, fufuluina mai le vavale ma mago sina solosolo e ave ai le sili atu vai. Le isi mea e tipi i ni vaega tele, tuʻu i luga o faʻaputuga ma tuʻua i le pusa 'aisa. A o le lapisi o le aisa o le spacen o oloa e le mafai ona tatagi mata. E mafai ona teuina i lenei auala i le tausaga.

Faʻafefea ona sefe le solofanua mo le taumalulu: o le faʻaaogaina fua

Faamago aa mo le taumalulu

O lenei fualaʻau e mafai ona faʻamago. O lenei, e fufulu aʻa ma faʻamamaina le paʻu. Tipi i totonu manifinifi fasi ma decompse i luga o le laupapa laupapa. Tuu atoa mago. E mafai ona e faʻamago e le gata ia aʻa, ae o laulaau foi.

I le taimi, na tupu ai le toto o mea e eletise faapitoa. Latou te taofia le tele o vitamini i fualaʻau 'aina ma matua faʻaititia i le taimi mago. Ua mago i se tulaga tutusa, o laulaau o Khrena o le a le leiloa o latou lanu pupula ma avatu le ipu vailaau fou.

Ua mafai ona i le ogaumu aa. Ina ia faia lenei mea, ua vavaeina i latou i luga o fasi ma taʻoto i luga o se tao tao ma se manifinifi maa. I le eletise eletise eletise, o le vevela e +60 tikeri ma tuua ai aʻa e mago mo le 2 itula. Talu ai o le ogalaau o kesi o le vevela tonu e le liliu ese, e tatau ona e faia le tele o le afi ma tatala le faitotoa.

O solofanua mago solofanua e fetaui lelei ma se pepa olo. Mo galugalu, e mafai ona e faʻaogaina se sima, kofe gronder poʻo le paleti. E le tele ni mea e maua ai e Powder. E faigofie tele ona teu. I le Mo Hammer fomu e seleseleina e le gata mo le taumalulu, o se auala e faʻatagaina ai ona faʻatagaina ai le manogi mo ni tausaga. Mo le faʻaopopoina o le faʻaaogaina, o le paʻu e tatau ona sasaa i le vai mafanafana i le taimi lava e oso ai, e mafai ona e kuka.

Faʻafefea ona sefe le solofanua mo le taumalulu: o le faʻaaogaina fua

Faʻafefea ona teuina le paʻu

O le Treredred Sowradish e masani ona faʻaaogaina i le faʻasaoina mo le taumalulu. E mafai ona faʻaaogaina uma o ni vaitau pe a tataina fualaʻau ma le tapenaina o meaʻai mama. O le faʻaopopoga o sea mea e sili ona tupu pe a o le a faʻasao le bucilmbers o le a faʻasaʻoina le bine manino ma o le a le tuʻuina atu le folder. O le faia o se tart e tofo i le marindes, o laulaau o le laau ua faʻaopopoina.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻaʻei le pepa puipui i tulimanu, pe a fai latou te le masani ai

E mafai ona e mauaina le tele o auala, faʻafefea ona faia se avanoa mo le taumalulu. O le mea lea, e mafai ona e sefe le faʻatoʻaga ma fesuiai lau lisi. Lalo o ni filifiliga.

TAUA! O Khrena ei ai le maʻai ma le manogi manogi. Soo se mea e le o le sneeon ma ia mautinoa, pe a goto, o le palasitika ato e tatau ona tuu i luga o le aano o manu ma taofiofi ma le paʻu paʻu.

O le faʻataʻitaʻiga o le ki o KrentA

O le ae manaʻomia:

  • aa fugalaau;
  • 2 ipu vai;
  • 1 ipu o laulau viumis;
  • 1.5 tbsp. Sipuni masima masima ma le suka.

O aʻa e tatau ona fufulu i le tafe o le vai ma le paʻu mo le aso. O le aso na sosoo ai, faʻamamaina ma le olo i luga o se mea i luga o se nofoaga poʻo se aano o manu. Na sosoo ai ma le tapenaina o le maringade, masima, suka, ua faʻaopopo ai le virua i le faʻaputuputuina vai. O le iʻuga o le marinade o loʻo sasaʻeina se oloa nutimomoia. O le tele o loʻo piilima i totonu o le vevela o vaega vevela ma faʻapipiʻi mo le 15 minute i le vevela o le 100 tikeri. Taofi se meaai mama i se malu ma le pogisa nofoaga. A o le i faʻaaogaina, e mafai ona e faʻaopopoina ni isi sipuni kulimi.

O le faamasinoga a Rusia

O le ae manaʻomia:

  • 1.5 kg o le auvae;
  • 20 G Salts;
  • 30 TA LOTO;
  • 1 tipolo;
  • vai.

O aʻa e tatau ona fufuluina, mama ma tuʻu i le aano o manu. Sosoomi, e manaʻomia ona latou fulufulu toto faʻafeʻai ma faʻaopopo masima, suka. E tatau ona i ai le tutusa o le mafiafia o le uati kulimi. Vave decompse i luga o faletupe ma mai luga e lafo ai le sua o le tipolo. Tapuni ma ufiufi ma tuu i totonu o le pusaaisa. O sea oloa e teuina e le sili atu nai lo le 2 masina. Afai e te manaʻo e faia se mea sili atu le fiafia, o le a faʻaititia ai le aofaʻi o le suka.

Faʻafefea ona sefe le solofanua mo le taumalulu: o le faʻaaogaina fua

O moli uila ma solofanua

O le ae manaʻomia:

  • 3.5 kg o kukama;
  • 2 Khrena aʻa, e aoga le aveina o le tele o le tele;
  • 1 kopi o lenei laau;
  • 1 Umbrela Nill;
  • 2 ulu ulu;
  • 2 lita o le vai;
  • 6 laulau. Sa masima masima.

Fufulu kusi i le tele o taimi, tipi i luga o fesoasoani. Faavaivai i le vai malulu mo le 5-6 itula. Spolling spollion mai luga ma vavaeina. Khrena root chatsing i luga o se ata tele. I totonu o le au faletupe o loʻo tipiina kuka, Kaliko, Rosing ma Greens. Faaopopo le masiofo ma tapuni i totonu o le vai. Vevela brine paʻu paʻu, ufiufi ma se taʻavale ma se ipu ma tuʻu mo le 3 aso. Ua saunia le CURCEMS i luga o lenei auala e tatau ona teuina i totonu o le pusaaisa.

Tusitusiga i luga o le autu: taʻei i totonu o le ata: o le a le mea e fai ma pe faʻafefea ona aveʻese, fesoasoani

Tagata Hrenoder

Hrenovina, faifaatoaga - o igoa o lenei Otinization o se nofoaga sili, pei o le kuka o fua.

Mo le filifiliga masani e te manaʻomia:

  • 5 fasi. manogi o aʻa fualaʻau;
  • 5 kg Tatmato;
  • 1 tarlic comin lona ulu;
  • Sipuni masima.

Filifiliga, ma pmum. O le ae manaʻomia:

  • 150 g o Khrena;
  • 150 g o DZER;
  • 1 kg tamato;
  • 1 tarlic comin lona ulu;
  • Kolisi ma le suka i le tofo.

Mai le seti o oloa, o le fua o le faasologa e le suia. O aʻa o le solofanua solofanua ma le mimiti, o lo o fufuluina tamato. O mea uma na mimilo i luga o le aano o manu, faʻaopopo le masima, suka ma faʻaoleni e au i faletupe. Teuina faletupe manaʻomia i le pusaaisa.

Adzhika "Spark"

O le ae manaʻomia:

  • 1 kg tamato;
  • 0.5 Kg o Bulgarian Pepera;
  • 0.5 kilokalama o acadic apu;
  • 0.5 kg o kapeti;
  • 200 garlic;
  • 1 SYPR PEPPER;
  • 1.5 tioata o fualaau aina fualaau aina;
  • 2 sipuni o le 9% vineta;
  • sipuni masima;
  • laulau. suka suka.

Uma mea uma fufulu, mama ma ki luga o le aano o manu. I le iʻuga o le faʻaopopoina o suauu, masima, suka ma kuka 3 itula i le afi lemu. Deciesbebed adzhik i luga o steilized banks ma afifi mo lemu lemu.

TAUA! Pei o vaitau uma, seoli e le manaʻomia le faʻaaogaina o tagata ma faʻafitauli o le ala poʻo fatugaʻo. E mafai ona faʻateleina le mamafa o le mamafa, o le a lelei foi le gaoia o lenei oloa i aofaʻiga o aofaʻi.

Faʻafefea ona sefe le solofanua mo le taumalulu: o le faʻaaogaina fua

Fautuaga Aoga

  1. Ina ia mafai ai i le vaitau mai Kreno, e tatau ona teuina i se nofoaga manaia pogisa. O le vevela e le tatau ona sili atu +20 tikeri.
  2. Faletupe mo billets e sili atu le manaia. E leʻo se luʻi lea e taofi ai meaʻai mai siama.
  3. O le sili ona lelei vevela mo le taimi umi teuina i totonu o le cellar poʻo le pito i lalo e tatau ona 0 ... 4 tikeri. Afai o le vevela o le vevela i lalo, o le fualaau faisua e mafai ona minoi.
  4. O le oneone na teuina ai aʻa i le vai, ao latou matutu vave.
  5. Ina ia e talitonuina le aʻa, eli i le tautotogo, e tatau ona faʻamaloloina ma le tuʻinanau o le lio. I le taumafanafana i le oneone, e mafai ona ia toaga.
  6. Fur mo le taimi umi o taimi e tatau ona filifili ma le faaeteete. Leaga e tatau ona teena, a leai e mafai ona amata ma faʻaleagaina le faʻasoa atoa.
  7. Ina ua maeʻa ona aoina o laʻau, e tatau ona iai se faʻailoga, ma o le nofoaga tipi e togafitia ma le faleʻi.
  8. O le efuefu mai le mago o le shit e tatau ona teuina i luga o lau tioata, ma se fufusi lelei tapuni. Ma e le mafai ona ia mitiia le susu ma le umi.

Faʻafefea ona sefe le solofanua mo le taumalulu: o le faʻaaogaina fua

O le solofanua e taua tele, ma e aoga le faʻaalu o le taimi ina ia faʻasaoina ai lana seleselega. O le vitio o loʻo tuʻuina atu se sitepu-i-sitepu fua mo le kukaina o se lotoa avanoa i le fale.

Faitau atili